Skip to content

Bonus na depozit u online kladionicama u Srbiji

Sigurno ste primetili da mnoge online kladionice u Srbiji nude različite vrste bonusa kako bi privukle nove igrače i nagradile postojeće. Jedan od najčešćih i najtraženijih bonusa u online klađenju je bonus na depozit. U ovom članku, istražićemo šta su bonusi na depozit u online kladionicama u Srbiji i kako igrači mogu iskoristiti ove bonuse u svoju korist.

Ako ste novi u svetu online kladjenja, možda ste čuli za bonus na depozit, ali niste sigurni šta on tačno predstavlja. Bonus na uplatu depozita je specijalna ponuda koju online kladionice dodeljuju igračima u Srbiji prilikom uplate novca na svoj nalog. Bilo da se radi o freebet bonus ponudi ili o novčanom bonusu, ovo je sjajna prilika da odigrate neki tiket bez ulaganja sopstvenog novca.

U nastavku, saznajte više o različitim tipovima bonusa na depozit i šta je najvažnije za igrače u Srbiji da znaju o njima.

Da li se isplati da otvorite nalog u novoj online kladionici kako biste osvojili bonus za nove igrače? Koji uslovi prate bonus na uplatu za nove igrače? Da li su zahtevi za kladjenje zahtevni da biste unovčili ovaj bonus? Koje online kladionice u Srbiji nude najbolji bonus za uplatu na nalog?

Naši eksperti online kladjenja istražili su ponudu online kladionica u Srbiji i predstavljamo vam njihovo mišljenje i savete.

Najbolji bonus na depozit u online kladionicama u Srbiji

Kada birate online kladionicu na osnovu bonusa na depozit, nemojte se samo fokusirati na visinu bonusa, već pažljivo proučite i uslove koji su vezani za ovaj bonus, kao što su zahtevi za klađenje, minimalna kvota, rokovi za iskorišćenje bonusa, kao i druge relevantne informacije. Takođe, pročitajte sve uslove i odredbe kladionice kako biste bili dobro informisani pre nego što odlučite da prihvatite bilo koji bonus na uplatu depozit.

Skoro sve online kladionice u Srbiji u ponudi imaju bonus na prvi depozit kao standardni deo paketa bonus dobrodošlice za nove igrače. Naši eksperti su se potrudili da prouče uslove ovih bonusa i na osnovu toga kreiraju listu najboljih bonusa za uplatu depozita koji su u ponudi za igrače iz Srbije.

Primobet logo

Primobet

8.70/10

Bonus na prvu uplatu do 35.000 dinara

King kladionica

King

8.80/10

Bonus na prva tri depozita do 45.000 dinara

SuperBet kladionica

Superbet

8.70/10

Freebet bonus do 20.000 RSD za uplatu prvog depozita

Maxbet kladionica

MaxBet

8.97/10

10 dana FREEBET bonus na prvi depozit

Šta je bonus na depozit u online kladionicama u Srbiji

Bonus na depozit u online kladionicama u Srbiji je promotivna ponuda koju nude online kladionice kako bi privukle nove igrače ili zadržale postojeće korisnike. Bonus na depozit obično predstavlja određeni procenat ili fiksan iznos koji se dodaje na iznos koji korisnik uplati na svoj kladioničarski nalog. Uglavnom je u ponudi bonus na prvi depozit, medjutim veoma često možete sresti i bonus na uplatu ukoliko koristite metode plaćanja koje predlaže online kladionica u kojoj otvarate nalog.

Na primer, ako kladionica nudi bonus na depozit od 100% do 10.000 dinara, to znači da će korisnik dobiti bonus u iznosu jednakom depozitu koji je uplatio, ali ne više od 10.000 dinara. Ako korisnik uplati 2.000 dinara, dobiće dodatnih 2.000 dinara kao bonus, dok će ako uplati 15.000 dinara, dobiti maksimalni bonus od 10.000 dinara, jer je to najveći iznos koji je naveden u ponudi.

Važno je napomenuti da bonusi na uplatu depozita obično dolaze sa određenim uslovima, kao što su minimalna kvota za klađenje, rokovi za upotrebu bonusa, ili zahtevi za klađenje pre nego što se dobitak ostvaren bonusom može povući kao novac. Ovi uslovi se mogu razlikovati u zavisnosti od online kladionice i ponude, pa je važno pročitati i razumeti uslove pre prihvatanja bonusa.

Koji su najčešći zahtevi za kladjenje koji prate bonus na uplatu

Najčešći uslovi i zahtevi za klađenje koji prate bonus na depozit u online kladionicama u Srbiji obično uključuju sledeće:

 • Zahtevi za kladjenje (Wagering requirements): Ovo su zahtevi koji zahtevaju od igrača da ulože određeni iznos novca na klađenje pre nego što mogu da povuku bonus ili bilo koji dobitak ostvaren korišćenjem bonusa. Na primer, ako je bonus na depozit 2000 dinara i zahtev za klađenje je 5x, korisnik će morati da uloži 10000 dinara (2000 dinara x 5) na klađenje pre nego što može da povuče bonus ili dobitak.
 • Minimalna kvota (Minimum odds): Ovaj uslov predstavlja najnižu kvotu koju igrač mora da odabere prilikom klađenja kako bi tiket ušao u obračun obrta bonusa. Na primer, ako je minimalna kvota postavljena na 1.50, korisnik mora da odabere događaje sa kvotom od najmanje 1.50 ili većom kako bi njegovi tiketi ušli u obračun obrta bonusa.
 • Vremenski rokovi (Time limits): Ovo su rokovi koji se postavljaju za ispunjenje zahteva za klađenje. Na primer, igrač može imati određeni broj dana ili nedelja da ispuni zahteve za klađenje kako bi bonus bio isplaćen ili povučen. Ako korisnik ne ispuni zahteve za klađenje u postavljenom roku, bonus može biti poništen.
 • Dozvoljeni tipovi opklada (Allowed bet types): Ovo su određeni tipovi koji se mogu koristiti za ispunjenje zahteva za klađenje. Na primer, neki bonusi na depozit mogu dozvoljavati samo klađenje na određene sportske događaje ili tipove opklada, kao što su singl opklade ili kombinovane opklade, dok neki mogu biti ograničeni na određene igre ili događaje.

Ovo su samo neki od najčešćih zahteva za klađenje koji mogu pratiti bonus na uplatu depozita u online kladionicama. Važno je pažljivo pročitati uslove i odredbe koje se odnose na bonus i zahteve za kladjenjem kako biste bili sigurni da vam uslovi odgovaraju. Važno je da razumete da su uslovi bonusa propisani za svaki bonus pojedinačno, tako da u okviru jedne kladionice možete naći različite uslove bonusa za različite bonuse.

Na primer: Ukoliko online kladionica u ponudi ima bonus na uplatu depozita koji važi za odredjenu metodu plaćanja, velika je verovatnoća da se uslovi ovog bonusa razlikuju od uslova koji odredjuju bonus na prvi depozit u okviru bonusa dobrodošlice.

Različiti tipovi depozit bonusa

Postoje različiti tipovi bonusa koje igrači mogu osvojiti uplatom na nalog u online kladionici. Bilo da se radi o ponudama u okviru bonusa dobrodošlice, bonusima na uplatu prvog dnevnog depozita, bonus na uplatu odredjenom metodom plaćanja, ono što je isto za svaki tip bonusa jeste da ukoliko želite bonus morate uplatiti novac na nalog.

 • Bonus za prvu uplatu na nalog: Ovo je bonus koji se obično dodeljuje novim igračima prilikom prve uplate novca na njihov nalog u online kladionici nakon registracije naloga. Bonus na prvi depozit može biti u obliku određenog procenta (na primer 100%) od uplaćenog iznosa ili u obliku fiksnog novčanog iznosa. Ovo je često privlačna ponuda za nove igrače, jer im omogućava da imaju više novca za klađenje odmah nakon registracije. Takodje, ovo je sjajna prilika da se uverite da li online kladionica zadovoljava vaše kriterijume.
 • Reload bonus: Ovo je bonus koji je dostupan postojećim igračima prilikom njihovih kasnijih uplata novca na nalog u kladionici. Reload bonus na depozit je uglavnom u obliku određenog procenta (na primer 50%) od uplaćenog iznosa. Ovo je način da kladionica nagradi postojeće igrače za njihovu lojalnost i podstakne ih da nastave s klađenjem na njihovoj platformi.
 • Freebet bonus na depozit: Ovo je vrsta bonusa na depozit gde igrači dobijaju određeni broj besplatnih uloga prilikom uplate novca na svoj nalog. Na primer, kladionica može ponuditi 5 freebetova vrednosti 1000 dinara prilikom uplate depozita od 5000 dinara ili više. Besplatne opklade su atraktivne jer igračima omogućavaju da postave opklade bez rizika od gubitka sopstvenog novca.
 • Bonusi lojalnosti (VIP bonus): Ovo su bonusi koji se dodeljuju igračima koji su redovni i lojalni korisnici online kladionice. VIP bonusi na depozit mogu biti u obliku ekskluzivnih ponuda, ili dodatnih pogodnosti kao što su brže isplate, personalizovane ponude i slično. Ovi bonusi su obično rezervisani za igrače koji su veći ulagači ili su ostvarili visok obim klađenja na svom nalogu.

Top 3 online kladionice u Srbiji na osnovu učestalosti ponude bonusa na depozit

Skoro sve online kladionice u Srbiji u ponudi imaju neki tip bonusa na depozit. Medjutim, veoma je važno da pronadjete online kladionicu koja ima najbolje uslove koji odredjuju te bonuse, kao i da zahtevi za kladjenje nisu veoma rigorozni. Naš tim eksperata potrudio se da vam predloži top 3 online kladionice u Srbiji ukoliko bismo posmatrali njihovu ponudu bonusa na uplatu depozita.

Kako ne biste morali da analizirate i čitate uslove svakog pojedinačnog bonusa na depozit, predstavljamo vam top 3 online kladionice u Srbiji koje daju bonus na uplatu depozita, tako da najlakše možete ispuniti zahteve kladjenja. Naravno, predlažemo isključivo online kladionice koje legalno posluju u Republici Srbiji.

Meridian bonus na depozit

Meridian bonus na depozit je privlačna promocija namenjena igračima iz Srbije koji su registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji. Ova promocija se sastoji od 100% bonusa na prvi depozit, sa maksimalnim iznosom od 120.000 dinara po bonusu. Da bi učestvovali, igrači treba da uplate minimalno 500 dinara za prvi depozit. Važno je napomenuti da bonus na prvi depozit vazi i ukoliko ste iskoristili promociju bonusa dobrodoslice za freebet bonus od 6000 Freebeta.

Meridian bonus na depozit

Bonus se automatski uplaćuje sledećeg dana do 14h ili 24h nakon registracije, a notifikacija za bonus ima rok trajanja od 24 sata. Ova promocija je dostupna samo igračima koji nisu napravili prethodni depozit na Meridianbet platformi. Igrači mogu iskoristiti samo jednu aktuelnu promociju, osim ako organizator nije drugačije naznačio. Meridian bonus na depozit je sjajan način da igrači povećaju svoje depozite i uživaju u dodatnim sredstvima za klađenje ili igranje casino igara na Meridianbet platformi.

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Bonus za nove igrače

MaxBet bonus na depozit – 10 dana besplatnog kladjenja

MaxBet bonus na prvi depozit – 10 dana besplatno kladjenje je atraktivna ponuda za nove igrače koji se registruju na MaxBet sajtu ili aplikaciji. Ovaj bonus omogućava igračima da dobiju 10 dana besplatnog kladjenja sa free bet bonusom na svoj prvi depozit, do maksimalnog iznosa od 5.000 dinara. Da bi iskoristili ovaj bonus, igrači trebaju izvršiti prvi depozit na svoj nalog u minimalnom iznosu koji je naznačen u uslovima promocije i svakog dana im se na nalog dodaje freebet bonus u zavisnosti od veličine depozita.

MaxBet Freebet Bonus za nove igrace

Bonus se automatski uplaćuje na nalog igrača kao freebet bonus nakon što je depozit uspešno izvršen. Igrači mogu koristiti bonus sredstva za klađenje na sportske događaje ispunjavajući uslove koji odredjuju bonus. Važno je pročitati uslove promocije kako bi se ispunili svi potrebni uslovi za dobijanje i korišćenje ovog bonusa na prvi depozit s obzirom da se radi o bonusu dobrodošlice.

Maxbet

MaxBet kladionica

8.97/10

10 dana freebet bonus na prvi depozit

Mozzart bonus na depozit

Mozzart bonus na depozit je bonus koji novi igrači osvajaju prilikom registracije naloga i uplate depozita. Bonus se osvaja tako što zavrtite točak sreće i u zavisnosti od polja na kojem se točak zaustavi osvajate taj bonus. Možete osvojiti neverovatnih 1000% bonusa do 100.000 dinara.. Bonus se ostvaruje na sledeći način:

 • Registrujte nalog na sajtu Mozzart kladionice
 • Uplatite prvi depozit. Minimalan iznos depozita kako biste imali pravo na bonus iznosi 500 dinara.
 • Nakon uplate depozita zavrtite točak sreće i ostvarite pravo na bonus
 • Nakon što ste stekli pravo na bonus, potrebno je da isti otključate kako biste ga mogli koristiti za kladjenje.
Mozzart bonus na depozit

Da bi igrač ostvario pravo na bonus, potrebno je da ispunjava određene uslove klađenja. Minimalan broj selekcija na tiketu i minimalna pojedinačna kvota zavise od vrste igre na koju se klađenje obavlja. Rok za ispunjenje uslova i otključavanje bonusa je 30 dana. Pravo na bonus može biti ostvareno samo jednom po bonusu.

Mozzart

Mozzart kladionica

8.80/10

Bonus na prvu uplatu do 100.000 dinara

Najčešća pitanja

Koja kladionica u Srbiji ima najbolji bonus na depozit?

Skoro svaka online kladionica u Srbiji ima u svojoj ponudi bonus na uplatu depozita. Medjutim, neke kladionice daju bonus samo za prvu uplatu, dok neke imaju i bonus na depozit u okviru svojih promocija. Pogledajte listu najboljih bonusa na depozit koje vam nude online kladionice u Srbiji.

Da li je bonus na depozit isto što i bonus dobrodošlice?

Bonus na depozit može biti sastavni deo bonusa dobrodošlice, ali isto tako može biti u ponudi online kladionica i potpuno nezavisno. Na primer, neke online kladionice u Srbiji vam daju bonus na uplatu prvog depozita nekog dana u nedelji, ili bonus na svaku uplatu koju izvršite putem odredjene metode plaćanja. Kod bonusa dobrodošlice, bonus na depozit se odnosi isključivo na nove igrače koji dobijaju bonus kada uplate novac na nalog.

Kako da nadjem freebet na depozit u online kladionici u Srbiji?

Freebet bonus na depozit možete pronaći u skoro svakoj online kladionici u Srbiji. Medjutim, svakako najbolji freebet bonus na uplatu imaju Meridian kladionica i MaxBet kladionica.

Koja online kladionica ima najmanji rollover za bonus na depozit?

Najmanji rollover za bonus na depozit u online kladionicama u Srbiji ima efbet kladionica i iznosi 4x. Ponekad u okviru svojih promocija, Meridian kladionica vam nudi bonus na depozit bez uslova. što znači da možete koristiti bonus odmah nakon uplate depozita.

Da li bonus na depozit zavisi od načina na koji uplatim depozit?

Ovo zavisi od uslova promocije koji definišu bonus na depozit. Ukoliko se bonus na depozit odnosi na odredjenu metodu uplate, onda svakako da bonus možete ostvariti samo isključivo uplatom depozita koristeći tu metodu plaćanja. Takodje, veoma je čest slučaj da online kladionice definišu metode uplata za koje ne važi bonus na depozit. Veoma je važno da pogledate uslove bonusa pre nego što prihvatite odredjeni bonus.

Da li mogu da podignem bonus na depozit u online kladionici?

Bonus na depozit je moguće podići u online kladionici tek nakon što ispunite uslove koji bliže odredjuju bonus, kao i zahteve za kladjenje. Ukoliko su zahtevi za kladjenje veoma niski, to će vam biti mnogo lakše da dobitak koji ste osvojili putem bonusa podignete.