Skip to content

Nove kladionice u Srbiji – Lista najboljih novih kladionica za Jun 2024

Ukoliko tragate za novim online kladionicama koje prihvataju igrače iz Srbije onda je ovo stranica na kojoj možete pronaći upravo ono što tražite. Navodimo najnovije online kladionice u Srbiji koje u svojoj ponudi imaju najbolji bonus dobrodošlice za nove igrače. Sve nove kladionice u Srbiji su testirane od strane našeg tima i možete pročitati analizu i mišljenje naših eksperata pre nego što izvršite registraciju naloga.

Zašto odabrati novi sajt za kladjenje i koje benefit dobijate ukoliko se kladite u novim kladionicama? Koje nove online kladionice je bolje da izbegavate? Šta je potrebno da ima nova online kladionica kako bi bila konkurentna i zadovoljila vaše potrebe kao igrača? Ovo su samo neka od pitanja na koje ćete pronaći odgovor ukoliko nastavite sa čitanjem teksta.

U nastavku pogledajte našu top listu najboljih novih sajtova za kladjenje u Srbiji i razloge zašto su se baš te kladionice našle na našoj top listi.

Koje nove online kladionice u Srbiji nude besplatne uloge svojim igračima?

Lista novih online kladionica koje prihvataju igrače iz Srbije

Veoma je teško pronaći pouzdanu online kladionicu s obzirom da postoji veoma velik broj novih online kladionica koje prihvataju igrače iz Srbije. Medjutim, s obzirom na naše tržište potrebno je da znate na šta da obratite pažnju prilikom odabira nove kladionice.

Predstavljamo vam najbolje nove online kladionice u Srbiji na osnovu kriterijuma naših eksperata. Ključni kriterijumi koji su uzeti u obzir prilikom kreiranja ove liste su: sigurnost i pouzdanost, bonus dobrodošlice, mobilna aplikacija i iskustva drugih kladioničara.

Superbet

Superbet

8.70/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara u freebetovima

Primobet kladionica logo

PrimoBet

8.70/10

Bonus za nove igrače do 35.000 dinara

King kladionica

King

8.80/10

FREEBET bonus za nove igrače do 45.000 dinara

BetWinner kladionica

Betwinner

8.80/10

Specijalan bonus za nove igrače uz promo kod SRBIJA

Efbet

Efbet

8.37/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 20.000 dinara

BC Game logo

BC Game

8.80/10

Crypto bonus dobrodošlice za nove igrače

Na osnovu kojih kriterijuma naš tim rangira nove kladionice

Prilikom odabira nove online kladionice potrebno je sagledati da li je zaista u pitanju online kladionica gde vredi otvoriti nalog za kladjenje. Postoji nekoliko ključnih kriterijuma koje naš tim eksperata sagledava kako bi vam predložio pouzdanu online kladionicu koja je nova na tržištu Srbije.

 • Pouzdanost i sigurnost nove kladionice – Ovo je svakako jedan od najbitnijih kriterijuma koji treba uzeti u obzir. Pre svega, svaki igrač mora da zna da svoj novac ostavlja u sigurnoj online kladionici i da ukoliko ostvari dobitak neće imati nikakvih problema. Ukoliko nova online kladionica poseduje sve neophodne licence za rad, možete biti sigurni da ste na poudanom mestu jer ne bi rizikovali da izgube licencu. Pored regularnosti, veoma je bitno da su i vaši podaci obuhvaćeni svim sigurnosnim protokolima. Ovo je svakako prvi kriterijum koji naši analitičari proveravaju prilikom testiranja novih online kladionica.
 • Ponuda bonus za nove igrače – Svakako da je svim kladioničarima u Srbiji veoma bitno koliko bonus dobijaju ukoliko otvore nalog za kladjenje u novoj kladionici. Bonus dobrodošlice za nove igrače je još jedan od kriterijuma od kojih umnogome zavisi ocena koju će nova kladionica dobiti nakon recenzije.
 • Omogućene metode plaćanja – Veoma je čest slučaj da neke kladionice prihvataju igrače iz Srbije, ali da jednostavno ne postoji adekvatan način na koji možete uplatiti novac za kladjenje. Pogledajte koje nove online kladionice imaju metod uplate depozita koji vama odgovatra i na taj način ćete otvoriti nalog u kladionici koja zadovoljava vaše potrebe.
 • Mobilna aplikacija – Verovatno ste u potrazi za novom online kladionicom na kojoj možete ne smetano da se kladite sa svog mobilnog telefona. Skoro svi igrači u Srbiji uživaju da se klade preko aplikacije za kladjenje. Zbog toga je veoma bitno da proverite da li nova kladionica poseduje mobilnu aplikaciju za kladjenje i šta naši eksperti imaju da kažu o funkcionalnosti i brzini aplikacije. Na ovaj način možete uštedeti sebi vreme.
 • Iskustva drugih igrača – Naš tim analizira svaku novu online kladionicu koja se pojavi na tržištu ali ne isključujemo mogućnost da i našim ekspertima promaknu neki bitni detalji. Iz tog razloga, našom analizom je obuhvaćeno i to da proverimo kakva su iskustva drugih igrača u Srbiji kako ne bismo pogrešili prilikom predlaganja nove online kladionice.

Naveli smo samo najbitnije kriterijume koji su od značaja prilikom odabira nove online kladionice, ali svakako svaka kladionice koja se nalazi na našem portalu prošla je celokupno testiranje kako bismo sa sigurnošću mogli da kažemo da se radi o online kladionici gde vredi otvoriti nalog.

Na šta da obratite pažnju prilikom odabira nove online kladionice u 2024

U prethodnom odeljku smo pričali o najvažnijim kriterijumima koji su bitni prilikom odabira nove online kladionice. Medjutim, potrebe igrača su različite. Jednostavno nismo svi isti i nemamo svi ista očekivanja. Nekima od vas je freebet bonus bez depozita najbitniji kriterijum, dok drugi igrači na primer žele da otvore nalog samo u kladionici koja ima bet builder opciju.

Iz tog razloga, najbitnije je da prvo sami razmislite o navikama koje imate prilikom sportskog kladjenja i odredite svoje prioritete. Razmislite o tipu tiketa koji volite da odigrate, o visini uloga, o tome da li više volite uživo kladjenje, na koji sport najviše volite da se kladite… Na osnovu toga birajte kladionicu za sebe i ne možete pogrešiti.

Navodimo vam nekoliko ključnih detalja na koje da obratite pažnju prilikom odabira nove online kladionice:

 • Uslovi koji prate otključavanje bonusa dobrodošlice za nove igrače – Nije bitno samo koliki je iznos bonusa koji možete osvojiti prilikom otvaranja naloga. Veoma često je mnogo bitnije koliko je teško da taj bonus pretvorite u pravi novac i podignete. Velika je verovatnoća da što je bonus dobrodošlice veći, to ga je teže unovčiti.
 • Da li vam se svidja korisnički interfejs – Ovo nije od preteranog značaja ali može da bude presudno prilikom odabira nove online kladionice. Ukoliko je navigacija u aplikaciji loša i ne možete brzo da dodjete do opcije koju želite može biti veoma frustrirajuće.
 • Da li nova kladionica ima bet builder opciju – Bet builder je veoma česta opcija u novim online kladionicama, ali svakako nije od velikog značaja za sve igrače. Ukoliko ste tip igrača koji voli sam da kreira svoje tipove i da ima veći izbor za kladjenje onda ovaj aspekt morate razmotriti.
 • Da li možete da igrate sistemske tikete – Ukoliko ste ljubitelj sistema, onda je veoma bitno da nova online kladionica ima opciju za igranje sistemskih tiketa. Ovaj tip tiketa je izuzetno popularan u našoj zemlji i imajte na umu da nema svaka online kladionica opciju odigravanja sistema. Sistem u sistemu, skraćeni sistem sa uslovom… Neke nove online kladionice ne znaju ni šta ovi pojmovi znače.

Top 3 nove kladionice u Srbiji u 2024 na osnovu naših kriterijuma

FreeBets tim ima veoma rigorozne kriterijume prilikom ocenjivanja online kladionica u Srbiji. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da ocenjujemo nove online kladonice, onda ti kriterijumi postaju još strožiji i tada vodimo računa i o najsitnijim detaljima.

Koje su to 3 najbolje nove online kladionice za igrače u Srbiji?

SuperBet – Nova kladionica koja je oduševila mnoge igrače u Srbiji

Ovo je jedna od novih online kladionica u Srbiji i stvarno možemo da pohvalimo kompletan tim koji stoji iza ove neverovatne platforme za online kladjenje. SuperBet sa punim pravom može da se svrsta u top 3 online kladionice u Srbiji, a tek što su se pojavili. Za vrlo kratko vreme zadali su domaći svim srpskim online kladionicama i ne možemo ni da zamislimo šta nas očekuje na ovoj platformi za par godina. Nakon detaljne analize Superbet kladionica se sa pravom nasla na našoj listi top online kladionica. Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače je svakako primer bonusa na koji bi trebalo da se ugleda svaka online kladionica koja planira da se pojavi na srpskom tržištu.

SuperBet nova kladionica

Šta nam se svidja kod SuperBet kladionice:

 • Freebet bonus za nove igrače u iznosu od 1500 dinara
 • Freebet bonus za instaliranje aplikacije
 • Sportska društvena mreža gde su umreženi svi kladioničari
 • Takmičenje na kojem možete osvojiti Freebet bonus
 • Odvojene mobilne aplikacije za Android i iOS uredjaje

Šta bismo voleli da SuperBet kladionica poboljša:

 • Više lokalnih načina za uplatu depozita putem vaučera
Superbet

SuperBet kladionica

8.70/10

FreeBet bonus 1.500 dinara za nove igrače

BetWinner – Nova online kladionica za igrače u Srbiji

BetWinner kladionica je svakako od skoro počela da prihvata igrače iz Srbije i to samo iz razloga što su u postupku dobijanja licence od Ministarstva finansija. S obzirom da će uskoro potpuno legalno poslovati u našoj zemlji svakako vredi da pogledate o kakvoj online kladionice je reč. Svakako da je fokus ove kompanije da igračima koji vole da se klade omoguće pravi užitak kladjenja na najraznovrsnije opklade. Betwinner Srbija će svakako u narednim godinama biti jedna od online kladionica u Srbiji koja će se truditi da privuče što više igrača.

Betwinner nova kladionica

Šta je to što se igračima svidja u BetWinner kladionici:

 • Specijalan bonus kod SRBIJA za igrače iz naše države
 • Bet bilder opcija funkcioniše besprekorno
 • Razne interesantne opcije za kladjenje

Mogli bi da porade na unapredjenju sledećih stvari:

 • Korisnička podrška nije još uvek na zavidnom nivou
 • Nedovoljan broj načina za uplatu depozita
BetWinner kladionica

Betwinner kladionica

8.80/10

Bonus za nove igrače uz promo kod SRBIJA

PrimoBet – najnovija online kladionica na našem tržištu

Primobet kladionica je najnovija online kladionica koja se pojavila na tržištu Republike Srbije. Iako nova online kladionica, u početku su imali nekoliko bagova koji su vrlo brzo rešeni. Svakako da imaju veoma primamljiv bonus na prvu uplatu i ne vidimo ni jedan razlog da ne iskoristite to.

Primobet nova kladionica

PrimoBet kladionica se izdvaja po sledećem:

 • Bonus na prvu uplatu iznosi 35.000 dinara
 • Imaju odvojenu mobilnu aplikaciju za Android i iPhone telefone
 • Korisnička podrška je izuzetno ljubazna i stručna
 • Jednostavno i brzo kreiranje naloga

Mogli bi da promene:

 • Potrebno je da imaju više načina za uplatu depozita
 • Uvećane kvote za utakmice kada igra naša reprezentacija
Primobet kladionica logo

Primobet kladionica

8.70/10

Bonus za nove igrače na prvu uplatu do 35.000 dinara

Nove online kladionice u poredjenju sa postojećim kladionicama u Srbiji

Poređenje novih i postojećih online kladionica u Srbiji postaje malo nezgodno kada se generalizuju usluge koje možete da očekujete prilikom online kladjenja. Osnovni problem leži u tome što su tek od skoro nove online kladionice počele da pristižu na naše tržište i od tada su i postojeće online kladionice počele više da obraćaju pažnju na svoje igrače.

Glavne razlike između novih online kladionica i postojećih kladionica često se vrte oko faktora kao što su reputacija, iskustvo, funkcionalnosti i korišćene tehnologije na platformama za kladjenje.

Dobro poznate kladionice u Srbiji često imaju dokazane rezultate i uspostavljenu reputaciju medju kladioničarima. One su na našem tržištu prisutne dugi niz godina i jednostavno su se na njih kladioničari već navikli. Medjutim, nove online kladionice pokušavaju da se izbore na tržištu tako što u svojoj ponudi imaju veoma dobre ponude bonusa dobrodošlice za nove igrače. Na ovaj način pokušavaju da pridobiju igrače da otvore nalog i isprobaju novu platformu za kladjenje.

Nove sportske kladionice mogu da uvedu sveže i inovativne karakteristike koje zadovoljavaju moderne preferencije i trendove.

Na primer, mnogo je veća verovatnoća da će se novi sajtovi za klađenje fokusirati na inovacije sa novim pristupom industriji klađenja u Srbiji. Iz tog razloga imamo SuperBet kladionicu koja je poprimila simpatije medju mnogim igračima u Srbiji. U ovoj online kladionici možete pronaći bukvalno društvenu mrežu gde možete videti šta drugi igrači igraju i čak pratiti neke od igrača koji često dobijaju. Ovo je svakako inovacija koja se veoma svidela svim igračima i vrlo rado će otvoriti nalog u SuperBet kladionici koja svakako legalno posluje u Srbiji.

Međutim, suština je da iako i nove i dobro poznate online kladionice mogu ponuditi sličan proizvod, svaka ima prednosti i nedostatke. U zavisnosti od vaših potreba možete pronaći pravu online kladionicu za vas.

Zašto bi trebalo da otvorite nalog u legalnoj novoj online kladionici

Otvaranje naloga u novoj kladionici ima dosta prednosti. Medjutim, pravo je pitanje zbog čega biste želeli da promenite svoje navike kada vam online kladionica u kojoj već imate otvoren nalog zadovoljava sve vaše potrebe za kladjenjem.

Nove online kladionice žele da pridobiju igrače i zbog toga se trude da vam ponude što više mogućnosti. Naravno, svakako da je bonus dobrodošlice jedna od taktika koju nove online kladionice koriste kako bi privukle što veći broj igrača. Medjutim, ukoliko se ne radi o kvalitetnoj novoj platformi vrlo brzo ćete se vratiti starim navikama.

Medjutim, postoje nove online kladionice koje imaju izuzetno dobru platformu. Na primer, SuperBet kladionica ima toliko dobru platformu za kladjenje da može da parira najjačim online kladionicama u Srbiji. Bez ikakvih problema je možemo uporedjivati sa Mozzartom ili MaxBetom koje su naše dve najveće kladionice u Srbiji.

Zbog toga je naš tim eksperata sačinio čitav spisak prednosti koje možete očekivati u nekoj novoj online kladionici i zasigurno možete biti prijatno iznenadjeni. Od freebet bonusa za nove igrače, preko raznih turnira za igrače, različitih načina uplate depozita, bonusa lojalnosti, pa čak i specijalnih bonusa koji su namenjeni vernim novim igračima.

Svakako postoji mnogo razloga za otvaranje naloga na novom sajtu za kladjenje, pogledajte da li su ti razlozi dovoljno dobri da promenite stare navike.

5 najbitnijih karakteristika koje bi svaka nova kladionica u Srbiji trebalo da ima

Navike igrača u Srbiji se razlikuju u odnosu na navike kladioničara iz drugih zemalja. Neke nove online kladionice u Srbiju donose svoje iskustvo iz drugih zemalja i upravo te funkcionalnosti na koje niste navikli vam mogu biti vrlo interesantne. Najbolje kladionice u Srbiji se trude da ubace razne benefite za svoje igrače, a razvoj tržišta samo može dodatno poboljšati kvalitet online kladjenje u Srbiji.

Pored osnovnih funkcionalnosti koje se svakako podrazumevaju, izdvajamo 5 najbitnijih karakteristika koje jedna nova online kladionica u Srbiji mora da ponudi svojim igračima ukoliko želi da se takmiči sa postojećim velikim kladionicama.

 • Live streaming – Svakako sve više i više vremena provodimo na svojim telefonima. Iz tog razloga, kada se kladimo na neki dogadjaj želimo da pratimo rezultate na mobilnoj aplikaciji. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja uživo, ovo je svakako neophodna funkcionalnost koju očekujete da imate na novoj platformi za kladjenje.
 • Dobar bonus dobrodošlice za registraciju – Velik broj igrača u Srbiji je već navikao da očekuje neki bonus ukoliko se registruje na novoj online kladionici. Svakako je ovo nešto o čemu jedna kladionica koja se tek pojavila na našem tržištu mora da razmišlja.
 • Bet bilder – Ovo je interesantna opcija za sve kladioničara. Da li možete sami da odaberete dogadjaje sa jedne iste utakmice i da napravite svoju kombinaciju. Možda želite da igrate te kombinacije u singlu, ili pak da povežete više različitih utakmica.
 • Uvećane kvote za specijalne utakmice – Koliko puta smo već videli da domaće kladionice imaju specijalne kvote kada se igra derbi, ili kada Djokovic ima meč. Naravno da želimo da se kladimo na našu reprezentaciju na nekom turniru. Ukoliko su u ponudi bolje kvote, svakako će nam biti zanimljivije da pratimo te utakmice.
 • Funkcionalna mobilna aplikacija – Ovo je svakako jedna od veoma bitnih stvari. Ukoliko se radi o ozbiljnoj novoj online kladionici, očekujete da postoji mobilna aplikacija. Ukoliko nova online kladionica poseduje mobilnu aplikaciju, znajte da se radi o ozbiljnom brendu.

Koje bonuse možete očekivati u novoj online kladionici

U novim online kladionicama možete očekivati veliki broj različitih tipova bonusa. Svakako da je bonus dobrodošlice prvi bonus sa kojim se susrećete i on će se svakako nalaziti u ponudi online kladionice. E sad, da li se radi o bonusu na uplatu ili freebet bonusu za registraciju naloga, to zavisi od kladionice do kladionice.

Pored standardnih tipova bonusa, možete očekivati da vidite i bonus sa kojima se do sada niste susretali. Superbet online kladionice svakako pomera granice kada su u pitanju inovacije, pa tako i u pogledu bonusa. S obzirom da je Nikola Jokic njihov ambasador pogledajte koji bonus imaju u opticaju kada Denver igra.

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Specijalan FREEBET bonus kada Jokić igra

Bonusi lojalnosti nisu česta pojava u Srbiji. Da li ih možemo očekivati u novim online kladionicama to zavisi, ali svakako bismo želeli da nas nova kladionica nagradi ukoliko promenimo svoje stare navike i krenemo da koristimo novu aplikaciju za kladjenje.

Da li svaka nova online kladionica u ponudi ima Freebet i bonus dobrodošlice

Skoro svaka nova online kladionica u Srbiji ima u ponudi neki vid bonusa dobrodošlice za nove igrače. Jedino je pitanje da li se radi o bonusu na depozit, ili je u pitanju bonus bez depozita za nove igrače.

Medjutim, mnogo bitnija informacija koja vam je potrebna jeste koji uslovi prate bonus dobrodošlice. Vrlo često možete videti neverovatno visoke bonuse za nove igrače, ali ukoliko pročitate sitna slova uverićete se da je praktično nemoguće da ovaj bonus jednog dana i unovčite.

Pa šta onda vi imate od toga?

Pre nego što donesete odluku da otvorite nalog u novoj online kladionici na osnovu njihovog bonusa dobrodošlice, pogledajte i uslove koji prate bonus.

Koje metode plaćanja možete očekivati u novim online kladionicama

Svakako da su metode uplate depozita u kladionicu veoma bitne svim igračima. U novim online kladionicama očekujte standardne metode za uplatu depozita koje su omogućene u našoj zemlji. S obzirom da naše finansijske institucije funkcionišu malo drugačije i da je stranim kompanijama potrebno izvesno vreme da shvate kako stvari ovde funkcionišu, ponekad u ponudi imaju samo uplate platnim karticama.

Ono što očekujemo od nove online kladionice kada su u pitanju načini uplate depozita jeste raznovrsnost. Želimo da vidimo Skrill, Neteller, Moj Kiosk, menjačnice, benzinske pumpe, medjutim za to je potrebno malo vremena dok se nova online kladionica ne uveže sa svim provajderima.

Ne zaboravite da proverite načine za isplatu dobitka. Ponekad vas može zavarati veliki broj načina uplate depozita, a da isplatu jednostavno ne možete izvršiti na način koji vama odgovara. Iz tog razloga je veoma bitno da prošitate naše mišljenje i savete i da pogledate iskustva drugih kladioničarima. Uvek je bolje učiti na tudjim greškama.

Znaci koji ukazuju da je nova online kladionica sumnjiva

Kao što znate, naš tim eksperata detaljno analizira online kladionice i posvećen je kvalitetu platforme za kladjenje i teži da predstavi sve prednosti i nedostatke analizirane online kladionice. Kao što smo posvećeni proveri kvaliteta, isto tako postoji i čitav niz crvenih zastavica koje nam jasno ukazuju da je neku novu online kladionicu bolje zaobići.

Koji su to znaci koji nam bude sumnju da je nova online kladionica nepodobna za igrače u Srbiji?

Kao prvo, morate uzeti u obzir legalnost online kladionice i njenu reputaciju. Ovde morate razumeti da online kladionice mogu legalno da posluju u Srbiji i tada sa sigurnošću možemo reći da je kladionica legalna. Medjutim, postoje legalne online kladionice koje su pouzdane u inostranstvu ali prihvataju igrače iz naše zemlje. Ali, svakako da postoje i one sa lošom reputacijom, koje takodje prihvataju igrače iz Srbije iako nemaju licencu izdatu od strane naše države. To su svakako online kladionice koje vam ne preporučujemo.

Iako ponuda bonusa dobrodošlice ne govori mnogo o kvalitetu same platforme za kladjenje, kada su u pitanju nove online kladionice u Srbiji normalno je očekivati da imaju dobar bonus dobrodošlice u ponudi. Ukoliko ga pak nemaju, to samo ukazuje na to da im nije puno stalo do mišljenja igrača i do toga da igrači budu zadovoljni. Svakako možete pronaći drugu novu online kladionicu koja će više vrednovati nove igrače.

Ukoliko je mobilna aplikacija nove online kladionice bagovita, to može ukazivati da se radi o potpuno novom brendu koji još uvek nema dovoljno dobro razvijenu platformu za kladjenje. Zašto biste vi bili ti koji će testirati nečiju platformu za kladjenje. Naš savet je da izbegavate ove online kladionice.

Česta pitanja o novim online kladionicama u Srbiji

Koje nove kladionice su dobre u Srbiji?

U Srbiji postoji nekoliko top novih online kladionica koje mogu da se svrstaju u top 10 online kladionica u Srbiji. One koje moramo spomenuti su SuperBet kladionica, BetWinner kladionica i PrimoBet kladionica. Svaka od ovih novih online kladionica donosi igračima iz Srbije odredjene novitete.

Da li su sve nove online kladionice legalne?

Naravno da ne. Prilikom odabira nove online kladionice morate obratiti pažnju na legalnost online kladionice. One online kladionice koje legalno posluju u Srbiji poseduju i licencu za rad. Medjutim postoje i online kladionice koje su legalne, ali nemaju dozvolu da rade na teritoriji naše zemlje. Ove online kladionice regularno prihvataju igrače iz Srbije.

Da li sve nove kladionice u Srbiji imaju bonus dobrodoslice?

Skoro sve nove online kladionice imaju u ponudi bonus dobrodošlice za nove igrače. Neke u ponudi imaju Freebet za nove igrače, neke imaju bonus na prvu uplatu, ali skoro sve vam nude bonus dobrodošlice.

Da li je potrebna verifikacija naloga na novoj online kladionici?

U zavisnosti od online kladionice u kojoj otvarate nalog, neke zahtevaju verifikaciju naloga a neke ne. Ukoliko vam je potrebna verifikacija naloga prilikom registracije budite sigurni da se radi o potpuno legalnoj online kladionici. U svakom slučaju, verifikacija naloga je skoro pa obavezna u svim online kladionicama prilikom isplate dobitka.

Da li nove kladionice mogu da pariraju Mozzartu ili MaxBetu?

Ukoliko poredimo nove online kladionice sa našim najpoznatijim kladionicama svakako da nema puno online kladionica koje legalno posluju u Srbiji a mogu da stanu na crtu nasim najpoznatijim kladionicama. Medjutim, kada su u pitanju velike inostrane kladionce koje legalno posluju u nasoj zemlji svakako da igračima u Srbiji mogu da pruže mnogo više. Jedna od takvih je SuperBet kladionica, koja je možda i najbolja kladionica u Srbiji jedino što nemaju lokalnu mrežu kladionica već posluju isključivo online.

Da li nove online kladionice prihvataju crypto depozit?

Nema puno novih online kladionica koje u Srbiji legalno igračima mogu da ponude uplate putem crypto valuta. Razlog leži u tome što ukoliko žele da sačuvaju licencu da rade u našoj zemlji, onda ovaj metod plaćanja nije dozvoljen. Medjutim, crypto online kladionice ne podležu zakonima naše zemlje, i ukoliko otvorite nalog u novoj crypto online kladionici koja prihvata igrače iz Srbije možete se nesmetano kladiti. Naš zakon još uvek nije dovoljno dobro regulisan da poznaje crypto transakcije, tako da ne možemo reći da je u pitanju bilo šta nelegalno.