Skip to content

Primobet kladionica – Recenzija i analiza eksperata

Primobet logo

Primobet kladionica

8.70/10

Bonus dobrodošlice do 35.000 RSD

Primobet Srbija je nova online kladionica koja poseduje legalnu licencu za online rad na teritoriji naše zemlje. Ova online kladionica u vlasništvu je grupacije koja poseduje nekoliko veoma popularnih inostranih online kladionica i kazina. Naši eksperti analizirali su ovu kladionicu i sve funkcionalnosti, i u ovoj recenziji vam prenosimo naše utiske.

Prednosti:

  • Nova licencirana online kladionica u Srbiji
  • 35.000 dinara bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Mobilna aplikacija za Android i iPhone telefone
  • Korisnička podrška jedna od najboljih u Srbiji kada se posmatra live chat

Nedostaci:

  • Veoma mali broj načina za uplate i isplate
  • Još uvek nedovoljan broj bonusa koji je na raspolaganju igračima

Detaljna analiza i ocene

Sigurnost i licenca:

Bonusi i promocije:

Mobilna aplikacija:

Opcije plaćanja:

Kvote i tipovi:

Korisnička podrška:

Uživo kladjenje:

Funkcionalnost i dizajn:

10/10

9/10

9/10

7/10

8/10

8/10

9/10

9/10

Primobet kladionica – Nova pouzdana online kladionica za igrače u Srbiji

Primobet Srbija je nova online kladionica koja se na tržištu Republike Srbije pojavljuje krajem 2023 godine. Ova online kladionica ima sve neophodne dozvole i licence za rad i skroz legalno posluje na teritoriji naše zemlje. Dakle, još jedna pouzdana i sigurna online kladionica u Srbiji koja donosi niz benefita i bonusa za nove igrače.

Primobet kladionica je u vlasništvu kompanije N1 Games d.o.o. Beograd, kojoj je i izdata licenca od Ministarstva finansija Republike Srbije. Broj važeće licence koju ova kompanija poseduje je 424-01-00217/2021-02 a licenca je izdata 27.08.2021. godine. Inače, N1 Games d.o.o. je kompanija koja je u vlasništvu kompanije N1 Partners koja u svom vlasništvu ima još nekoliko poznatih kladionica koje posluju u inostranstvu. Dakle, radi se o proverenoj i sigurnoj kompaniji.

Licenca Primobet kladionice

Ova online kladionica koristi platformu za online kladjenje koju je napravio SoftSwiss, inače jedna od poznatijih svetskih kompanija koja se bavi sistemima za online kladjenje. Mnoge svetske kladionice koriste ovu platformu, tako da očekujemo da će igrači u Srbiji biti izuzetno zadovoljni. U svakom slučaju bezbednost igrača mora biti na prvom mestu i to je nešto na šta SoftSwiss obraća posebnu pažnju.

Svakako da se radi o fer kladjenju i RNG algoritam su testirale mnoge stručne kompanije koje tu uslugu obavljaju za regulatorna tela u raznim zemljama. U našoj zemlji, tu obavezu ispunjava Vojno Tehnički Institut (VTI) i oni su ovoj online kladionici i izdali odobrenje za dobijanje licence. Svi podaci se sifruju preko najnaprednije SSL zaštite i budite 100% sigurni da je u pitanju pouzdana, sigurna i legalna online kladionica.

Primobet bonus za nove igrače

Primobet kladionica u ponudi ima veoma primamljiv bonus dobrodošlice za nove igrače. S obzirom da nemaju puno igrača jer su na samom početku, ovo je svakako jedan od načina da privuku što veći broj korisnika. Svakako da očekujemo da i na naše tržište donesu razne inovativne bonuse, ali na Primobet bonus dobrodošlice za registraciju svakako možete računati.

Koji nas to bonusi očekuju u kladionici Primobet?

🎁 Naziv bonusa🪙 Tip bonusa💸 Iznos bonusa💁 Namena✅ Uslov🚀 Rollover
50% do 35.000 RSDBonus dobrodošlicedo 35.000 RSDNovi igračiPrvi depozitNema
Welcome boost do 400%Bonus na paroveNeograničenSvi igrači3 ili više parovaNema
Mesečni bonus do 18.000 RSDCashbackdo 18.000 RSDSvi igrači3 depozitaNema
FreeBet svakog ponedeljkaFreebet na depozitdo 7.000 RSDSvi igračiDepozitNema
Cashback 15% ponedeljkomCashbackdo 3.000 RSDSvi igrači1 ili više depozita3x
Pregled bonusa u Primobet kladionici

Primobet bonus dobrodošlice do 35.000 dinara

Primobet bonus dobrodošlice za nove igrače jeste Freebet bonus u iznosu od 50% u odnosu na prvi depozit. Dakle, nakon što registrujete nalog i uplatite prvi depozit, dobijate freebet bonus u iznosu od 50% od vaše uplate. Ono što je interesantno jeste da freebet bonus možete koristiti na bilo koji dogadjaj sa kvotom od 1.01 do 2.00, kao i na kladjenje pre meča ili uživo kladjenje.

Primobet bonusi

Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti iznosi 35.000 dinara. Imate 3 dana rok da iskoristite vaš freebet bonus, nakon toga ponuda ističe. Ukoliko ostvarite dobitak na tiketu gde ste koristili freebet kao ulog, na vaš račun se prebacuje iznos umanjen za iznos uplate tog tiketa.

Na primer: Ukoliko ste registrovali Primobet nalog i uplatili 2000 dinara depozita, očekuje vas freebet bonus u iznosu od 50% od uplate, to jest 1000 dinara. Odigrate tiket sa tim freebet-om u iznosu od 500 dinara na kvotu 4.00 i tiket prodje, na vaš nalog se dodaje 1.500 dinara jer se dobitak umanji za iznos freebet-a.

Primobet kladionica logo

Primobet kladionica

8.70/10

Primobet bonus dobrodošlice za nove igrače do 35.000 dinara

Mesečna nadogradnja Freebet bonusi na uplate

Primobet nagradjuje svoje lojalne igrače freebet bonusima svakog meseca. Naime, da biste učestvovali u ovoj promociji potrebno je da imate barem 3 uplate na nalogu u toku meseca.

Nakon treće uplate, za naredne tri uplate depozita automatski stičete pravo na PrimoBet FREEBET bonus.

Na treći depozit osvajate pravo na freebet u iznosu od 10% od vaše uplate, do maksimalnih 3000 dinara freebet bonusa.

Na četvrti depozit dobijate freebet u iznosu od 12% od vaše uplate, do maksimalnih 6000 dinara bonusa.

Na peti depozit stičete pravo na freebet od 15% u odnosu na vašu uplatu, do maksimalnih 9000 dinara.

Uslovi koji prate ovu promociju uopšte nisu zahtevni, potrebno je da uplata bude minimalno 1200 dinara, a freebet bonus vam važi 3 dana nakon što vam se dodeli na nalogu.

Cashback bonus svakog ponedeljka

Ovo je još jedan u nizu od bonusa za lojalne igrače. U pitanju je cashback bonus za igrače svakog ponedeljka. Jedini uslov koji je potrebno da imate jeste da u toku nedelje imate makar jedan depozit i narednog ponedeljka vas očekuje cashback bonus. (povrat novca) u iznosu od 15% od vašeg gubitka u prethodnoj nedelji. Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti iznosi 3.000 dinara. Obračun iznosa keš-bek bonusa je sledeći: zbir izgubljenih opklada minus zbir dobitnih opklada podeljeno sa 100 pomnoženo sa 15. Dakle, veoma jednostavno, bićete nagradjeni bonusom ukoliko ste lojalan igrač a niste imali sreće. Još jedna dobra stvar u okviru ovog bonusa jeste ta šro je rollover 3x, što moramo priznati iznosi daleko manje nego kod ostalih konkurentnih online kladionica u Srbiji.

Primobet mobilna aplikacija za online kladjenje

Primobet aplikacija za kladjenje je dostupna svim korisnicima u Srbiji, bilo da poseduju Andoid ili iPhone telefone. Radi se o skroz funkcionalnoj aplikaciji za online kladjenje koja trenutno spada u top 5 aplikacija za kladjenje u Srbiji. Sve funkcionalnosti koje se nalaze na vašem nalogu na desktop računaru ili lap topu, prenesene su i na mobilnu aplikaciju i savršeno funkcionišu. Naš tim eksperata je izvršio testiranje aplikacije, svih funkcionalnosti, uplata i isplata sa naloga i nismo primetili da postoje bilo kakvi nedostaci.

Primobet Android aplikacija je veoma jednostavna za download i instaliranje i sve što vam je potrebno jeste da skinete aplikaciju i instalirate na svoj mobilni telefon. Primobet aplikacija za Android zahteva minimalnu verziju Androida 2.3.3. i slobodno možemo reći da se može instalirati na svim Android uredjajima. Sam proces instaliranja je jednostavan i završavate ga za svega nekoliko minuta. Sve što je potrebno da uradite jeste da odete na zvaničan sajt Primobet kladionice i kliknete na opciju aplikacija za kladjenje. Nakon što preuzmete Primobet apk fajl aplikacija će se instalirati na vaš uredjaj. Savetujemo vas da prethodno izvršite registraciju naloga i nakon pokretanja aplikacije potrebno je jedino da unesete vaše parametre za logovanje.

Primobet aplikacija za kladjenje

Primobet aplikacija za iPhone je takodje dostupna svim igračima u Srbiji koji poseduju iPhone telefone, odnosno iOS uredjaje. Do skoro je bilo veoma komplikovano instalirati iOS aplikacije za kladjenje zbog problema oko licence za Apple store za naše tržište. Najjednostavniji način da instalirate Primobet iOS aplikaciju jeste da kliknete na ikonicu Apple na zvaničnom sajtu. Nakon izvršene instalacije sve što je neophodno jeste da se ulogujete i možete započeti sa online kladjenjem.

Mobilna verzija sajta se uopšte ne razlikuje od desktop verzije i nakon uporedjivanja nismo uvideli nikakve razlike. Postoje odredjene prednosti prilikom korišćenja mobilnih aplikacija, tako da vas uvek savetujemo da instalirate aplikaciju. Na ovaj način omogućavate bržu razmenu podataka sa bazom i jednostavno će vam ugođaj biti daleko bolji.

Primobet kladionica logo

Primobet kladionica

8.70/10

Primobet bonus dobrodošlice za nove igrače do 35.000 dinara

Uplate i isplate u Primobet online kladionici

Kada su u pitanju opcije plaćanja, ovo je možda i najslabija tačka Primobet kladionice. Verujemo da je to samo za sada tako, jer se radi o novoj online kladionici koja još uvek nije tehnički pripremila sve neophodne stvari kako bi vam obezbedila uplate na trafikama, menjačnicama, pumpama.

Kada su u pitanju uplate na Primobet nalog, za sada vam je na raspolaganju samo uplata putem platnih kartica. Medjutim, ono što raduje jeste činjenica da platni sistem pruža podršku za sve tipove kartica i da možete izvršiti uplatu depozita sa svakom platnom karticom. Minimalan iznos depozita koji je potreban uplatiti iznosi 500 dinara.

Kada su u pitanju isplate sa naloga, bitno je napomenuti da vreme čekanja da vam se novac nadje na računu nije duže od 2-3 dana, a da minimalna isplata koju je moguće zakazati iznosi takodje 500 dinara.

S razlogom Primobet dobija najnižu ocenu povodom ovog kriterijuma, ali nadamo se da će oni uskoro uvrstiti još metoda plaćanja, tako da ćemo i mi ažurirati našu ocenu.

Primobet kvote – Konkurentna ponuda na našem tržištu

Kvote u Primobet kladionici se ne razlikuju mnogo od većine online kladionica u Srbiji. Naravno da je veoma teško da nova online kladionica koja se pojavila krajem 2023 godine u Srbiji odmah može da se poredi sa Mozzartom ili Superbetom, ali su kvote daleko iznad manje poznatih kladionica.

Kada je u pitanju kladjenje na fudbal, kladioničarska margina se kreće oko 5% što je negde oko proseka za online kladionice u Srbiji. Ukoliko ste ljubitelji kladjenja na eSport možemo reći da ova online kladionica može dosta toga da vam ponudi. Takodje, u njihovoj ponudi možete pronaći i veoma velik izbor za kladjenje na MMA ili kladjenje na borbe u ostalim borilačkim veštinama.

S obzirom da su kladioničari u Srbiji navikli na odredjene kombinacije na koje vole da se klade, biće potrebno malo vremena da menadzment Primobet kladionice upozna navike naših igrača i omogući vam sve tipove na koje volite da se kladite.

Korisnička podrška kladionica Primobet Srbija

U Primobet kladionici vas očekuje izvanredan sistem korisničke podrške. Nakon testiranja svih načina na koje možete kontaktirati korisničku podršku, malo je reći da smo prosto fascinirani kvalitetom usluge. Agenti korisničke podrške su izuzetno ljubazni i strpljivi, a pored svega toga i imaju zavidno znanje o online kladjenju i verujte nam da vam mogu pomoći ukoliko vam je bilo šta nejasno ili imate neki problem.

Ukoliko vam je potrebno da stupite u kontakt sa korisničkom podrškom, to možete uraditi putem slanja email poruke ili preko live chat-a. Ono što je veoma važno da napomenemo jeste činjenica da su nam odgovori na mail stizali u proseku za 2 sata nakon slanja. Čet uživo je dostupan non stop, znači 24/7, a vreme čekanja se meri u sekundama.

Primobet korisnicka podrska

Pored ovih opcija imate mogućnost da pogledate i često postavljana pitanja gde možete pronaći detaljna objašnjena za rešavanje čestih nedoumica. Jedino što smo primetili da nedostaje jeste nemogućnosti pozivanja telefonom, kao i viber chat koji je veoma popularan kod ostalih online kladionica u Srbiji.

Primobet kladjenje uživo i gledanje uživo utakmica

Primobet uzivo kladjenje je svakako jedna od posebnih opcija za koju imate mogućnost na ovoj platformi za kladjenje. Pored opcija i tipova za uzivo kladjenje na raspolaganju vam je mnoštvo statističkih podataka o utakmici sa solidnim grafickim prikazom. S obzirom da veliki broj svetskih online kladionica podatke dobija od kompanije BetRadar, verovatno ste već vidjali kako to može da izgleda. Pored statističkih podataka o utakmici, na raspolaganju vam je i live streaming velikog broja utakmica, tako da možete uživo pratiti utakmice na koje se kladite.

Primobet kladjenje uzivo

Kada anliziramo ponudu kvota, možemo slobodno reći da je Primobet kladionica jedna od retkih koja može da parira MaxBet kladionici u Srbiji. Analizirali smo velik broj utakmica i zaključak je da na samo nekim utakmicama ova kladionica nije bila u top 3 što se tiče kvota na uživo kladjenje. Ukoliko posmatramo ponudu tipova za uživo kladjenje, takodje možemo konstatovati da se Primobet nalazi u top 5 online kladionica u Srbiji u ovom segmentu. Na raspolaganju vam je veliki broj opcija za kladjenje, a ukoliko volite kladjenje na kornere ili kladjenje na kartone, svakako vredi da pogledate Primobet ponudu.

Funkcionalnost i opcije za kladjenje u Primobet-u

Primobet kladionica je nova online kladionica u Srbiji, ali na tržište donosi neke interesantne i inovativne funkcionalnosti. Kao što smo već spomenuli da koriste SoftSwiss online platformu za kladjenje, ovo je poznata kompanija, i razne funkcionalnosti se prenose na naše tržište.

Dizajn samog website-a je moderan i veoma atraktivan i na prvi pogled će vam biti jasno da se nalazite na jednoj veoma ozbiljnoj platformi. Možda još uvek nisu sve stranice prevedene na srpski jezik, ali s obzirom da su na samom početku ovakve stvari im ne možemo zameriti. Dizajn je pregledan, preovladjuje dark tema, a navigacija je veoma jednostavna i vrlo lako se možete kretati i pronalaziti potrebne opcije.

Primobet kladionica homepage

Medjutim, još uvek ova online kladionica nije pokazala sve svoje adute igračima u Srbiji. Kao što smo spomenuli, naši eksperti poznaju rad drugih brendova koji pripadaju istoj grupaciji i ono što nas svakako očekuje jesu veoma česti bonusi za lojalne igrače.

Kao manu možemo navesti da još uvek ne postoji bet builder opcija i da nisu uvezane sve metode plaćanja, ali očekujemo da će se vremenom stvari popraviti i u tim segmentima.

Primobet kladionica – Konačno mišljenje našeg tima eksperata

U zaključku ove detaljne recenzije Primobet kladionice možemo samo reći da će igrači u Srbiji biti veoma zadovoljni da se na tržištu pojavila još jedna veoma dobra online kladionica. Primobet je od naših eksperata ocenjen visokom ocenom 8.70 i to je i više nego zasluženo s obzirom na kvalitet online platforme za kladjenje.

Veoma dobar bonus dobrodošlice za nove igrače, zatim mobilna aplikacija za kladjenje koja je veoma funkcionalna i dostupna i za iPhone i za Android. Korisnička podrška koja se retko sreće u bilo kojoj kompaniji u Srbiji – agenti izuzetno ljubazni i strpljivi. Kvote i opcije za uživo kladjenje skroz konkurentni ostalim online kladionica. Sve ovo su prednosti i razlozi zašto naši eksperti predlažu da je pun pogodak otvaranje naloga u Primobet-u.

Možda jedan jedini nedostatak koji smo uvideli jeste to da su omogućene samo kreditne kartice od metoda plaćanja, ali se očekujemo da će na ovom polju ova online kladionica još više poraditi. Tek što su stigli, a na samom startu su nas oduševili.

Na osnovu naše detaljne analize i mišljenja naših eksperata o Primobet kladionici, možemo predložiti svakom igraču u Srbiji da otvori nalog i uveri se u ono što je pročitao u našoj recenziji. Ukoliko vam se svidja ono što su naši stručnjaci za kladjenje otkrili o ovoj kladionici, to znači da je ova online kladionica pun pogodak za jedan tiket uz freebet bonus.

Primobet kladionica logo

Primobet kladionica

8.70/10

Primobet bonus dobrodošlice za nove igrače do 35.000 dinara

Slične pouzdane online kladionice u Srbiji

Naš stručni tim za analizu online kladionica u Srbiji sačinjen je od eksperata u online kladjenju koji imaju ogromno iskustvo sa online kladionicama. Naš tim je napravio preko 500 analiza inostranih online kladionica i kazina. Pogledajte koje online kladionice u Srbiji smo analizirali i pročitajte mišljenja o drugim kladionicama koje predlažemo.

Superbet Srbija je svakako nova online kladionica koja je napravila veliki boom u Srbiji. Ovo nije obična online kladionica, radi se o platformi koja u sebi ima društvenu mrežu koja okuplja ljubitelje online kladjenja i sporta. Preporučujemo da pogledate koje sve inovacije vas očekuju u ovoj online kladionici koja će za par godina biti jedna od najboljih u Srbiji.

Betwinner je još jedna nova online kladionica na našem tržištu, ali takodje ima dugi niz godina poslovanja u inostranstvu. Betwinner Srbija donosi veoma funkcionalnu platformu za online kladjenje, dovoljno je da vam spomenemo da 1XBet kladionica koristi istu tu platformu.

Meridian kladionica je dugi niz godina prisutna u Srbiji, samo se možda ne reklamira toliko kao neke druge online kladionice. Radi se o sigurnoj online kladionici koja u ponudi uvek ima neki freebet bez uslova i svakako mobilne aplikacije koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Često postavljana pitanja o Primobet kladionici

Da li Primobet kladionica prihvata igrače iz Srbije?

Da. Primobet je nova online kladionica u Srbiji koja je otvorila svoja vrata našim igračima. Dakle, potpuno legalno možete registrovati nalog na Primobet kladionici.

Da li je Primobet legalna online kladionica?

Primobet kladionica poseduje legalnu dozvolu za rad na teritoriji Republike Srbije i radi se o pouzdanoj i sigurnoj online kladionici.

Kako da registrujem nalog u Primobet online kladionici?

Da biste registrovali online nalog za kladjenje, potrebno je da posetite zvanični sajt Primobet kladionice i kliknete na dugme Registruj se. Nakon toga popunite tražena polja, verifikujte mail adresu i možete početi sa kladjenjem.

Da li kladionica Primobet ima bonus dobrodošlice za nove igrače?

Primobet bonus dobrodošlice za nove igrače iznosi do 35.000 dinara, a radi se o freebet bonusu na prvi depozit. Nakon registracije naloga i uplate prvog depozita, očekuje vas bonus dobrodošlice u iznosu od 50% od prve uplate do 35.000 dinara.

Da li postoji Primobet mobilna aplikacija za kladjenje?

Svakako. Primobet se postarao da igrači iz Srbije imaju na raspolaganju i Android i iOS aplikaciju za kladjenje.

Da li je potrebno verifikovati nalog?

Verifikacija naloga je uglavnom neophodna u svakoj online kladionici koja poseduje licencu u Srbiji. To je sastavni deo KYC procesa, gde igrači na taj način dokazuju da imaju više od 18 godina i da kladionica ne krši zakon što vam je omogućila da se kladite.