Skip to content

BetWinner kladionica u Srbiji

BetWinner kladionica

BetWinner kladionica

8.80/10

Bonus kod SRBIJA za freebet bonus za nove igrače

BetWinner kladionica je jedna od najnovijih online kladionica u Srbiji. Ako tražite pouzdane informacije i detaljne uvide o BetWinner platformi za kladjenje, ne tražite dalje! Naš tim eksperata za kladjenje je testirao i analizirao ovu novu online kladionicu. Otkrijte sve prednosti BetWinner-a, kao i zašto je ova kladionica dobila tako visoku ocenu na našem portalu.

Prednosti:

  • Promo kod SRBIJA za bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Razni novi bonusi u ponudi
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS uredjaje
  • Multi live opcija za kladjenje
  • Agenti korisničke podrške vas pozivaju veoma brzo

Nedostaci:

  • Mali broj legalnih načina za isplatu dobitaka

Detaljna analiza i ocene

Sigurnost i licenca:

Bonusi i promocije:

Mobilna aplikacija:

Opcije plaćanja:

Kvote i tipovi:

Korisnička podrška:

Uživo kladjenje:

Funkcionalnost i dizajn:

8/10

9/10

10/10

7/10

9/10

9/10

10/10

10/10

Da li je BetWinner kladionica sigurna i bezbedna za igrače u Srbiji

BetWinner kladionica je jedna od najnovijih online kladionica u Srbiji, a uskoro će postati i jedna od vodećih platformi za klađenje u Srbiji. Zbog neverovatnog rasta popularnosti među igračima u Srbiji ova kladionica se izdvaja svojom posvećenošću sigurnosti i pouzdanosti. U ovom detaljnom pregledu, istražujemo ključne aspekte koji čine BetWinner kladionicu sigurnim i pouzdanim izborom za igrače u Srbiji. Freebets tim je izvršio detaljnu proveru ove kompanije i testirao njihovu online platformu za kladjenje veoma pažljivo.

BetWinner kladionica je osnovana davne 2007. godine i pripada kompaniji “Marikit Holdings Ltd.”, renomiranom operateru online kockarskih platformi. Sa sedištem na Kipru, “Marikit Holdings Ltd.” je stekao reputaciju kao lider u industriji igara na sreću i sportskog klađenja. Pored Curacao licence poseduju još dosta nacionalnih licenci za njihovo online prisustvo u tim zemljama.

BetWinner je osnovan sa jasnom vizijom pružanja bezbednog okruženja za igrače. Kladionica posluje pod odgovarajućim licencama i regulativama, što potvrđuje njen zakonit status i poštovanje strogih standarda. Ovo garantuje da vaši lični podaci i sredstva ostaju zaštićeni od neovlašćenog pristupa. Ova online kladionica je trenutno u postupku dobijanja online licence za rad u Srbiji i uskoro očekujemo da će se to i desiti.

Sigurnost ličnih informacija igrača je od suštinskog značaja, a BetWinner primenjuje najnaprednije tehnologije kako bi obezbedio visok nivo zaštite podataka. Svi podaci se šifruju pomoću SSL enkripcije, čime se osigurava da su vaše transakcije i komunikacija sa kladionicom potpuno zaštićeni. BetWinner koristi softver provajdera igara koji je sertifikovan od strane nezavisnih tela za ispravnost i fer igru. Ovo osigurava da su rezultati igara potpuno slučajni i da igrači imaju jednake šanse za pobedu.

Betwinner kladionica

Tokom godina, BetWinner je ostvario izvanredan rast i proširio svoje prisustvo na međunarodnom nivou. Privlačeći veliki broj igrača koji cene sigurnost, pouzdanost i uzbuđenje iskoristili su njihovo iskustvo da unaprede svoje servise. Na naše tržište stižu sa platformom za kladjenje koja je neuporedivo bolja od velikog broja ostalih online kladionica u Srbiji.

BetWinner bonusi za nove igrače u Srbiji

BetWinner kladionica impresionira svojim raznolikim i obilnim bonusima i promocijama koje nudi svojim korisnicima. Već na početku, dočekuje nove igrače sa atraktivnim Betwinner bonusom dobrodošlice za nove igrače. Pored ovog standardnog bonusa za nove igrače, veoma često u ponudi imaju freebet bonus, a za igrače iz Srbije obezbedili su specijalan promo kod SRBIJA. Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom registracije unesete reč SRBIJA u polje za bonus promo kod i očekuju vas uvećani iznosi freebet bonusa. U Bet Winner kladionici možete pronaći specijalne bonuse za fudbal, tenis, košarku, kao i za različite esportove u vidu freebet bonusa kojim vas nagradjuju za specijalne mečeve. Na primer, kada igra Novak možete očekivati freebet bonus za sve registrovane igrače. Samo će vam stići notifikacija na aplikaciji.

Betwinner bonusi Srbija

Dakle, vernim igračima BetWinner kladionica nudi i program lojalnosti. Ovaj program nagrađuje redovne igrače raznim privilegijama i dodatnim freebet bonusima kako bi se osećali cenjeno i motivisano da nastave sa svojim klađenjem na ovoj platformi.

Važno je napomenuti da svaki bonus i promocija dolazi sa određenim uslovima koje igrači moraju ispuniti kako bi iskoristili ponudu. Ovo uključuje obavezan obrt bonusa i vremensko ograničenje za ispunjenje uslova. Budite bez brige, uz pregled svakog pojedinačnog bonusa i promo ponude, detaljno ćemo razmatrati i objasniti uslove bonusa.

BetWinner bonus dobrodošlice za nove igrače

BetWinner bonus dobrodošlice se odnosi na freebet bonus koji novi igrači dobijaju prilikom registracije naloga. Kod ove online kladionice trenutno se u ponudi ne nalazi bonus bez depozita već je potrebno da izvršite uplatu na nalog kako biste dobili bonus. Redovan bonus dobrodošlice koji vas očekuje je 100% bonusa na iznos prve uplate do iznosa od 100 EUR u dinarskoj protiv vrednosti. Medjutim, ukoliko unesete promo kod SRBIJA prilikom registracije imate pravo na bonus do 15000 dinara na prvu uplatu.

Ostvarivanje prava na bonus dobrodošlice u Betwinner kladionici je jednostavan proces. Klikom na jedan od ponuđenih linkova, bićete preusmereni direktno na BetWinner veb sajt, gde se možete brzo registrovati i otvoriti nalog. Polje za registraciju se nalazi na vrhu stranice i postati član sajta je veoma brz postupak. Da bi iskoristili bonus dobrodošlice za nove igrače, potrebno je da prihvatite ponudu za sportske bonuse. To se lako može uraditi na stranici “Podešavanja naloga” koja se nalazi u sekciji “Moj nalog”. Alternativno, ovaj korak može biti obavljen i na stranici za uplatu depozita.

BetWinner bonus dobrodoslice

Da bi obezbedili pravo na bonus dobrodošlice, igrači iz Srbije moraju potvrditi svoj broj telefona. Ako ne izvrše ovu verifikaciju, mogu izgubiti pravo na dobijanje bonusa. Takođe, sajt može zatražiti dodatnu identifikacionu dokumentaciju u svrhu verifikacije. Ovde mislimo na verifikaciju naloga uz ličnu kartu, jer svaka ozbiljna online kladionica strogo drži do KYC procesa.

Vrednost bonusa dobrodošlice zavisi od iznosa prvog depozita. Minimalni iznos koji se može uplatiti je 100 RSD, a svaki iznos do 12000 RSD će biti uvećan za 100%. Za maksimalni bonus od 15000 RSD, igrači treba da koriste promo kod SRBIJA.

Važno je napomenuti da korisnici imaju pravo na samo jedan bonus dobrodošlice i da postoje određeni uslovi koje moraju ispuniti kako bi izbegli gubitak bonusa. Dobijeni bonus treba da se obrne 5 puta, a to se postiže putem uplata tiketa. Minimalni zahtev su tri para sa kvotom od najmanje 1.40.

Betwinner promo kod SRBIJA specijalno kreiran za igrače u Srbiji

BetWinner kladionica je pripremila poseban promo kod bonus za igrače iz Srbije. Ukoliko želite da ostvarujete pravo na veće iznose bonusa sve što je potrebno da uradite jeste da unesete promo kod SRBIJA. Na ovaj način dobićete specijalan tretman u ovoj novoj online kladionici.

Prilikom unosa Betwinner promo koda ostvarujete pravo na povlašćene bonuse kao igrač iz Srbije. Medjutim, da biste mogli podići dobitak, potrebno je da ispunite odredjene uslove koji bliže odredjuju ovaj bonus. Iznos bonusa potrebno je okrenuti 5 puta, tako što ćete odigrati tikete sa minimum 3 para i minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.40.

Betwinner promo kod SRBIJA

Depozit bonus za svaku uplatu na nalog četvrtkom

Betwinner ima specijalnu ponudu bonusa za svoje lojalne igrače i ovde se prvenstveno misli na depozit bonus koji se dodeljuje za svaku uplatu odredjenim danima. Trenutno je aktuelna promocija gde igrači dobijaju 100% bonusa za iznos uplate svakog četvrtka.

Svaki četvrtak korisnici BetWinner kladionice mogu iskoristiti sjajnu ponudu – 100% bonus na depozit od 1000 RSD ili više. Maksimalan iznos bonusa je 100% vrednosti uplate, ali ne može preći 12000 RSD. Važno je napomenuti da svaki korisnik ima pravo na samo jedan bonus.

Važno je napomenuti da ovaj bonus može biti korišćen isključivo za klađenje na sportske događaje. Pre uplate, nije dozvoljeno podizanje sredstava kako bi se ostvarilo pravo na bonus. Nakon što je bonus dodeljen, korisnici moraju odigrati tikete u ukupnoj vrednosti koja je tri puta veća od vrednosti bonusa. Vremenski period je 24 sata od dobijanja bonusa, inače će bonus postati nevažeći. Na tiketima je potrebno odigrati najmanje 3 para, pri čemu svaki par mora imati kvotu od 1.40 ili više.

BetWinner mobilna aplikacija za kladjenje – Android i iOS

BetWinner aplikacija je još jedna od izvanrednih karakteristika koja nam se svidela i koja rešava problem prenatrpanosti sa kojim smo se susreli prilikom analiziranja Betwinner kladionice. Odmah po instalaciji, aplikacija koristi meni za strukturu, što poboljšava brzinu učitavanja i funkcionalnost. Sada je jednostavnije i brže koristiti sve opcije klađenja i pratiti sportske događaje putem aplikacije.

BetWinner mobilna aplikacija može se preuzeti na uređajima sa operativnim sistemom iOS i Android. Da biste to uradili, jednostavno posetite App Store na iOS uređajima, ili glavnu stranicu sa svog Android uređaja. BetWinner mobilna aplikacija nudi bogatstvo funkcija i jednostavnost korišćenja koja će oduševiti igrače u Srbiji. Nakon što preuzmete aplikaciju na svoj iOS ili Android uređaj, dočekaće vas skoro pa savršena platforma za mobilno kladjenje.

Betwinner aplikacija za kladjenje na telefonu

Jedna od značajnih prednosti aplikacije je brzina učitavanja i stabilnost, čime osigurava glatko i bezbedno online klađenje sa telefona. Bez obzira na vašu trenutnu lokaciju, možete lako pristupiti svom korisničkom nalogu i upravljati sredstvima, vršiti uplate i isplate, kao i pratiti istoriju vaših tiketa.

Kako uplatiti depozit na BetWinner nalog

Betwinner kladionica se trudi da obezbedi igračima u Srbiji što više pouzdanih načina za uplatu novca na nalog za kladjenje. Medjutim, u pitanju je online kladionica koja ne može da pokaže sve svoje funkcionalnosti s obzirom na zakone koji su na snazi u našoj zemlji. Radi se o kladionici koja posluje pod Curacao licencom i obezbedjuje svojim igračima jako velik broj načina za uplatu depozita na nalog. Omogućene su uplate putem kartica, raznih popularnih elektronskih novčanika i korišćenjem crypto opcija. S obzirom da su u procesu dobijanja licence za online rad na tržištu Republike Srbije, trenutno ne žele da budu pod lupom, pa iz tog razloga ne očekujte previše načina za uplatu depozita. Nakon što dobiju licencu, očekuje se do Aprila 2024-e godine, tek tada će krenuti ozbiljnije da se bave ovim pitanjima a tada će naš tim ponovo testirati ovu online kladionicu.

BetWinner uplata na nalog

Dakle, ono što je sigurno, jeste da novac na BetWinner nalog možete uplatiti korišćenjem platnih kartica, e-walleta kao što su Skrill i Neteller, kao i preko crypto novčanika. Sve informacije uzmite sa rezervom, jer ova online kladionica trenutno mora da bude izuzetno pažljiva štose tiče poslovanja u Srbiji. Iz tog razloga ovaj segment BetWinner online kladionice od našeg tima dobija ocenu 7 od mogućih 10.

BetWinner kvote i ponuda za online kladjenje

BetWinner kladionica pruža ogroman izbor različitih kvota za klađenje, uz kladioničarske margine koje su konkurentne na srpskom tržištu. Sa impresivnim brojem od preko 40 različitih tržišta, igrači u Srbiji imaju širok spektar opcija, počevši od fudbala, košarke i tenisa, pa sve do esporta i MMA borbi. Esport tržište predstavlja veliku atrakciju za ljubitelje sportskog klađenja, a BetWinner nudi raznovrsnost tržišta u okviru esporta. Neki od igara uključenih u ponudu su FIFA, Overwatch, Rainbow Six i DOTA 2.

Kladionica nudi raznovrsne opcije za klađenje na fudbalske utakmice, uključujući standardne opcije kao što su ukupan broj golova, obe ekipe postižu gol, dvostruka šansa, igrač koji će postići gol u bilo kojem trenutku, azijski hendikep i mnoge druge.

Kako da kontaktirate korisničku podršku

BetWinner kladionica pruža izvanredan sistem podrške korisnicima koji je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Njihov tim podrške je veoma prijateljski nastrojen i uvek su na raspolaganju da odgovore na bilo kakva pitanja ili nedoumice koje imaju igrači iz Srbije.

Postoji nekoliko načina da stupite u kontakt sa njima, uključujući live chat, email ili telefon. Live chat je najbolja opcija jer pruža trenutnu podršku i brzo rešavanje vaših pitanja. Za kontakte putem email-a, možete se obratiti na adresu [email protected]. Međutim, važno je napomenuti da odgovor na email može potrajati do 24 sata. Svakako je najbolji način da kontaktirate korisničku podršku taj što ćete im ostaviti vaš broj telefona, a oni će vas vrlo brzo pozvati.

Betwinner korisnicka podrska

Nakon što smo kontaktirali agente korisničke podrške, možemo zaključiti da je ova online kladionica vodila računa da agenti podrške budu dobro obučeni i upućeni u rešavanje svih nedoumica koje igrači mogu imati. Što se tiče odziva na naše upite poprilično smo pozitivno iznenadjeni brzinom javljanja. Kada uključimo i činjenicu da su agenti bili izuzetno ljubazni nameće se jedan zaključak a to je da se radi o vrhunskoj i profesionalnoj korisničkoj podršci.

Zahvaljujući ovako dostupnom i efikasnom timu podrške, igrači mogu biti sigurni da će dobiti potrebnu pomoć u svakom trenutku i da će se osećati sigurno i dobrodošlo na ovom sajtu za klađenje. Iz tog razloga korisnička podrška Bet Winner kladionice dobija visoku ocenu 9 od strane našeg stručnog tima.

Online platforma za uživo kladjenje

U okviru naše recenzije BetWinner kladionice za igrače u Srbiji, ne možemo zaobići izuzetno uzbudljivu funkciju – uživo klađenje. Ova opcija pruža igračima nezaboravno iskustvo praćenja sportskih događaja u realnom vremenu i klađenja dok se utakmice odigravaju. Sama sekcija uživo klađenja nudi širok spektar sportskih događaja iz različitih disciplina, uključujući fudbal, košarku, tenis, hokej, i mnoge druge.

Betwinner platforma za uživo klađenje omogućava igračima da prate promene u kvotama i trenutno stanje igre. Na ovaj način im je omogućeno da donose informisane odluke u realnom vremenu. Sa dinamičkim prikazom promena u kvotama putem boja, igrači mogu brzo reagovati na trenutne sportske događaje i postavljati svoje opklade u skladu sa svojim predviđanjima.

Uz funkciju uživo klađenja, igrači takođe mogu uživati u gledanju prenosa uživo za neke sportske događaje. Što se tiče live streaming utakmica slobodno možemo reći da su fudbalske utakmice najbolje pokrivene, mada ne zaostaju ni najpopularnija takmičenja u košarci, kao ni najpopularniji tenis turniri. Jasno je naznačeno koju utakmicu ćete moći uživo da gledate. Multi-live opcija u okvitu sekcije uzivo kladjenja je još jedna veoma korisna funkcionalnost koju ne možete sresti kod ostalih online kladionica u Srbiji.

Betwinner uzivo kladjenje

Sama promena kvota u real vremenu je na zavidnom nivou. Kvote se menjaju veoma brzo, što je odlika kvalitetnih platformi. Medjutim, samo dodavanje kvota na tiket i uplata tiketa funkcioniše savršeno i veoma brzo. Na ovaj način ne može se desiti da morate nekoliko puta da kliknete kako bi vam tiket bio uplaćen.

Dizajn i dostupne funkcionalnosti BetWinner kladionice u Srbiji

Dizajn sajta BetWinner ima svoje pozitivne aspekte, ali postoje i oblasti koje bi mogle biti poboljšane. Kolorit sajta donekle podseća na jednu drugu dobro poznatu kladionicu, ali ipak ima dovoljno originalnosti da se zna da nisu povezani.

BetWinner je odlučio da se udalji od tradicionalnog rasporeda i umesto toga stvorio jednu veliku interaktivnu platformu koja zauzima celu stranicu, zamena za uobičajeni meni. Na početnoj stranici prikazuju se brojne igre, sa posebnim naglaskom na ponudu uživo klađenja. Na prvi pogled, može izgledati malo pretrpano zbog obilja informacija, ali kada se korisnici naviknu, dizajn deluje veoma privlačno.

BetWinner home page

Pored standardnih funkcionalnosti na koje su igrači u Srbiji navikli, u ovoj online kladionici očekuju vas razne inovacije. S obzirom da se radi o novoj online kladionici na našem tržištu samo je pitanje trenutka kada će ostale konkurentne online kladionice uvrstiti ove funkcionalnosti u svoju ponudu.

BetWinner Srbija – Mišljenje i konačna ocena

U zaključku naše detaljne recenzije BetWinner kladionice, može se reći da je ovo dobro dizajnirana sportska platforma za online klađenje koji nudi mnogo toga novim igračima u Srbiji. Njihov fokus na košarku i tenis je posebno veliki plus i nešto u čemu se ističu u odnosu na mnoge druge konkurente.

Kada je reč o bonusima i promocijama, BetWinner se ne libi da obraduje svoje igrače brojnim ponudama. Bonus dobrodošlice za nove igrače, bonusi na depozite, specijalno dizajnirani bonus kodovi za igrače u Srbiji, besplatni spinovi i druge pogodnosti privlače nove igrače, ali i nagrađuju vernost postojećih. S obzirom na konkurenciju na tržištu online kladjenja u Srbiji, BetWinner se ističe po velikodušnim promocijama kako bi privukao što veći broj kladioničara.

Naravno, kao i kod svakog kladioničarskog sajta, postoje i neki manji nedostaci. Neki korisnici mogu smatrati ograničenje u vidu nedostupnosti plaćanja na raznim maloprodajnim objektima. Međutim, BetWinner nudi širok izbor alternativnih načina plaćanja, omogućavajući igračima da bezbedno i lako upravljaju svojim finansijama. S obzirom da su opcije uplata na nalog strogo ograničavane od strane Republike Srbije, smanjen broj načina za isplatu dobitaka je boljka svih online kladionica koje legalno posluju u našoj zemlji.

BetWinner registracija naloga u Srbiji

BetWinner kladionica se dokazala kao respektabilna opcija za igrače u Srbiji koji žele uživati u online klađenju. Njihov fokus na korisničko iskustvo, raznovrsnost ponude i sjajne promocije čine BetWinner vrednom pažnje i otvaranjem naloga. Na osnovu našeg testiranja ove online kladionice i visoke ocene koju je ova kladionica dobila od našeg stručnog tima, sa zadovoljstvom vam preporučujemo da otvorite nalog i vidite šta BetWinner može da vam ponudi.

Ostale online kladionice koje preporučujemo

Naš stručni tim posvećen online klađenju uložio je napore da vam pruži objektivne informacija o BetWinner online kladionici, zasnovane na detaljnoj analizi i testiranju. S obzirom da je ova kladionica relativno nova u Srbiji, smatramo da vredi razmotriti otvaranje naloga kod njih. Naš cilj je da vam obezbedimo relevantne i tačne recenzije online kladionica u Srbiji.

Ako ste zadovoljni našim recenzijama, takođe vam predlažemo da pogledate šta naš tim kaže o drugim online kladionicama. U našem pregledu, istražujemo i ocenjujemo različite kladionice kako bismo vam pružili širi izbor i mogućnost da pronađete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

MaxBet je online kladionica o kojoj nije potrebno mnogo govoriti. U pitanju je jedna od najvećih online kladionica u regionu. Ukoliko želite da vidite koje su prednosti MaxBet kladionice u odnosu na konkurenciju, a koji su nedostaci, savetujemo vas da prvo pročitate našu detaljnu recenziju Max Bet kladionica.

Superbet je još jedna od novih online kladionica u Srbiji, medjutim radi se o brendu koji već dugo godina posluje u Evropskim zemljama. Ovo je još jedna online kladionica koja može da parira najvećim online kladionicama u Srbiji. Ukoliko želite da vidite koje su to nove funkcionalnosti i koji vas bonusi očekuju pogledajte našu detaljnu recenziju SuperBet kladionica.

Efbet je još jedna od novih online kladionica u Srbiji. U pitanju je online kladionica koja dolazi iz Bugarske i pokušava da se probije na našem tržištu. Svakako da se radi o novoj kladionici koja želi marketingom da pobedi konkurenciju, ali svakako je da imaju prostora za usavršavanje. Pogledajte šta su naši eksperti rekli o ovoj online kladionici prilikom testiranja efbet online kladionice.

Često postavljana pitanja

Kako da se registrujem na BetWinner kladionici i otvorim nalog za online kladjenje?

Registracija na BetWinner kladionici je jednostavna. Posetite njihovu zvaničnu veb stranicu, kliknite na opciju “Registracija” i popunite potrebne podatke. Nakon toga, pratite upute za verifikaciju naloga i postavite jaku lozinku kako biste završili proces registracije.

Kakvi su bonusi i promocije koje BetWinner nudi novim igračima?

BetWinner nudi različite bonuse i promocije za nove igrače, uključujući bonus dobrodo[lice na prvi depozit, freebet bonus, bonus lojalnosti, bonus u vidu besplatnih spinova na slot igrama i druge posebne ponude koje se redovno ažuriraju.

Da li BetWinner ima freebet bonus kod za igrače u Srbiji?

BetWinner kladionica ima bonus kod koji je namenjen isključivo igračima u Srbiji. Ovaj BetWinner promo kod se unosi prilikom registracije naloga u polju predvidjenom za unos bonus promo koda. Specijalan bonus kod za nove igrače je SRBIJA. Dakle, da biste bili privilegovani i dobili bolji bonus potrebno je da unesete reč SRBIJA.

Koje su opcije za uplatu i isplatu novca na BetWinner kladionici?

BetWinner nudi širok izbor opcija za uplatu i isplatu novca, uključujući kreditne kartice, e-novčanike (Skrill, Neteller), bankovne transferse i druge lokalne opcije plaćanja koje su dostupne igračima u Srbiji. Medjutim, s obzirom na zakone koji važe u našoj zemlji postoje odredjeni limiti tako da su isplate sa naloga ograničene na način na koji ste izvršili uplatu. Dakle, ukoliko uplatite preko Skrilla, potrebno je i da isplatu izvršite preko Skrilla.

Da li postoji BetWinner aplikacija za Android telefone?

BetWinner aplikacija za kladjenje sa mobilnog telefona je dostupna i za iOS i za Android uredjaje. Sam proces preuzimanja i instaliranja aplikacije za kladjenje je poprilično brz i jednostavan, mada vas savetujemo da pre preuzimanja aplikacije registrujete nalog kako biste osvojili bolje bonuse.

Da li BetWinner nudi klađenje uživo, i kako mogu pratiti utakmice uživo?

Da, BetWinner nudi klađenje uživo za igrače u Srbiji na različite sportske događaje. Možete pratiti utakmice uživo putem njihovog live streaming servisa ili kroz interaktivne animacije događaja uživo na njihovoj veb stranici ili mobilnoj aplikaciji za kladjenje.

Kako da kontaktiram korisničku podršku Bet Winner kladionice?

BetWinner ima efikasan tim korisničke podrške dostupan 24/7. Možete ih kontaktirati putem live chat opcije na sajtu, slanjem emaila ili telefonom na broj koji je naznačen na njihovoj web stranici. Takodje na njihovom sajtu možete zatražiti da vas agent korisničke podrške pozove tako što ćete ostaviti vaš broj telefona.