Skip to content

Recenzije online kladionica u Srbiji – Analiza i rangiranje

FreeBets kao portal za online kladjenje čiji je tim sačinjen od stručnjaka za online klađenje je posvećen pružanju najkvalitetnijih informacija o najpopularnijim online kladionicama u Srbiji. Naš tim stručnjaka temeljno testira i analizira svaku kladionicu kako bismo vam pružili potpuni uvid u njihove karakteristike, prednosti i nedostatke.

Mi u potpunosti razumemo koliko je važno donositi ispravne odluke kada je u pitanju online klađenje, jer to može biti ključni faktor za vašu uspešnost. Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatnu sliku o svakoj kladionici, kako biste mogli doneti najbolji izbor koji odgovara vašim potrebama i preferencijama.

Uz naše recenzije, možete biti sigurni da ćete biti upućeni u najnovije trendove, promocije i bonuse u svetu online klađenja u Srbiji. Redovno ažuriramo naše recenzije kako bismo vam pružili sveže informacije, čime vam pomažemo da ostanete korak ispred drugih kladioničara.

Zašto se ne biste kladili u online kladionici koja je najbolja na osnovu vaših kriterijuma. Freebets vam servira objektivne informacije, a na vama je da odaberete online kladionicu koja zadovoljava vaše potrebe. Iskoristite naše recenzije i postanite pametniji igrač.

Lista online kladionica u Srbiji sortirana po konačnoj oceni

Pre nego što vam objasnimo sam proces testiranja i pravljenja recenzije online kladionica u Srbiji, pogledajte listu online kladionica u Srbiji, koje su sortirane na osnovu konačne ocene koju su dobile na našem portalu.

Maxbet

MaxBet

8.97/10

Bonus za nove igrače – 10 dana besplatno kladjenje

MeridianBet

Meridian

8.92/10

Freebet bonus za nove igrače uz registraciju naloga

Mozzart

Mozzart

8.80/10

Svakog ponedeljka bonus za stalne igrače

BetWinner kladionica

BetWinner

8.80/10

Bonus za nove igrače uz promo kod SRBIJA

Superbet

Superbet

8.70/10

Freebet bonus do 20.000 dinara za prvu uplatu

Primobet kladionica logo

Primobet

8.70/10

Bonus dobrodoslice do 35.000 dinara

Efbet

efbet

8.37/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara u freebetovima

Merkur X Tip kladionica

Merkur X Tip

8.35/10

Freebet bonus za nove igrače

Balkan bet kladionica

Balkan Bet

8.32/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače

Admiral Bet kladionica

Admiral Bet

8.15/10

Bonus za nove igrače do u freebetovima

Proces testiranja i ocenjivanja online kladionica u Srbiji

Prilikom ocenjivanja kladionica, postoji mnogo aspekata koje proučavamo kako bismo osigurali da naše recenzije online kladionica budu detaljne i korisne. Uvek otvaramo novi nalog i pažljivo čitamo uslove i odredbe kako bismo bili sigurni da nema skrivenih uslova i zamki.

Standardno za svaku online kladionicu proveravamo osam širokih kategorija (8 kriterijuma za ocenjivanje), kako bismo stekli uvid u sve funkcionalnosti online kladionice. Sam proces testiranja, od otvaranja naloga u online kladionici do formiranja krajnje ocene traje 20ak radnih dana. Iz razloga što se trudimo da detaljno predjemo sve opcije koje jedan standardan kladioničar koristi tokom online kladjenja. Takodje, potrebno je vreme da testiramo svaku metodu placanja, zatim mobilne aplikacije, da uporedimo kvote sa drugim kladionicama i slično. U procesu analiziranja učestvuju najmanje 3 osobe koje su deo našeg tima za testiranje online kladionica u Srbiji.

Za svaki od ovih osam kriterijuma za ocenjivanje kladionici dajemo ocenu (od 1 do 10). Svaki od kriterijuma učestvuje u kreiranju krajnje ocene sa različitim procentom u zavisnosti od toga koliko je koji kriteijum bitan. Na sledećoj slici možete videti raspodelu kriterijuma po važnosti i njihov procenat učestvovanja u formiranju krajne ocene online kladionice.

Kriterijum za rangiranje online kladionica u Srbiji

Kada smo završili sa testiranjem online kladionice potrebno je da izračunamo ocenu koju je ta kladionica dobila. To radimo na osnovu sledeće formule:

Ocena = 0.2 * Osl + 0.15 * (Obp + Oma + Oui) + 0.10 * (Okt + Okp) + 0.075 * (Oux + Ouk)

  • Osl – Ocena na osnovu kriterijuma sigurnosti i licence (20% od ukupne ocene)
  • Obp – Ocena na osnovu bonusa i promocija (15% od ukupne ocene)
  • Oma – Ocena mobilnih aplikacija (15% od ukupne ocene)
  • Oui – Ocena na osnovu uplata i isplata (15% od ukupne ocene)
  • Okt – Ocena na osnovu kvota i tipova za kladjenje (10% od ukupne ocene)
  • Okp – Ocena na osnovu korisničke podrške (10% od ukupne ocene)
  • Oux – Ocena za funkcionalnost i korisničko iskustvo (7.5% od ukupne ocene)
  • Ouk – Ocena za uživo kladjenje (7.5% od ukupne ocene)

Sve ove kategorije nam pomažu da pružimo sveobuhvatnu i detaljnu sliku o online kladionici za igrače iz Srbije. Na ovaj način želimo da vam omogućimo da ne morate vi da testirate nove online kladionice. Možete se osloniti na naše recenzije, koje su detaljne, temeljno odradjene i objektivne. Ocena na našem portalu se ne može kupiti!

Sigurnost online kladionice za igrače u Srbiji

Naš prvi korak je analiza licence koju kladionica poseduje i sigurnost platforme za online kladjenje. Smatramo da sigurnost igrača mora biti na prvom mestu iz razloga što vi tamo ostavljate svoje lične i finansijske podatke, ali i uplaćujete novac na vaš nalog. Dakle, potrebna vam je sigurna i legalna online kladionica za kladjenje. Iz tog razloga ocena koju kladionica dobije za sigurnost učestvuje sa 20% u formiranju krajnje ocene i rejtinga.

Ukoliko neka online kladionica koju smo analizirali ne poseduje licencu za rad u Republici Srbiji, a ipak je sigurna i prihvata igrače iz Srbije ne može dobiti ocenu veću od 8. Da bi online kladionica dobila ocenu 10 na osnovu ovog kriterijuma, neophodno je da poseduje važeću licencu izdatu od strane regulatronog tela Republike Srbije, a to je Uprava za igre na sreću u okviru Ministarstva finansija.

Bonusi za nove i postojeće igrače

Analiziramo koje vrste bonusa kladionica nudi novim i postojećim igračima, kao i uslove i zahteve za dobijanje i iskorišćavanje bonusa. Takođe uzimamo u obzir redovne promocije i VIP programe kako bismo procenili dodatne benefite koje kladionica pruža svojim igračima.

Veoma je teško da neka online kladionica bude ocenjena sa ocenom 10 na osnovu ovog kriterijuma. Visoku ocenu na osnovu ovog kriterijuma može dobiti samo ona online kladionica koja stvarno ima dobre bonuse za igrače i dobre uslove bonusa.

Transparentni i fer uslovi vezani za bonus dobrodošlice su uvek obavezni. Obimna ponuda promocija za postojeće igrače takođe dovodi do više ocene kladionice. Nije nam samo bitan broj ponuda, već detaljno ocenjujemo svaku pojedinačnu promociju kako bismo utvrdili koliko je lako igračima da ih iskoriste. Dodatno, dajemo više poena kladionicama koje nagrađuju lojalne igrače redovnim besplatnim opkladama ili poboljšanim kvotama.

Svi bonusi za igrače trebaju biti odmah dodeljeni na vaš nalog nakon što ste ih zatražili ili ispunili uslove. Ne sme biti nikakvih skrivenih ili nedorečenih pravila. Takođe je ključno da promocije kladionica imaju fer i realne zahteve za klađenje koji mogu biti ispunjeni čak i ako ne igrate svakodnevno.

Iskustvo kladjenja na telefonu i mobilne aplikacije

Proveravamo da li kladionica ima mobilnu aplikaciju ili optimizovanu verziju za mobilne uređaje kako bi igrači mogli lako pristupiti kladjenju putem svog mobilnog telefona ili tableta.

Ukoliko online kladionica poseduje samo mobilnu verziju sajta ocenu koju može dobiti na osnovu ovog kriterijuma je maksimalno ocena 8. Da bi online kladionica dobila ocenu 10, potrebno je da ima mobilne aplikacije za kladjenje i za Android i za iOS uredjaje, i da se radi o pouzdanim aplikacijama bez bagova.

Opcije plaćanja za igrače iz Srbije

Zbog zakona Republike Srbije, online kladionice na našem tržištu se suočavaju sa limitiranim opcijama plaćanja koje mogu ponuditi svojim igračima. Iz tog razloga ne možete pronaći neke veoma popularne opcije za uplatu depozita u našim domaćim online kladionicama. Velika većina online kladionica u Srbiji ima samo standardne opcije za uplatu depozita koje se pojavljuju u skoro svim online kladionicama.

Medjutim, veliku ulogu u donošenju ocene kod ovog kriterijuma igraju i ostali faktori kao što su brzina transakcije prilikom isplate novca, limiti za uplatu ili isplatu, kao i da li je potrebna dodatna verifikacija naloga.

Kvote i opcije tipova za kladjenje

Pregledavamo raznovrsnost sportskih događaja i vrsta opklada koje su dostupne na platformi za kladjenje. Da bismo ocenili konkuretnost kvota, upoređujemo ih sa drugim online kladionicama u Srbiji kako bismo bili sigurni da igrači dobijaju pravedne i konkurentne kvote.

Analiziramo konkurentnost kvota koje kladionica nudi u odnosu na druge konkurente na tržištu. Pored toga, razmatramo raznovrsnost sportskih događaja i vrsta opklada koje su dostupne na platformi. Procenjujemo da li kladionica pokriva širok spektar sportova, lige i turnira, kako bi igrači imali raznovrsne opcije za klađenje.

Takođe, važno nam je da kladionica pruža inovativne i posebne vrste opklada i kombinacija, kao što su različite GG kombinacije, različiti hendikepi, vezivanje drugih tipova i slično.

Pored konkurentnosti kvota i raznovrsnosti opcija za klađenje, takođe posvećujemo pažnju kvalitetu statističkih informacija i analitičkih alata koje kladionica pruža. Ovi alati mogu biti od velike pomoći kladioničarima prilikom donošenja informisanih odluka o klađenju. Takođe, proveravamo dostupnost i kvalitet funkcionalnosti kao što su Cash Out opcija i Bet Builder opcija.

Kvalitet korisnicke podrške

Ispitujemo dostupnost i efikasnost različitih kanala podrške kao što su čet uživo, e-pošta ili telefonski poziv. Testiramo brzinu odgovora i kvalitet pruženih informacija kako bismo ocenili kvalitet korisničke podrške koju kladionica pruža svojim igračima.

Dobra kladionica treba da pruža brze i precizne odgovore na upite igrača, sa stručnim timom koji je obučen da rešava probleme i pruža podršku na visokom nivou. Naš tim kontaktira korisničku podršku preko svih omogućenih kanala i ocenjuje brzinu javljanja i kvalitet pruženih informacija.

Funkcionalnost, dizajn i korisničko iskustvo

Testiramo navigaciju po sajtu, brzinu učitavanja stranica, intuitivnost dizajna i dostupnost funkcionalnosti. Ukoliko je sve pregledno i online kladionica ima sve standardne funkcionalnosti koje su vam potrebne za online kladjenje, vrlo lako može dobiti visoku ocenu. Iz tog razloga udeo ocene na osnovu ovog kriterijuma nije visok.

UX je ključan faktor jer igrači žele da imaju intuitivno i prijatno iskustvo prilikom korišćenja platforme. Kvalitetan dizajn je takođe važan, jer privlačan i pregledan vizuelni stil može poboljšati korisničko iskustvo i olakšati korišćenje platforme. Cilj nam je da preporučimo kladionice sa korisnički prijatnom i funkcionalnom platformom za kladjenje koja omogućava igračima da budu zadovoljni ponudjenim funkcionalnostima.

Uživo kladjenje i live streaming utakmica

Skoro sve online kladionice imaju opciju uživo kladjenje. Medjutim, kod ove kategorije postoji još nekoliko stvari koje utiču na ocenu koju kladionica može dobiti. Ukoliko je jednostavno i brzo odigravanje live tiketa, a kvote na uživo kladjenje konkurentne zasigurno možete očekivati da vidite da je kladionica ocenjena sa minimum ocenom 9. Ukoliko još možete pratiti i live streaming utakmice na svom nalogu, ta online kladionica zaslužuje najvišu moguću ocenu.

Takođe, važno je da kladionica pruža relevantne statističke informacije, kao što su trenutni rezultati, posed lopte, šanse za gol i slično, kako bi igrači imali potpunu sliku o dešavanjima na terenu. Sve ove karakteristike uživo klađenja igraju ključnu ulogu u ocenjivanju i rangiranju kladionica na osnovu ovog kriterijuma.

Kako naš tim kreira recenziju online kladionice

Da bi recenzija neke online kladionice bila objavljena na našem portalu potrebno je da se prvo zadovolje odredjeni uslovi. Naime, potrebno je da ta online kladionica prihvata igrače iz Srbije, kako bismo uopšte i odlučili da napravimo recenziju.

Kada online kladionica zadovolji potrebne uslove da se nadje na našem portalu, tada naš tim eksperata za online kladjenje startuje sa procesom testiranja koji obično traje 20ak radnih dana. Različiti članovi našeg tima su zaduženi za različite kriterijume u procesu ocenjivanja i iz tog razloga je potrebno da svako uradi svoj deo posla.

Na svakoj online kladionici otvorimo nalog i testiramo sve funkcionalnosti. Proučimo sve bonuse i njihove uslove kako bismo igračima mogli dati jasnu sliku o kakvoj online kladionici se radi. Takodje, za depozit bonuse testiramo različite metode plaćanja kako bismo se uverili u transakcije i legalnost bonusa. Deo ovih transakcija se obavi i preko mobilne aplikacije da se uverimo da je mobilna aplikacija pouzdana.

Rezultati analiziranja se zapisuju i dostavljaju našem editorial timu koji je zadužen da sve informacije prenese na papir u sklopu recenzije koja će biti objavljena na našem portalu.

Zašto se možete osloniti na naše testiranje i verovati našim recenzijama

Naš tim eksperata čini tim od nekoliko ljudi od kojih svako ima dugogodišnje iskustvo u online kladjenju. U pitanju su iskusni kladioničari koji imaju otvorene naloge u ozbiljnim svetskim kladionicama i veoma dobro poznaju više od 50 stranih online kladionica.

Naravno da mi naše domaće online kladionice ne poredimo sa stranim kladionicama. Jednostavno je. Kladionice koje posluju na teritoriji Republike Srbije moraju poštovati zakone naše zemlje i na taj način poslovati pod validnom licencom. Licencu izdaje regulatorno telo Ministarstva finansija a tehnički deo obavlja Vojno Tehnički Institut.

Neke strane kladionice koje su zatražile licencu za rad morale su da izbace odredjene funkcionalnosti kako bi mogle legalno da posluju na teritoriji naše zemlje. Takodje, morale su da izbace metode plaćanja kao što su Skrill, Neteller, PayPal i ostale popularne opcije u drugim zemljama. Iz ovog razloga veoma je neprofesionalno govoriti o poredjenju online kladionica u Srbiji sa stranim online kladionicama.

Kao što je već spomenuto, ocena na našem portalu se ne može kupiti.

Mi nemamo ništa od toga da budemo neobjektivni. Jedino što možemo izgubiti jesu osobe koje posećuju naš portal iz razloga što možemo izgubiti njihovo poverenje u našu stručnost. Iz tog razloga i ovim putem apelujemo na online kladionice da prestanu da nas kontaktiraju u cilju povećanja ocene. Bolje da se potrude da bolju ocenu zasluže svojim ophodjenjem prema igračima.

Kako se kreiraju liste najboljih kladionica na osnovu kriterijuma

Kao što smo već spomenuli naš proces ocenjivanja podeljen je po kategorijama i ne učestvuje isto svaka kategorija u formiranju konačne ocene. Po nama, sigurnost i legalnost online kladionice je na prvom mestu i ocena ovog kriterijuma najviše učestvuje u formiranju krajnje ocene sa čak 20%. Medjutim, možda vama ovaj kriterijum i nije toliko bitan, nego vas jedino interesuje koja je online kladionica koja ima najbolju ocenu za uživo kladjenje jer to onda znači da ta online kladionica ima i najbolji live streaming.

Dakle, iz tog razloga veoma je bitan uvid u pojedinačne kriterijume koji vam mogu pomoći da sami donesete odluku koju online kladionicu ćete izabrati. Možda želite da proverite koja kladionica ima najbolju ocenu za opcije plaćanja putem VISA kartica. Sve ove sortirane liste možete pronaći na pojedinačnim stranicama koje bliže opisuju neku temu ili funkcionalnost.

Na pojedinačnim recenzijama možete videti više detalja o svakoj online kladionici. Naravno, za svaku online kladionicu, ocena će biti detaljno obrazložena tako da će vam te informacije dodatno značiti.

Postoji mnoštvo kriterijuma po kojima možete sortirati i rangirati online kladionice. Naš tim se potrudio da napravi jedinstven algoritam za kreiranje krajnjeg rejtinga kladionice na osnovu potreba igrača u Srbiji. Medjutim, ukoliko vas interesuje klasifikacija na osnovu posebnih specifičnosti više detalja možete pronaći u našim recenzijama i našim stranicama. S obzirom da je naš portal relativno mlad, budite sigurni da će se vremenom nalaziti sve više i više stranica koje obradjuju posebne specifičnosti online kladionica u Srbiji, kako bismo svojom stručnošću i analizama pomogli igračima u Srbiji.

Koje online kladionice imaju najbolju reputaciju medju igračima

Najbolju reputaciju u Srbiji imaju tri najpoznatije online kladionice a to su Mozzart, MaxBet i Meridian. Ove tri online kladionice su sigurne i legalno posluju u našoj zemlji, a svakako ni jedna od njih ne bi dozvolila sebi taj luksuz da ošteti nekog igrača i dospe na loš glas. Svakako veliki broj online kladionica u Srbiji koje legalno posluju su ocenjene najvišom ocenom po pogledu sigurnosti i legalnosti. Izdvajamo ove top 3 kladionice iz razloga što one imaju najbolji feedback od strane igrača.

Maxbet

MaxBet kladionica

8.97/10

Pouzdana online kladionica visoko ocenjena od strane igrača

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara u freebetovima

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Sigurna kladionica sa brzim isplatama

Mozzart

Mozzart kladionica

8.80/10

Jedna od najpopularnijih online kladionica u Srbiji

Koja online kladionica ima najbolje bonuse za igrače iz Srbije

Kada se pogleda kriterijum bonusa i promocija online kladionica u Srbiji, na žalost moramo reći da ni jedna online kladionica u Srbiji nije dobila ocenu 10. To je iz razloga što smo svesni da kladionice mogu da nam daju bolje ponude. Ovde ne mislimo samo na iznose bonusa koji možda mogu zvučati vrlo bombastično, već i na uslove bonusa koji odredjujupravila kako stičete pravo na bonus.

Takodje veoma nam je bitno da se bonusi mogu vrlo lako obrnuti i unovčiti. Iz tog razloga predlažemo BetWinner kladionicu koja je kreirali specijalni promo kod SRBIJA za igrače iz Srbije. Ukoliko iskoristite ovaj promo kod prilikom registracije naloga, očekuje vas veći iznos bonusa. Moramo spomnuti da BetWinner kladionica još uvek nema zvaničnu licencu od Republike Srbije, ali je u postupku dobijanja licence. Za sada možete pristupiti ovoj online kladionici samo ukoliko je vaš internet provajder SBB.

BetWinner kladionica

BetWinner kladionica

8.80/10

Bonus kod SRBIJA za naše igrače

Koje online kladionice imaju najbolje ocenjenu mobilnu aplikaciju

Kada je u pitanju mobilna aplikacija za kladjenje izdvajaju se 2 online kladionice koje su dobile najvišu ocenu. To su SuperBet i BetWinner kladionica. Radi se o dve nove online kladionice u Srbiji, ali ove kladionice posluju u inostranstvu već više od 10 godina. Razlozi zašto su ove dve kladionice dobile desetku jesu ti da su njihove aplikacije bez bilo kakvih bagova, da su dostupne i za Android i za iOS telefone i da je naš tim baš oduševljen funkcionalnostima. Ne kažemo da su MaxBet ili Mozzart aplikacija loše, one su ocenjene devetkom, samo su nijanse presudile u ovom slučaju.

Superbet

SuperBet kladionica

8.70/10

Razdvojene aplikacije za kladjenje i kazino igre

BetWinner kladionica

BetWinner kladionica

8.80/10

Fenomenalne funkcionalnosti Android i iOS aplikacija

Koja online kladionica ima najbržu isplatu

Kada je u pitanju kriterijum novčanih transakcija razmatrani su razni aspekti. Od sigurnosti novčanih transakcija, preko brzine isplata i omogućenih načina za uplatu depozita, pa do minimalnog iznosa za depozit. Veliki broj online kladionica u Srbiji ocenjen je ocenom 8 ili 9 sa aspekta ovog kriterijuma. Jedina online kladionica koja je dobila ocenu 10 jeste Meridian online kladionica. Ova kladionica ima velik broj načina za uplatu depozita i transakcije su brze i sigurne. Na primer, ovo je jedina online kladionica koja ima licencu za rad a odobrava Skrill uplate na nalog. Takodje, ukoliko poredimo brzinu isplate sa naloga, veoma je bitno znati da nekad novac na računu možete imati za 15ak minuta, što je recimo kod Mozzarta slučaj za minimum 12 sati.

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Isplata na račun u banci nekad i za 15 minuta

Koja online kladionica ima najbolje kvote

U slučaju kriterijuma kvota i tipova za kladjenje još jednom se susrećemo sa situacijom da ni jedna online kladionica nije ocenjena najvišom ocenom. Uglavnom su online kladionice u Srbiji ocenjene ocenom 8 ili 9, ali se ipak jedna za nijansu izdvaja od ostalih, a to je MaxBet kladionica. Ova online kladionica ima širok spektar tipova i kombinacija na koje se možete kladiti, a izdvajaju se od drugih po pogledu kvota na košarku. Nema im premca kada su u pitanju kvote na basket.

Maxbet

MaxBet kladionica

8.97/10

Izuzetno visoke kvote za kladjenje na košarku

Često postavljana pitanja

Da li se FreeBets lista kladionica redovno ažurira?

Da, naša rang lista se redovno ažurira kako bismo odražavali promene i novosti u industriji kladjenja u Srbiji. Nastojimo da pružimo najaktuelnije informacije i preporuke igračima koji posete naš portal.

Koja online kladionica u Srbiji ima najbrzu isplatu sa naloga na račun u banci?

Definitivno kada je u pitanju isplata sa naloga na račun Meridian kladionica ima najbržu isplatu. Novac vam se nekad nadje na računa u roku od 10 minuta, što na primer nije slučaj ni kod jedne od dve najveće online kladionice u Srbiji – Mozzart i MaxBet. Sve pohvale za Meridian kladionicu, kada je u pitanju ovaj kriterijum.

Koja online kladionica u Srbiji ima najbolju mobilnu aplikaciju za kladjenje?

Na osnovu našeg kriterijuma za ocenjivanje mobilnih aplikacija, svakako da je Mozzart kladionica dobila veoma visoku ocenu. Medjutim, dve nove online kladionice ocenjenu su ocenom 10, a to su SuperBet i BetWinner. Postoji još nekoliko kladionica koje su nas oduševile kvalitetom svojih aplikacija i tu moramo spomenuti još i MaxBet i Meridian. Definitivno ovih 5 online kladionica imaju najbolje aplikacije za online kladjenje.

Kako ocenjujete bonuse i promocije kladionica?

Proučavamo transparentnost uslova vezanih za bonuse i promocije, kao i realističnost zahteva za klađenje. Takođe, analiziramo raznovrsnost ponuđenih bonusa i promocija, kao i njihovu dostupnost i korisnost kako za nove, tako i za postojeće igrače.

Kako se ocenjuje podrska koju kladionice u Srbiji pruzaju igračima?

Ispitujemo dostupnost različitih kanala podrške kao što su live chat, e-pošta, telefon i društvene mreže. Takođe, ocenjujemo brzinu odgovora, kvalitet pruženih informacija i spremnost kladionice da rešava probleme i prihvata žalbe igrača.

Koji su kriterijumi koje koristite za rangiranje kladionica na vašem portalu?

Koristimo različite kriterijume kao što su sigurnost i licenca, ponuda i uslovi bonusa, mobilne aplikacije, korisnička podrška, dizajn i funkcionalnost platforme, uživo klađenje, metode plaćanja i isplate, kao i konkurentnost kvota.