Skip to content

Najbolji bonusi u online kladionicama u Srbiji

Bonusi kladionica igraju važnu ulogu prilikom odabira online kladionica. Na tržištu postoji ceo niz različitih tipova bonusa koje sportske kladionice u Srbiji nude svojim igračima. Bilo da se radi o bonusima dobrodošlice, bonusima bez depozita, freebet besplatnim ulozima, ili bonusima lojalnosti, ovi bonusi variraju od sajta do sajta. Na ovoj stranici dajemo pregled i rangiranje najboljih bonusa koje online kladionice imaju u ponudi za igrače iz Srbije.

Maxbet kladionica

MaxBet bonus

8.97/10

10 dana Freebet Bonus dobrodošlice za nove igrače

SuperBet kladionica

SuperBet bonus

8.70/10

Freebet bonus dobrodoslice za nove igrače 20.000 dinara

Meridian kladionica

Meridian bonus

8.92/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače

Mozzart kladionica

Mozzart bonus

8.80/10

Bonus za nove igrače do 100.000 RSD

Različiti tipovi bonusa kladionica u Srbiji

Bonusi u kladionicama su ponude koje su kladionice osmislile kako bi privukle nove igrače i nagradile postojeće. To su obično ponude koje uključuju besplatne uloge, povećanje kvota, nagrade u novcu ili druge nagrade koje igrači mogu dobiti ako ispune određene uslove.

Ove ponude bonusa u online kladionicama mogu biti dostupne igračima za jednokratno korišćenje ili mogu biti deo programa lojalnosti, koji nagrađuje igrače na osnovu njihovih redovnih aktivnosti u kladionici.

Postoji nekoliko vrsta bonusa u srpskim kladionicama. U daljem tekstu razmotrićemo koji su to najčešći bonusi kladionica u Srbiji.

Bonus dobrodošlice – bonus za nove igrače

Najčešći bonusi u online kladionicama u Srbiji su bonusi dobrodošlice, koji su namenjeni novim igračima koji se prvi put registruju u kladionici. Dakle, pravo da osvojite ovaj tip bonusa u nekoj kladionici imate jedino ukoliko nemate registrovan nalog u toj sportskoj kladionici.

Ovaj tip bonusa je izuzetno atraktivan, jer na taj način igrači ukoliko otvore nalog u kladionici dobijaju bonus za registraciju. Postoje razni tipovi bonusa dobrodošlice u online kladionicama u Srbiji. Bonus koji dobijate može biti u vidu freebet bonusa, ili pak novčanih sredstava koja vam služe kao bonus za klađenje.

Osnovna podela bonusa dobrodošlice što se tiče aspekta igrača bila bi na:

 • Bonusi bez depozita – Bonus bez depozita nije česta pojava u sportskim kladionicama u Srbiji. Ovo je tip bonusa koji se dodeljuje igračima koji otvore novi nalog odmah nakon registracije. Dakle, nije potrebno da uplaćujete novac kako biste mogli da raspolažete sa bonus sredstvima.
 • Bonus na depozit – Kao što i samo ime kaže, ovo je kladionica bonus koji osvajate nakon što izvršite prvu uplatu na vaš korisnički nalog. Dakle, da biste osvojili ovaj bonus potrebno je da se registrujete i uplatite prvi depozit.

Pogledajte koje kladionice po nama imaju najbolji bonus za nove igrače

Maxbet

Maxbet kladionica

8.97/10

10 dana Freebet Bonus dobrodošlice za nove igrače

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Freebet bonus dobrodošlice za nove igrače

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara u freebetovima

Važno je napomenuti da bonusi dobrodošlice obično imaju određene uslove i pravila koje igrači moraju ispuniti kako bi ostvarili bonus. Ovi uslovi obično uključuju minimalan iznos depozita, minimalne kvote koje igrači moraju odabrati kako bi otključali bonus, vremensko ograničenje važenja bonusa, kao i tipove opklada. Ukoliko želite više da se informišete o uslovima koje je potrebno ispuniti i da pročitate korisne savete posetite našu stranicu gde su objašnjeni bonusi dobrodošlice kladionica u Srbiji.

Bonus na uplatu depozita

Ovo je tip bonusa koji je možda i najmanje prisutan u kladionicama u Srbiji. Naime, radi se o bonusima koje kladionice poklanjaju igračima nakon što izvrše uplatu na nalog. Na ovaj način kladionice pokušavaju da aktiviraju stare igrače i stimulišu ih da ne promene online kladionicu.

Iako se ovaj bonus inicijalno razlikuje od bonusa na prvu uplatu, suštinski se radi o istom tipu bonusa. Dakle, da biste ostvarili pravo na bonus na depozit potrebno je da uplatite depozit na vaš nalog.

Kao i kod drugih tipova bonusa, i ovde se susrećete sa određenim uslovima koje je potrebno ispuniti kako biste imali pravo da unovčite vaš bonus. U stranim kladionicama se dosta češće može susresti ovaj tip bonusa i u pitanju je “Deposit match bonus”. Više informacija možete pročitati na stranici na kojoj su obrađeni samo bonusi na depozit.

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara u freebetovima

Bonusi lojalnosti – bonusi za lojalne igrače

Bonusi lojalnosti u online kladionicama predstavljaju tip bonusa koji se dodeljuje novim korisnicima. Dakle, ukoliko ste neko ko veoma često igra u kladionici svakako morate razmotriti mogućnost da odaberete kladionicu koja će ceniti vašu lojalnost.

Postoje razni načini na koje kladionice mogu nagrađivati svoje lojalne korisnike, a svakako je jedan od najčešćih u vidu freebet bonusa. Dakle, ukoliko ste verni fan neke kladionice koja ima program lojalnosti bićete nagrađeni za vašu lojalnost.

Neke kladionice imaju kompletan program lojalnosti koji je podeljen na nivoe, gde u zavisnosti od toga kakav ste igrač uživate i određene pogodnosti. To znači da što više igrate, to se nalazite na višem novou u programu lojalnosti i možete očekivati veći procenat u raspodeli bonusa. Ukoliko želite da saznate više o programima lojalnosti u kladionicama u Srbiji posetite našu stranicu gde je sve detaljno objašnjeno.

Mozzart

Mozzart kladionica

8.80/10

Svakog ponedeljka freebet bonus za postojeće igrače

Cashback bonus – Što više igrate osvajate veći bonus

Cashback bonus predstavlja bonus koji osvajate u kladionici na osnovu toga koliko ste igrali tiketa. Naime, obračunava se zbir uplata svih vaših tiketa koje ste odigrali u prethodnom periodu (na primer prethodne nedelje) i na osnovu toga vam se obračunava iznos bonusa koji osvajate. Ovaj tip bonusa može se dodeljivati igračima u vidu besplatnih uloga za klađenje ili u vidu kreditiranja korisničkog naloga stvarnim novcem.

Kao i svaki drugi tip bonusa, i ovaj bonus kladionica prate određeni uslovi koji su propisani promocijom. Da biste znali šta možete da očekujete od kladionica cashback bonusa savetujemo vas da obavezno pročitate uslove koji prate svaki cashback bonus.

Klasičan primer cashback bonusa u Srbiji jeste Happy Monday bonus u Mozzartu. Svakog ponedeljka, Mozzart nagrađuje svoje igrače određenim iznosom u vidu besplatnih opklada.

Promo kodovi za kladjenje

Promo kod za kladjenje je tip bonusa koji se može susresti kod mnogih online kladionica u Srbiji. Na ovaj način vam online kladionice dodeljuju iznos bonusa koji se ne nalazi u njihovoj standardnoj ponudi. Bilo da se radi o freebet promo kodu ili promo kodu za registraciju naloga, suština se ne razlikuje puno. Onog trenutka kada unesete promo kod za kladjenje, vašem nalogu se dodeljuje iznos bonusa koji je definisan uslovima koji odredjuju bonus koji ste dobili.

Ukoliko želite da vidite kompletnu listu online kladionica u Srbiji koje novim igračima nude bonus kod za kladjenje pogledajte stranicu na kojoj smo detaljno objasnili ovaj tip bonusa. Nekoliko online kladionica se ističe ponudom promo kodova, a verujemo da ćete na osnovu više detalja moći da odaberete odgovarajući bonus za vas.

BetWinner kladionica

BetWinner kladionica

8.80/10

Bonus za nove igrače uz promo kod SRBIJA

Ključni faktori na koje je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira bonusa

Kada je reč o bonusima u online kladionicama, važno je da igrači obrate pažnju na nekoliko ključnih faktora kako bi iskoristili najbolje ponude i izbegli moguće probleme.

Prvo, igrači u Srbiji treba da pažljivo pročitaju uslove i odredbe svakog bonusa pre nego što ga prihvate. Ovi uslovi obično sadrže informacije o minimalnom depozitu koji je potreban za dobijanje bonusa, minimalnoj kvoti koju treba odabrati za opkladu, kao i mogućim ograničenjima na isplatu dobitaka iz bonusa. Ako igrači nisu sigurni u neki od ovih uslova, treba da se obrate korisničkoj podršci kladionice pre nego što počnu da igraju.

Drugo, kladioničari u Srbiji treba da se fokusiraju na kvalitet bonusa, a ne samo na količinu ponuđenog bonusa. Veći bonusi nisu uvek bolji, jer mogu imati strože uslove za ispunjenje i zahtevati veće uloge ili kvote. Umesto toga, igrači treba da traže bonus koji je u skladu sa njihovim potrebama i ciljevima, a koji nudi pristojnu vrednost i uslove koji su realistični i lako ispunljivi.

Treće, igrači treba da pažljivo odaberu kladionicu pre nego što počnu da igraju. Iako je bonus važan faktor, igrači treba da biraju online kladionicu u Srbiji na osnovu kvaliteta usluge, kvota, izbora sportova i dostupne opcije za uplatu i isplatu. Takođe je važno da igrači biraju kladionicu koja je licencirana i regulisana, jer to znači da je sigurna i pouzdana.

Konačno, igrači treba da se sete da je svrha bonusa u online kladionicama da poboljšaju iskustvo igrača i da im pomognu da ostvare veće dobitke. Međutim, bonusi ne treba da budu glavni faktor pri izboru kladionice ili prilikom donošenja odluka o opkladama. Važno je da igrači ostanu fokusirani na svoje ciljeve i strategije za klađenje, i da koriste bonus samo kao dodatnu prednost koju kladionice nude.

Šta je to rollover i koje online kladionice imaju najmanji rollover

Rollover bonusa je uslov koji se primenjuje na većinu bonusa u kladionicama u Srbiji, a odnosi se na minimalan broj puta koji igrač mora da obrne bonus pre nego što može da podnese zahtev za isplatu dobitka. Ovo se takođe naziva i uslovima obrtanja, jer igrači moraju da “obrnu” bonus tako što će ga koristiti za opklade, pre nego što mogu da podnesu zahtev za isplatu dobitka.

Na primer, ako kladionica nudi bonus od 20.000 dinara sa rollover uslovom od 4x, igrač mora da okrene bonus pet puta pre nego što može da podnese zahtev za isplatu dobitka. To znači da bi igrač morao da uloži ukupno 80.000 dinara (20.000 dinara bonus x 4 rollover) pre nego što bi mogao da podnese zahtev za isplatu dobitka.

Važno je da igrači pažljivo pročitaju uslove i odredbe bonusa pre nego što ga prihvate, jer rollover uslovi mogu biti različiti za različite bonuse, kao i za različite kladionice. Ovi uslovi su veoma bitan aspekt koji naš tim sagledava prilikom kreiranja recenzija online kladionica u Srbiji. Pored toga, rollover uslovi mogu biti povezani sa drugim zahtevima, poput minimalne kvote za opkladu ili ograničenja u vezi sa vremenom u kojem bonus mora biti iskorišćen. Na primer, samo tiketi sa minimalno 4 para i minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.40 ulaze u obračun rollovera bonusa.

Igrači takođe treba da imaju na umu da se ne obračunavaju svi bonusi na isti način, pa je važno da pažljivo prouče kako se bonusi obračunavaju za različite vrste opklada. Na primer, neke kladionice mogu da isključe neke vrste opklada iz ispunjavanja rollover uslova, pa igrači treba da budu svesni tih ograničenja pre nego što počnu da igraju. Na primer, možete se susresti sa time da tiketi koji su odigrani u uživo klađenju ne ulaze u obračun obrtanja bonusa.

Pregled odabranih kladionica sa tipom bonusa, uslovima i rolloverom

Efbet kladionica

efbet bonus

 • Max iznos: 20.000 dinara
 • Tip: FREEBET
 • Rollover: 4 puta
 • Broj parova: 4
 • Min kvota: 1.20
Mozzart kladionica

Mozzart bonus

 • Max iznos: 100.000 dinara
 • Tip: FREEBET
 • Rollover: 4 puta
 • Broj parova: 4
 • Min kvota: 1.45
Maxbet kladionica

MaxBet bonus

 • Max iznos: 50.000 dinara
 • Tip: FREEBET
 • Rollover: 6 puta
 • Broj parova: 4
 • Min ukupna kvota: 5.00
SuperBet kladionica

SuperBet bonus

 • Max iznos: 20.000 dinara
 • Tip: FREEBET
 • Rollover: 10 puta
 • Broj parova: 1
 • Min kvota: 1.40

Često postavljana pitanja o bonusima u kladionicama u Srbiji

Koje kladionice u Srbiji imaju najveće bonuse?

Skoro sve online kladionice u Srbiji u ponudi imaju bonuse za svoje igrače. Ovi bonusi variraju i često se menjaju, a na našem portalu uvek možete pronaći aktuelnu ponudu online bonusa u kladionicama u Srbiji.

Šta je to bonus dobrodošlice?

Bonus dobrodošlice predstavlja bonus koji online kladionice nude novoregistrovanim igračima. Kao što mu i samo ime kaže, na ovaj način kladionice vam žele dobrodošlicu ukoliko registrujete nalog na njihovom sajtu za klađenje ili mobilnoj aplikaciji.

Šta je to bonus bez uslova u online kladionicama?

Bonus bez uslova predstavlja bonus koji dobijate od kladionice i ne postoje određeni uslovi koje je potrebno ispuniti kako biste mogli da se kladite sa bonusom koji ste dobili.

Šta je to rollover bonusa?

Rollover bonusa, ili drugim nazivom obrt bonusa, predstavlja broj puta koliko je potrebno da obrnete iznos bonusa kako biste mogli da ga koristite bez bilo kakvih ograničenja.