Skip to content

Bonusi lojalnosti u online kladionicama

Bonus lojalnosti je ključan faktor u izboru online kladionice kod igrača u Srbiji, posebno za one kladioničare koji su već iskusni i dugo se bave online kladjenjem. U Srbiji, online kladionice se takmiče u pružanju privlačnih bonusa lojalnosti svojim igračima, što znači da igrači mogu uživati u različitim nagradama u obliku besplatnih opklada (freebet), bonusa za depozit i drugih vrsta ponuda.

Većina online kladionica u Srbiji ima posebne programe lojalnosti koji se odnose na njihove verne igrače. Ovi programi se razlikuju od kladionice do kladionice, ali uglavnom se radi o bonusima za vernost igrača, to jest online kladionice vas nagradjuju iznosom bonusa ukoliko se često kladite.

Šta su to programi lojalnosti u online kladionicama? Na šta je potrebno obratiti pažnju prilikom preuzimanja ovih VIP bonusa? Koliko često online kladionice u Srbiji daju svojim igračima bonus na vernost?

Koje su to online kladionice u Srbiji koje nude najbolje bonuse svojim lojalnim igračima?

Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o programima lojalnosti u online kladionicama u Srbiji. Naš tim iskusnih eksperata u online kladjenju potrudio se da dobijete sve relevantne informacije o najnovijim bonusima. Ne propustite priliku da iskoristite ove sjajne ponude i poboljšate svoje šanse za dobitak.

Lista bonusa lojalnosti u online kladionicama u Srbiji

Kao što smo već napomenuli online kladionice u Srbiji nagradjuju svoje lojalne igrače bonusima lojalnosti. Jedna od najčešćih vrsta bonusa lojalnosti u online kladionicama u Srbiji su besplatne opklade za postojeće korisnike.

Svakako se ponuda bonusa u online kladionicama menja tokom vremena, medjutim mnogo je redji slučaj da online kladionice menjaju programe lojalnosti sa kojima su njihovi igrači zadovoljni. Upravo je ovo jedan od ključnih razloga zašto neki igrači redovno koriste svoje naloge za kladjenje.

Naravno da se svako obraduje kada dobije neki poklon. Online kladionice u Srbiji koriste praksu da posebnim danima u nedelji nagradjuju svoje igrače freebet bonusima. Iznos freebet bonusa zavisi od toga koliko ste novca potrošili u prethodnom periodu, koliko ste bili aktivni na vašem nalogu u kladionici, pa i od toga koliko često uplaćujete novac na vaš nalog.

Koje su to online kladionice u Srbiji koje imaju najbolje bonuse lojalnosti za svoje igrače. Pogledajte listu koju je kreirao naš tim nakon detaljnih recenzija domaćih online kladionica.

Superbet

SuperBet

8.70/10

Svakog dana Freebet bonus za lojalne igrače

MeridianBet

Meridian

8.92/10

Super utorak bonus u Meridianu

Mozzart

Mozzart

8.80/10

Bonus lojalnosti svakog ponedeljka – Happy Monday bonus

Šta je to bonus lojalnosti i kako ga koristiti

Bonusi lojalnosti u online kladionicama u Srbiji su nagrade koje se dodeljuju igračima za njihovu lojalnost i učestalo kladjenje. Igrači mogu zaraditi razne nagrade na osnovu njihovog kladjenja i aktivnosti na online nalogu kladionice. Uobičajene nagrade koje se nude su besplatni ulozi (freebetovi), povraćaj novca na gubitne tikete, pozivnice za posebne događaje, a nekad čak luksuzni pokloni. Bonusi lojalnosti su namenjeni postojećim igračima i nude im vredne nagrade za njihovu vernost i ovo je idealan način da online kladionice zadrže svoje stare igrače.

Da bi neka online kladionica u ponudi imala bonus lojalnosti to ne mora uvek da znači da ima lojalty program. Stoga je veoma važno da shvatite razliku izmedju programa lojalnosti i bonusa za lojalnost koji nisu sastavni deo programa lojalnosti. Kako biste bolje razumeli ove termine, ukratko ćemo vam objasniti osnovnu razliku izmedju ova dva tipa nagradjivanja.

Bonus koji kladionice dodeljuju za aktivnost i učestalo kladjenje

Ukoliko online kladionica nudi svojim aktivnim igračima bonus lojalnosti a nema definisan program lojalnosti, to znači da se uglavnom radi o cashback bonusu. Ovaj tip bonusa dodeljuje se igračima na osnovu uloga koje su imali na tiketima u proteklom periodu. Da biste osvojili ovaj bonus nije potrebno da budete član VIP programa ili da ispunjavate odredjene kriterijume kako biste dobili bonus. Bonus se dodeljuje svim igračima koji su bili aktivni u prethodnom periodu, a iznos bonusa se proporcionalno odredjuje na osnovu uloga koje ste postavljali na nalogu.

Na primer: Mozzart kladionica ima u ponudi Happy Monday bonus, koji je klasičan primer cashback bonusa za lojalnost. Svakog ponedeljka Mozzart vam dodeljuje bonus na osnovu vaše aktivnosti na nalogu i procenat koji dobijate iznosi 10% od gubitnih tiketa. Naravno, Mozzart uzima u obzir i činjenicu da li ste ostvarili neki dobitak u tom istom periodu. Drugi klasičan primer cashback bonusa za lojalnost jeste super utorak bonus u Meridian kladionici. Svakog utorka aktivni igrači u Meridian kladionici osvajaju bonus lojalnosti za aktivnosti kladjenja u prethodnom periodu.

Dakle, što se više kladite to vas očekuje veći bonus lojalnosti u online kladionicama u Srbiji. Najčešći način na koji online kladionice dodeljuju ovaj bonus jeste kreditiranjem vašeg online naloga sa freebet bonusom.

Programi lojalnosti (VIP bonusi)

Programi lojalnosti predstavljaju unapred definisane šeme i nivoe koji odredjuju iznos bonusa koji će biti dodeljen lojalnim igračima. U svakom trenutku možete videti koji je vaš status i koliko poena ste osvojili u prethodnom periodu. Na osnovu osvojenih poena koje stičete kladjenjem, online kladionica vam dodeljuje odredjen iznos bonusa.

Da bi postali VIP igrač, morate da se kladite često i postanete stalni igrači te online kladionice. Kladionice prate aktivnost igrača i dodeljuju im statusne poene u zavisnosti od njihovog uloga i aktivnosti na nalogu za kladjenje. Kako igrači povećavaju svoje uloge, oni stiču više bodova i napreduju kroz različite VIP nivoe.

Kada igrači zarade dovoljno poena, mogu ih zameniti za bonus novac ili freebet bonus na nalogu. Različite kladionice imaju različite načine obračuna bonusa, sa različitim nivoima VIP programa i nagradama. Potrebno je obratiti pažnju na uslove i odredbe koje se odnose na bonus lojalnosti, kao što su minimalni ulozi i zahtevi za obrtanje bonusa.

Saveti za odabir bonusa lojalnosti u online kladionicima u Srbiji

Ako imate dosta iskustva u online klađenju, verovatno ste svesni da bonusi lojalnosti mogu biti odličan način da povećate svoje dobitke i ostanete motivisani da nastavite da se kladite baš u toj kladionici. Međutim, odabir pravog bonusa može biti izazovan, jer postoji mnogo opcija koje su vam dostupne.

Evo nekoliko saveta za odabir bonusa lojalnosti koji bi vam mogli biti korisni:

  • Razmotrite svoje prioritete: Kada birate bonus, razmislite o tome šta vam je najvažnije prilikom kladjenja. Da li želite veći bonus za depozit, više besplatnih freebetova, ili nešto drugo? Razmislite o tome šta vam najviše odgovara i birajte bonus koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za kladjenjem.
  • Dobro pročitajte uslove bonusa: Pre nego što prihvatite bilo koji bonus, pažljivo pročitajte uslove koji odredjuju bonus na lojalnost. Obratite pažnju na stvari poput minimalnog depozita, minimalne kvote za klađenje i vremenskog ograničenja za ostvareni bonus. Ove stvari mogu uticati na vaše korišćenje bonusa i dobitak koji možete ostvariti.
  • Pregledajte ponude drugih kladionica: Ne ograničavajte se samo na bonus koji vam nudi vaša omiljena online kladionica. Pregledajte ponude drugih kladionica i uporedite ih sa onim što ste već dobili. Možda ćete otkriti da postoji bolja ponuda koja odgovara vašim potrebama.
  • Razgovarajte sa drugim kladioničarima: Često možete dobiti korisne savete od drugih igrača koji su već iskoristili bonus lojalnosti. Potražite mišljenja drugih igrača na forumima ili društvenim mrežama, ili razgovarajte sa prijateljima koji se takođe klade online. U svakom slučaju, na našem sajtu možete pronaći pregršt korisnih informacija koje su skroz objektivne i relevantne na osnovu našeg iskustva.
  • Budite svesni ograničenja: Bonusi lojalnosti su sjajni, ali ne smete se oslanjati samo na njih za svoj dobitak. Važno je da se i dalje kladite pametno i razumno, a bonusi bi trebalo da budu samo dodatak vašoj strategiji za kladjenje.

Pažljivim odabirom bonusa lojalnosti, možete povećati svoje šanse za dobitak i uživati u svojim online kladionicama. Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da odaberete najbolju opciju za sebe, a u nastavku teksta predstavljamo vam top 3 online kladionice u Srbiji sortirane na osnovu bonusa za verne igrače.

Najbolji online bonus lojalnosti u legalnim kladionicama – Detalji i ponuda

Kao što smo već napomenuli bonusi lojalnosti su jedan od najvažnijih faktora u online klađenju. Oni predstavljaju nagrade koje online kladionice daju svojim igračima za redovno korišćenje njihove platforme, što ih čini idealnim za igrače koji su često aktivni na svojim nalozima u online kladionicama.

Međutim, sa toliko mnogo opcija dostupnim za igrače iz Srbije, teško je izabrati najbolje bonus ponude. Zato smo napravili listu top bonusa lojalnosti u legalnim kladionicama u Srbiji i detaljno objasnili njihovu ponudu.

Happy Monday Bonus u Mozzartu

Igračima u Srbiji koji koriste Mozzart kladionicu, Happy Monday Bonus nudi priliku da dobiju dodatna sredstva za kladjenje. Važno je napomenuti da se sredstva dobijena putem ovog bonusa ne mogu isplatiti sa naloga bez prethodnog kladjenja, odnosno obrtanja. Takođe, sredstva se mogu koristiti samo za igru na nalogu ili aplikaciji, što znači da ne mogu biti iskorišćena u drugim kontekstima.

Iznos bonusa koji vam je dodeljen zasnovan je na vašem prethodnom kladjenju, odnosno na tome koliko ste ulagali i koliko ste često igrali u određenom vremenskom periodu. Vrlo je važno shvatiti da ovo ne znači da će svaki igrač automatski dobiti bonus – iznos bonusa koji vam je dodeljen zavisi od vašeg ponašanja i aktivnosti kladjenja na sajtu.

Mozzart Happy Monday bonus

Igrači koji osvoje Happy Monday Bonus mogu da podele dobijena sredstva između računa za klađenje i računa za slot igre ili da ih u celosti prebace na jedan od ova dva računa. Međutim, važno je napomenuti da nakon preuzimanja bonus novca, igrač više nije u mogućnosti da ga prebacuje između ova dva računa.

Sredstva dobijena putem Happy Monday Bonusa mogu se koristiti za uplatu svih tiketa na računu za klađenje ili za odigravanje slot igara na računu za slot igre. Svi dobici ostvareni od ovih sredstava prelaze u pravi novac i uvećavaju balans igrača. Happy Monday Bonus nalazi se u sekciji HMB na računu klađenja i igrači ga mogu iskoristiti prilikom uplate tiketa.

Mozzart

Mozzart

8.80/10

Bonus lojalnosti svakog ponedeljka

Super utorak bonus u Meridianu

Super utorak bonus je odlična prilika za sve ljubitelje sportskog klađenja koji žele da povećaju svoje šanse za dobitak, i to uz dodatni bonus novac koji dobijaju kao nagradu za svoju lojalnost prema Meridian kladionici.

Meridian bonus lojalnosti

O čemu se zapravo radi?

Svakog utorka u 13:00 Meridian kladionica poklanja bonus lojalnosti igračima koji su bili aktivni u prethodnoj nedelji. Osvojen bonus se mora iskoristiti na tikete sa minimum 1 parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru. Ovaj bonus je vremenski ograničen i trajanje bonusa je 2 dana. Takodje, limitirana je i maksimalna isplata po tiketu u iznosu od 30.000 dinara.

MeridianBet

Meridian

8.92/10

Svakog utorka bonus za lojalne igrače

Česta pitanja i odgovori

Šta su bonusi lojalnosti u online kladionicama?

Bonusi lojalnosti su nagrade koje online kladionice daju svojim igračima kao nagradu za njihovu lojalnost i redovno kladjenje.

Kako se mogu pronaći najbolji bonusi lojalnosti u online kladionicama u Srbiji?

Najbolje bonus ponude se mogu pronaći na sajtovima koji se bave pregledom online kladionica i bonusa, ili putem pretrage na internetu. Na našem sajtu možete pronaći najbolje bonuse lojalnosti koje su naši eksperti za kladjenje odabrali.

Kako mogu da se kvalifikujem za bonus lojalnosti?

Obično se za bonus lojalnosti kvalifikujete kada otvorite nalog u online kladionici i počnete da igrate redovno. Na primer, u većini online kladionica u Srbiji nije potrebno da ispunjavate odredjene uslove kako biste osvojili ovaj bonus. Ponedeljkom vas bonus lojalnosti očekuje u Mozzart kladionici, dok utorkom možete osvojiti Meridian bonus lojalnosti.

Kako se isplaćuju bonusi lojalnosti?

Isplata bonusa lojalnosti zavisi od uslova online kladionice. Neki bonusi mogu biti isplaćeni u novcu, dok se drugi dodeljuju kao freebet bonus i služe samo za klađenje dok ne ispunite uslove kako biste mogli podići bonus.

Koliko često online kladionice u Srbiji dodeljuju bonuse lojalnosti?

Neki bonusi se dodeljuju svakodnevno, dok se drugi mogu dodeljivati samo jednom mesečno. Najčešći slučaj u online kladionicama u Srbiji jeste da se bonusi za lojalnost dodeljuju jednom nedeljno.

Kako da znam da li sam dobio bonus lojalnosti?

Obično online kladionice obaveštavaju svoje igrače o dobijanju bonusa lojalnosti putem e-pošte, poruke u aplikaciji ili obaveštenja na sajtu. Na primer, na Mozzart nalogu je potrebno da kliknete na dugme Preuzmi bonus kako biste preuzeli vaš bonus.