Skip to content

Merkur X Tip kladionica – Recenzija za igrače u Srbiji

Merkur X Tip kladionica

Merkur X Tip kladionica

8.35/10

Bonus dobrodošlice do
900% za nove igrače

Merkur X Tip kladionica je sigurna online kladionica koja je relativno nova kladionica u Srbiji. Naš tim iskusnih eksperata za online kladjenje analizirao je sve aspekte ove online kladionice i konačna ocena koju je kladionica Merkur X Tip dobila na našem portalu je visokih 8.35 od 10.

Prednosti:

 • Sigurna i licencirana kladionica
 • Česti Free Bet bonusi za nove igrače
 • XTip transfer novca vašem prijatelju na njegov nalog
 • Cash Out opcija za svaki tiket koji je u igri
 • Moguće vezivanje live parova sa pre match parovima

Nedostaci:

 • Na raspolaganju jedino Android aplikacija za mobilni uredjaj
 • Visoki uslovi za otključavanje bonusa

Detaljna analiza i ocene

Sigurnost i licenca:

Bonusi i promocije:

Mobilna aplikacija:

Opcije plaćanja:

Kvote i tipovi:

Korisnička podrška:

Uživo kladjenje:

Funkcionalnost i dizajn:

10/10

7/10

8/10

8/10

9/10

8/10

8/10

8/10

Merkur X Tip kladionica – Sigurnost i licenca u Srbiji

Merkur X Tip online kladionica je relativno nova online kladionica na srpskom tržištu. Ova online kladionica u vlasništvu je kompanije Pionir Internacional d.o.o. iz Novog Sada koja je u saradnji sa partnerima iz Nemačke pokrenula ovaj projekat. Merkur X Tip poseduje licencu Republike Srbije koja je izdata od strane regulatornog tela koje nadgleda rad online kladionica u Srbiji. Ovo osigurava da posluju u skladu s propisima i da se redovno kontrolišu od strane nadležnih tela. Na ovaj način se obezbeđuje integritet i fer igra za sve online igrače. Pored online poslovanja ova kompanija ima i 77 objekata kladionica širom naše zemlje.

Merkur X Tip kladionica osnivanje kompanije

MerkurXTip kladionica ima visok prioritet u pružanju sigurne i bezbedne platforme za online kladjenje u Srbiji. Pored toga što se pridržavaju strogih zakona i regulativa igara na sreću u Srbiji, Merkur kladionica je sigurnost svoje platforme podigla na izuzetno visok nivo. Ova online kladionica korist Secure Sockets Layer (SSL) enkripciju kako bi zaštitile podatke igrača, kao što su lični podaci i finansijske informacije. Ova tehnologija šifrira podatke i štiti ih od neovlašćenog pristupa tokom prenosa. Dakle, kada popunjavate neku kontakt formu na sajtu Merkur kladionice, podaci koje ukucavate pre nego što budu upisani u bazu podataka budu sifrirani kako bi transfer podataka bio bezbedan.

Kako bi se sprečila bilo kakva zloupotreba ili pranje novca, da biste obavljali novčane transakcije potrebno je da verifikujete vaš nalog. Verifikacija naloga je krajnje jednostavna i podrazumeva potvrdu identiteta igrača putem dostavljanja dokumenata kao što su lična karta ili pasoš. Svakako je bitno napomenuti da je MerkurXTip kladionica jedna od retkih u Srbiji koja brine o svojim igračima i promoviše odgovorno kladjenje. Pružaju vam mogućnost za postavljanje limita depozita, klađenja i gubitaka kako biste se zaštitili od prekomernog klađenja.

Transfer novca na vaš XTip nalog je izuzetno bezbedan iz razloga što Merkur kladionica saradjuje isključivo sa proverenim i renomiranim platnim procesorima. Uz ovaj nivo sigurnosti na online platformi za kladjenje i korišćenjem sigurnim sredstava plaćanja svi vaši podaci su sigurni i bezbedni. S obzirom da je tim naših eksperata za sigurnost online platformi za kladjenje testirao ovu online kladionicu, ne postoji niti jedan razlog da MerkurXTip kladionica dobije ocenu manju od 10.

MerkurXTip Freebet bonus – Ponuda i pregled uslova

Merkur X Tip bonus je svakao deo naše recenzije koji interesuje svakog igrača u Srbiji. Da li postoji Merkur X Tip bonus dobrodošlice za nove igrače? Da li mogu da osvojim Merkur X Tip bonus za registraciju naloga? Kako da dobijem Merkur X Tip Freebet? Da li novi igrači dobijaju Merkur X Tip bonus bez depozita? Ovo su sve pitanja na koja ćete naći odgovor u našoj recenziji.

Merkur X Tip bonusi

Ponuda bonusa u Merkur X Tip kladionici nije medju najboljim na tržištu u Srbiji, iz razloga što su promocije kratkotrajne ali česte. Medjutim, nema mnogo različitih vrsta bonusa u Merkur kladionici za igrače iz Srbije. Ovo je svakako segment poslovanja na koji bi ova renomirana kompanija trebalo da obrati veću pažnju. Svakako ni jedna kompanija ne bi želela da čuje da njeni konkurenti uvek imaju bolje ponude za svoje korisnike.

Pogledajte koji bonusi vas očekuju u MerkurXTip online kladionici:

Merkur X Tip bonus dobrodošlice za nove igrače

Veoma često novi igrači će biti nagradjeni Merkur X Tip bonusom dobrodošlice. Medjutim, bonusi dobrodošlice kao tip bonusa skloni su čestim promenama i uglavnom ni jedan bonus dobrodošlice Merkur kladionice ne traje duže od mesec dana. Ali kada se jedna promocija završi, uvek nakon nje dolazi sledeća koja se znatno razlikuje.

Merkur X Tip bonus dobrodoslice

U zavisnosti od marketing strategija svaka online kladionica odredjuje bonuse koji su aktivni. U Merkur kladionici trenutno možete pronaći promociju bonusa dobrodošlice pod nazivom “Sunca” bonus dobrodošlice. O čemu se zapravo radi. Ovaj bonus je namenjen svim igračima koji registruju nalog u MerkurXTip kladionici i uplate prvi depozit. Nakon uplate prvog depozita imate opciju da igrate igricu sličnu slotu koja će odrediti iznos bonusa dobrodošlice koji vam sleduje kao nagrada. U zavisnosti od broja sunca koje osvojite (maksimalno 9, a minimalno 1) očekuje vas bonus od 100% do 900% od iznosa vaše prve uplate.

Uslovi koji važe za Merkur bonus dobrodošlice su sledeći:

 • Nakon uplate depozita imate 72 sata da pokrenete igricu i osvojite bonus
 • Uslovi (wagering requirements) za otključavanje bonusa su da obrnete iznos bonusa 7 puta (rollover 7x), da iznos obrćete na tiketima od minimum 4 para i minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.45.
 • Bonus možete otključavati odigavajući tikete bilo na pre match kladjenju ili na uživo kladjenju
 • Vremenski period koji vam je na raspolaganju za otključavanje bonusa je 45 dana

Cash Back bonus u Merkur kladionici

Cash Back bonus Merkur X Tip kladionice je zapravo klasican bonus koji mozete pronaći u skoro svakoj online kladionici u Srbiji. Ukoliko promašite jedan par na tiketu, a imate dovoljnu kvotu na ostalim parovima dobijate cashback bonus. Bonus na koji ostvaruješ pravo na ovaj način zavisi isključivo od kvote pogodjenih parova i visine uloga na tiketu. Minimalna kvota pogodjenih parova na tiketu mora biti minimum 48 kako biste imali pravo na bonus, a bonus se krece do maksimalnog iznosa od 100 x iznos uloga za kvotu koja je veća od 988. S obzirom da u drugim online kladionicama u Srbiji možete ostvariti cashback bonus ukoliko je pogodjena kvota 30, moramo primetiti da Merkur kladionica i nije baš konkurentna sa ovim bonusom na tržištu.

Uslovi koji bliže odredjuju ovaj bonus su sledeći.

 • Tiket mora sadržati minimum 4 para
 • Sistemski i tiketi sa dvoznakom ili troznakom ne učestvuju u ovom bonusu
 • CashBack bonus važi kako za online klađenje tako i za uživo kladjenje
 • Kada ostvarite bonus putem online kladjenja, cashback bonus vam se nalazi na računu u pravim parama bilo da ste za ulog koristili pravi novac ili bonus sredstva

Merkur X Tip aplikacija za mobilno kladjenje sa telefona

Merkur X Tip je online kladionica koja pruža mogućnost klađenja putem mobilnih uređaja putem svoje Android aplikacije i mobilne verzije sajta. Iako još uvek nema aplikaciju za iOS uređaje, informacije ukazuju da će uskoro biti dostupna za korisnike u Srbiji. Mobilna aplikacija je razvijena s ciljem da pruži nesmetano klađenje na omiljenim sportovima, pristup rezultatima, statistikama, formama, tabelama i drugim relevantnim informacijama. Za korisnike koji imaju Android uređaje, aplikaciju mogu preuzeti direktno sa stranice Merkur X Tip kladionice.

Igrači koji ne žele preuzeti aplikaciju postoji opcija korišćenja mobilne verzije sajta koja je takođe potpuno funkcionalna. Međutim, preporučuje se korišćenje aplikacije zbog preglednosti i brzine, posebno ako je cilj klađenje uživo. Aplikacija za kladjenje je vrlo pregledna i brza, gotovo jednako dobra kao desktop verzija sajta, što je čini odličnim izborom za sve igrače koji se klade sa telefona.

Instalacija MerkurXTip aplikacije za klađenje na Android telefonima može biti malo zahtevnija, jer Google Play Store ne dozvoljava aplikacije za kladjenje. Međutim, to se može zaobići preuzimanjem APK datoteke i davanjem dozvole telefonu da instalira aplikacije iz nepoznatih izvora. Noviji modeli Android uređaja će jednostavno pitati korisnika da li želi preuzeti APK datoteku, dok će na starijim modelima, pre verzije Android 8.0, biti potrebno ručno omogućiti ovu funkciju.

Sa obe opcije – mobilnom aplikacijom i mobilnom verzijom sajta – korisnici mogu imati pristup svim ključnim informacijama na XTip nalogu i funkcionalnostima kladionice putem svojih pametnih telefona. Uz obećanje uskoro dostupne iOS aplikacije, Merkur X Tip pokazuje posvećenost svojim korisnicima u Srbiji. Samo iz razloga što još uvek ne postoji MerkurXTip aplikacija za iPhone, nakon našeg procesa testiranja ova online kladionica u ovom segmentu ne može dobiti veću ocenu od 8.

MerkurXTip aplikacija za kladjenje

Uplate na Merkur XTip nalog i načini isplate sa online naloga

Merkur X Tip kladionica se nije proslavila u našem postupku testiranja kada su u pitanju opcije plaćanja. Sve opcije plaćanja koje su raspoložive igračima u Srbiji su izuzetno sigurne i bezbedne, medjutim jedina mana je što ih nema mnogo.

Načini uplate na Merkur XTip nalog su sledeći:

 • Platne kartice (Visa, MasterCard, Maestro, Dina kartice) – Korišćenje ovih metoda za uplatu depozita je sigurno i brzo, bez bilo kakvih dodatnih naknada i novac vam se nalazi na nalogu odmah nakon uplate. Dakle, ovo je jedan od najbržih načina za uplatu depozita u MerkurXTip kladionici. Minimalan depozit koji se može uplatiti korišćenjem platnih kartica je 500 RSD.
 • Uplatnica – Uplatu depozita možete izvršiti i preko uplatnice u bilo kojem objektu koji radi platni promet (menjačnice, pošta, banka). Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite uplatnicu na pravilan način. Detaljne instrukcije možete pronaći na MerkurXTip sajtu, a biće vam potreban vaš ID naloga kako biste ga upisali u polju poziv na broj. Jedine mane ovog načina uplate jesu to što postoji mala provizija koju obračunava kompanija koja vam vrši platni promet, a uplata će biti evidentirana za 1-2 radna dana.
 • Alta Pay menjačnice – Uplatu na XTip nalog možete izvršiti u bilo kojoj Alta Pay menjačnici i sve što je potrebno jesta da operateru date podatke o vašem nalogu. Dakle potreban vam je ID vašeg XTip naloga. Uplata je trenutna i ne postoji provizija za ovaj način uplate.
 • MerkurXTip objekti – Ovo je svakako najednostavniji način za uplatu depozita. Medjutim, velika verovatnoća je da vam se MerkurXTip kladionica ne nalazi u blizini.
Merkur X Tip nacini uplate

Kada su u pitanju isplate dobitaka sa Merkur X Tip naloga, situacija je slična kao i kod većine online kladionica u Srbiji. Jedini načini na koje možete isplatiti novac jesu transfer na vaš bankovni račun ili zakazivanje isplate u MerkurXTip kladionici. Korišćenjem bilo kojeg od ova dva načina ne postoje bilo kakvi dodatni troškovi koji će biti naplaćeni.

Da li znate šta je to XTip transfer? MerkurXTip kladionica je jedna od retkih online kladionica koja vam omogućava da pošaljete novac na nalog svom prijatelju. Na vašem XTip nalogu, pored opcija za uplatu i isplatu postoji i opcija XTip transfer. Kada kliknete na ovu opciju imate mogućnost da unesete iznos koji želite da pošaljete prijatelju koji ima registrovan XTip nalog. Nakon unosa iznosa koji želite da pošaljete, pojaviće vam se generisan kod koji je potrebno da pošaljete vašem prijatelju kako bi aktivirao sredstva. Ovaj kod je validan 60 minuta i u to je vreme koje vaš prijatelj ima na raspolaganju da aktivira sredstva koja ste mu poslali.

Ponuda kvota u Merkur X Tip kladionici

Merkur X Tip kladionica nudi široku ponudu i atraktivne kvote za online klađenje, što je čini zanimljivim izborom za mnoge igrače u Srbiji. Iako možda ne poseduje najbolje kvote među svetskim brendovima, kladionica Merkur X Tip se ističe kao kladionica gornje srednje klase, sa jakim kvotama koje privlače igrače da se registruju i uživaju u klađenju.

Posebno mesto u ponudi kladionice zauzima fudbal, koji ima najniže margine za klađenje na najpopularnije lige i događaje, kao što su lige petice ili Svetsko prvenstvo. Ove margine kreću se oko 4.5%, što je iznad proseka za ostale popularne sportove kao što su košarka (posebno NBA) i tenis. U nižim ligama i manje popularnim sportovima, margine mogu biti nešto više, ali retko prelaze 7.5%. U poređenju s nekim ozbiljnim brendovima kao što su Bet365 ili 1XBet kladionica, Merkur se može pohvaliti boljom ponudom i kvotama, posebno kada su u pitanju pobede autsajdera ili nerešeni rezultati.

Ono što izdvaja Merkur X Tip od drugih kladionica jeste impresivna lista mečeva i tipova opklada koju nudi. S igračima koji vole klađenje na različite sportove, uključujući i one manje poznate u Srbiji, Merkur pruža gotovo 30 različitih sportova za klađenje. Uz konkurenciju sa ozbiljnim brendovima, Merkur X Tip uspeva da povećava poverenje igrača zahvaljujući sve većoj ponudi i konkurentnim kvotama. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja na singl fudbal utakmice, onda vam MerkurXTip kvote svakako mogu napraviti znatnu razliku u dobitku.

Korisnička podrška – Kvalitet i načini kontaktiranja Merkur X Tip kladionice

Merkur X Tip kladionica se ističe svojom profesionalnom i pristupačnom korisničkom podrškom koja je dostupna igračima putem različitih kanala komunikacije. Za sve potrebe i nedoumice, igrači mogu da kontaktiraju podršku putem e-maila, besplatnog telefona i live chat-a. Ova raznovrsnost omogućava igračima da izaberu opciju koja im najviše odgovara za komunikaciju sa operaterima kladionice.

Ono što je posebno impresivno jeste skoro neprekidno radno vreme korisničke podrške, osim u periodu od ponoći do 8 ujutru. Ovo znači da igrači mogu dobiti odgovor na svoja pitanja i rešenje problema gotovo u svako doba dana i noći, što je znak posvećenosti pružanju visokog nivoa podrške svojim korisnicima.

Testirajući korisničku podršku, ustanovili smo da smo relativno brzo dobili odgovor od agenta, što je pozitivan znak efikasnosti njihovog tima. Agent koji nas je kontaktirao bio je srdačan, ljubazan i edukovan, što je dodatno doprinelo prijatnom iskustvu komunikacije. Naš problem je rešen u zadovoljavajućem vremenskom roku, što pokazuje brigu i brzu reakciju tima podrške na zahteve korisnika.

Međutim, tokom komunikacije putem live chat-a, primetili smo da je jedan od agenata možda pokazao manje strpljenja u objašnjenju načina uplata na nalog. Važno je napomenuti da naš proces testiranja može biti zahtevan, ali bez obzira na to, očekuje se da korisnička podrška ostane strpljiva i trudi se da pruži sve potrebne informacije korisnicima.

U celini, Merkur X Tip kladionica pruža izuzetno kvalitetnu korisničku podršku koja je dostupna na srpskom jeziku, sa ljubaznim i edukovanim agentima spremnim da pomognu igračima u svakom trenutku. Neprekidno radno vreme dodatno naglašava posvećenost i brigu kladionice prema svojim korisnicima. Solidna osmica od našeg stručnog tima za korisnicku podrsku u MerkurXTip kladionici.

Uživo kladjenje u Merkur X Tip kladionici

Merkur X Tip kladionica se izdvaja svojim vrhunskim pristupom uživo kladjenju, što predstavlja jednu od njihovih odlika koja privlači mnoge igrače. Platforma za uživo klađenje je napravljena sa posebnom pažnjom, pružajući korisnicima aplikativno i jednostavno iskustvo sa više menija koji olakšavaju detaljno tipovanje na live mečeve.

Jedna od ključnih prednosti Merkur X Tip kladionice je mogućnost uživo prenosa, što može biti odlučujući faktor za mnoge igrače pri odabiru da se registruju na njihovom sajtu. Mogućnost gledanja live stream utakmica, iako dostupna u malom broju mečeva, predstavlja pohvalu, jer pruža dodatnu dimenziju uživog klađenja.

Ono što posebno izdvaja ovu kladionicu je njihova izuzetno bogata ponuda live mečeva, koja se smatra jednom od najboljih u industriji. Igrači cene brze promene kvota koje omogućavaju brzo i efikasno klađenje, bez gubljenja vrednih prilika za tipovanje. Uživo klađenje u Merkur X Tip kladionici obogaćeno je detaljnom statistikom svake utakmice koja nema live stream prenos. Iako opcija uživog komentarisanja trenutno nije dostupna, brojne druge funkcionalnosti i izuzetno dobra ponuda uživo klađenja nadoknađuju ovu manu.

Iako su očekivanja obično rezervisana za regionalne operatere kada je u pitanju uživo klađenje, Merkur X Tip nas je prijatno iznenadio kvalitetom svoje platforme. Mada nije savršena, za standarde online kladionica u Srbiji pruža zaista kvalitetno iskustvo uživog klađenja.

Funkcionalnosti i kvalitet platforme MerkurXTip kladionica

Merkur X Tip kladionica je nova online kladionica u Srbiji, ali se vidi da ova kompanija vodi računa da njihovi korisnici budu zadovoljni. Ulaže se mnogo u vizuelni identitet samog brenda na prostorima naše zemlje i već su veoma prepoznatljiv brend. Iz tog razloga, dizajn koji prati njihov brend i njihovu platformu za kladjenje je na veoma visokom nivou. Ovo nije klasična online kladionica koja plaća uslugu Dual Softu za platformu koju koriste, već su se pobrinuli da njihov dizajn odgovara potrebama njihovih igrača.

Čim posetite web sajt Merkur X Tip kladionice vaš prvi utisak će biti da se nalazite na sigurnom mestu i da na raspolaganju imate razne funkcionalnosti za kladjenje. Ovaj osećaj prefinjenosti i profesionalizma je ključan da bi se igrači osećali sigurno, i da bi bili sigurni da su njihovi finansijski podaci zaštićeni. Prvo što ćete primetiti jesu upečatljivi dugmići za registraciju naloga i prijavu. Navigacija je pregledna i odmah uočavate sve neophodne elemente jedne poudane online kladionice.

Merkur X Tip sajt kladionice

Još jedna stvar koju ćete promeniti jeste dnevni i noćni izgled sajta, gde imate mogućnost da odaberete temu koja vam više odgovara. Ovo nam samo još jednom govori da se radi o kompaniji koja vodi računa da njeni korisnici budu zadovoljni uslogom i da se prijatno osećaju dok pretražuju sajt ili koriste omogućene servise. Svakako da je ovo još uvek daleko od savršenog, ali je veoma konkurentno na tržištu Srbije. Iz tog razloga ovaj segment Merkur XTip kladionice ocenjen je solidnom osmicom.

Kratak rezime i naše konačno mišljenje

Kada uzmemo u obzir sve činjenice koje smo prikupili u toku našeg analiziranja Merkur X Tip kladionice, zaključujemo da se radi o jednoj izvrsnoj online kladionici i da ne možete pogrešiti ukoliko se odlučite da otvorite nalog. S obzirom na kvalitet platforme za kladjenje, to što su novi na tržištu ne bi trebalo da ih omogući da povećaju popularnost svog brenda i zadobiju poverenje mnogih online kladioničara u Srbiji.

U suštini, radi se o solidnoj platformi za online kladjenje sa mnogim funkcionalnostima, a jedino gde imaju prostora da porade na poboljšanju jeste ponuda bonusa. Registracija XTip naloga je veoma jednostavna, korisnička podška na zadovoljavajućem nivou, kvote korektne, a uživo kladjenje za svaku pohvalu.

Nakon sveobuhvatne analize Merkur kladionice, naš tim eksperata za online kladjenje preporučuje da otvorite nalog i pogledate šta ova online kladionica može da vam ponudi.

Ostale online kladionice u Srbiji koje preporučujemo

Naš tim eksperata za kladjenje pažljivo i detaljno sprovodi proces testiranja i analize online kladionica u Srbiji i nakon toga čitaocima našeg portala iznosimo naše mišljenje u celosti. Ukoliko želite da istražite i druge online kladionice i pogledate njihove ponude bonusa kao i funkcionalnosti, predlažemo vam da pogledate još tri online kladionice koje su posebno interesantne igračima iz Srbije.

Prva online kladionica koju preporučujemo je BetWinner kladionica. Ova sportska kladionica je najnovija online kladionica u Srbiji koja se ističe svojom bogatom ponudom sportskih događaja, visokim kvotama i atraktivnim bonusima za nove igrače. Pored toga, Betwinner ima mobilnu aplikaciju koja donosi mnoge inovacije na srpsko tržište.

Druga online kladionica koju vam preporučujemo je Mozzart kladionica. Svakako ste već čuli za ovu kladionicu, s obzirom da se radi o jednoj od najpopularnijih online kladionica u Srbiji. Ukoliko želite možete pogledati našu recenziju Mozzart online kladionica i videti kako je naš tim ocenio ovu ultra popularnu online kladionicu.

Još jedna nova online kladionica u Srbiji koja je vredna pažnje jeste SuperBet kladionica. Iako nova online kladionica na tržištu svakako ima šta da ponudi igračima u Srbiji. Međutim, važno je napomenuti da se pre otvaranja naloga i registracije na novoj online kladionici, igrači trebaju informisati o njenom ugledu, licenci, reputaciji i sigurnosti. Superbet Srbija definitivno može biti pravi izbor za vas ukoliko tragate za novom online kladionicom i dobrim freebet bonusima.

Često postavljana pitanja

Kako da registrujem MerkurXTip nalog?

XTip nalog je veoma jednostavno otvoiti i sam proces registracije traje veoma kratko. Potrebno je da posetitie zvanični sajt Merkur kladionice, kliknete na dugme registruj se i popunite odgovarajuća polja. Savetujemo vam da verifikujete vaš nalog odmah nakon registracije, kako ne biste imali ograničenja u korišćenju XTip naloga.

Da li Merkur X Tip kladionica ima bonus dobrodošlice za nove igrače?

Da. Merkur X Tip kladionica ima bonus dobrodošlice za nove igrače. Trenutno je aktuelan bonus sunca dobrodošlice, gde možete osvojiti do 900% bonusa za iznos prve uplate. U zavisnosti od toga koliko sunca dobijete prilikom igranja igre za bonus dobrodošlice, od toga zavisi i iznos bonusa koji osvajate.

Kako da otključam bonus u Merkur kladionici?

Što se tiče otključavanja bonusa u Merkur X Tip kladionici, to zavisi od uslova koji bliže odredjuju samu promociju. Na primer, ukoliko ste dobili freebet bonus kao bonus dobrodošlice, potrebno je 7x obrnuti sredstva bonusa. Iznos koji učestvuje u otključavanju bonusa potrebno je da bude uplaćen na tikete sa minimum 4 para i minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.45. Za svaku Merkur X Tip promociju važe odredjeni uslovi koji se mogu razlikovati od promocije do promocije.

Kako da prebacim novac prijatelju sa XTip naloga?

Veoma lako možete prebaciti novac sa jednog XTip naloga na drugi. Sve što je potrebno da uradite jeste da generišete kod koji ćete poslati vašem prijatelju. Generisani kod je potrebno uneti na drugom XTip nalogu i na taj način potvrditi transakciju.

Da li postoji Merkur X Tip aplikacija za kladjenje za iPhone telefone?

Nažalost, iOS aplikacija Merkur X Tip kladionice još uvek nije dostupna igračima u Srbiji. Iz pouzdanih izvora saznali smo da je u planu u skorijoj budućnosti da ova aplikacija bude dostupna, ali još uvek nemamo tačan datum lansiranja aplikacije.

Da li mogu da vezujem live utakmice sa utakmicama koje nisu počele?

Da. Merkur X Tip kladionica je jedna od retkih online kladionica u Srbiji gde na isti tiket možete vezati utakmice koje su u toku sa utakmicama koje još nisu počele.

Da li mogu da se kladim na poene NBA igrača u Merkur online kladionici?

Da svakako. U Merkur X Tip kladionici na raspolagaju vam je kladjenje na poene igrača na košarkaškim utakmicama. Specijali za košarku su dostupni samo za popularna takmičenja i odredjene utakmice.