Skip to content

Meridian kladionica – Recenzija i analiza

Meridian kladionica

Meridian kladionica

8.92/10

Freebet bonus za registraciju naloga

Meridian Bet kladionica je jedna od najpoznatijih online kladionica u Srbiji. Naš tim je dao veoma visoku ocenu ovoj online kladionici iz razloga što se trude da omoguće što više funkcionalnosti svojim korisnicima. Pogledajte našu recenziju i sami prosudite.

Prednosti:

  • Sigurna i licencirana kladionica
  • Freebet bonus bez depozita za registraciju naloga
  • Brza mobilna aplikacija za Android i iOS uredjaje
  • Isplate na tekući račun u roku od sat vremena
  • Velik izbor opcija za uplatu depozita

Nedostaci:

  • Visoki uslovi freebet bonusa za nove igrače
  • Nedovoljno kvalitetna korisnička podrška

Detaljna analiza i ocene

Sigurnost i licenca:

Bonusi i promocije:

Mobilna aplikacija:

Opcije plaćanja:

Kvote i tipovi:

Korisnička podrška:

Uživo kladjenje:

Funkcionalnost i dizajn:

10/10

8/10

9/10

10/10

9/10

7/10

8/10

9/10

Sigurnost igrača u Meridian Bet kladionici

Meridian kladionica je već dugo vremena prisutna u Srbiji i stekla je ogromnu popularnost među kladioničarima. Meridianbet online kladionica je u vlasništvu kompanije Meridian Tech d.o.o. sa sedištem u Beogradu, a kompanija je osnovana davne 2001 godine. Radi se o kompaniji koja je uredno registrovana u APR-u pod matičnim brojem 08724636 i šifrom delatnosti 9200 – Kockanje i kladjenje. Ova kompanija poseduje licencu za priredjivanje igara na sreću na teritoriji Republike Srbije. Ova licenca je izdata od regulatornog tela u okviru Ministarstva finansija.

Meridian kladionica licenca

Dakle, vrlo je očigledno da je Meridian kladionica izgradila čvrst ugled kao potpuno legalna i licencirana kompanija. Sa dve značajne dozvole koje poseduje, jednu izdata od strane Ministarstva Republike Srbije i drugu od strane renomirane Malta Gaming Authority (MGA), Meridianbet se ističe među konkurencijom. Ovo je stavlja u red najpouzdanijih online kladionica na tržištu naše zemlje.

Kada je u pitanju sigurnost i bezbednost, Meridian kladionica preduzima ozbiljne korake kako bi zaštitila svoje igrače. Njihova web stranica koristi sigurnu konekciju i SSL enkripciju najnovije generacije. Na ovaj način osigurava da su lični i finansijski podaci igrača potpuno zaštićeni od bilo kakvih neovlašćenih pristupa. Saradnja sa RGA (Remote Gambling Association), jednim od vodećih internet privređivača igara na sreću, dodatno naglašava njihovu posvećenost odgovornom klađenju i fer odnosu prema igračima. Osim toga, njihovo članstvo u Udruženju privređivača igara na sreću Srbija, kao i Evropskom udruženju za regulaciju igara na sreću iz Brisela, svedoči o ozbiljnosti i integritetu njihovih poslovnih praksi. Sve ove mere čine da se igrači osećaju sigurno i pouzdano dok uživaju u klađenju na platformi Meridianbet kladionice.

Svakako je veliki broj kladioničara verovatno već čuo za Meridian online kladionicu i čuvene Meridian bonuse za nove igrače. Ali da li znate šta stvarno možete očekivati od ove sportske kladionice. Da li su freebet bonusi zaista bez uslova? Da li je meridian aplikacija pouzdana i brza, i koje opcije postoje za uplatu depozita. Na ova i još mnoga druga pitanja naći ćete upravo u našoj recenziji Meridian kladionice. Naš tim eksperata detaljno je analizirao ovu online kladionicu i kreirali smo ovaj tekst gde vam prenosimo kompletne utiske i analize.

Meridian kladionica recenzija

Meridian bonus ponuda i Freebet za nove igrače

Kladionica Meridian se izdvaja u moru online kladionica po svojoj velikodušnosti u ponudi bonusa i promocija. Sa jasnom orijentacijom ka igračima, Meridian pruža različite bonuse kako novim tako i postojećim igračima. Ono što posebno privlači pažnju jeste freebet bonus bez depozita, koji je retkost među kladionicama. Nakon registracije, igrači dobijaju freebet bonus za sportsko klađenje bez potrebe za uplatom novca na nalog. Ovo je odličan način da igrači isprobaju ponudu kladionice pre nego što donesu odluku o uplati na nalog. Kao i svaki bonus, i ovaj dolazi sa određenim uslovima, ali su uslovi za iskorišćavanje ovog bonusa prilično prijateljski prema igračima.

Pored Meridian bonus bez depozita ponude, ova online kladionica redovno nudi i različite bonuse i promocije za sportsko klađenje i kazino igre. Bonusi na prvi depozit, bonus povrata novca, uvećane kvote za više odigranih parova na tiketu samo su neki od primera bogate bonus ponude ove kladionice. Sve u svemu, bonusi koje nudi MeridianBet kladionica pružaju igračima sjajnu dodatnu vrednost i motivaciju za klađenje.

Kladionica MeridianBet ima jasno definisana pravila u vezi sa korišćenjem Bonus računa. Sredstva koja se nalaze na Bonus računu mogu se iskoristiti isključivo za odigravanje tiketa. Ovo znači da igrači ne mogu podizati novac sa Bonus računa, već ga mogu koristiti samo za klađenje na sportske događaje ili brojeve. Pre nego što igrači mogu koristiti sredstva sa Bonus računa, potrebno je da verifikuju svoj nalog slanjem dokumenata korisničkoj podršci. Ovaj proces verifikacije je standardan i ima za cilj osiguranje integriteta i sigurnosti korisničkih naloga.

Predstavljamo vam različite tipove Meridian bonusa koje možete očekivati u ovoj online kladionici:

Meridian bonus za registraciju naloga

Ovo je klasičan bonus bez depozita koji vam omogućava dobijanje freebet bonusa samo ukoliko registrujete nalog, bez potrebe da uplatite novac na nalog. Meridian freebet bonus je idealna opcija za nove igrače koji žele da isprobaju ovu platformu za kladjenje. Freebet za registraciju naloga je veoma čest bonus u Meridian kladionici, ali je veoma podložan čestim promenama.

Trenutno svi novi igrači koji registruju i verifikuju svoj nalog dobijaju 1000 dinara freebet bonusa. Meridian bonus za registraciju naloga možete koristiti da odigrate tiket koji sadrži minimum 4 para sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.35. Maksimalna uplata po tiketu iznosi 200 dinara a maksimalna isplata po tiketu odigranim freebet bonusom za registraciju iznosi 1000 dinara. Da biste podigli novac koji ste ostvarili putem bonusa za registraciju potrebno je da obrnete iznos prvog depozita u iznosu od 10x. Kladionice ovaj uslov još nazivaju i rollover, ili wagering.

Meridian bonus dobrodošlice

Meridian kladionica nudi različite vrste bonusa dobrodošlice, uključujući sportski bonus i slot bonus. Za sportski freebet bonus, igrači moraju se registrovati na sajtu meridianbet.rs i imati verifikovan nalog. Nakon registracije naloga i uspešne verifikacije na vaš nalog vam Meridian poklanja 1000 dinara freebet bonusa. Bonus se može iskoristiti za tikete sa minimalno 4 meča i kvotom od 1.35, a bonus ističe nakon 72 sata od registracije. Maksimalna uplata na tiket sa freebet bonusom iznosi 200 dinara, a maksimalan dobitak može biti 1000 dinara po tiketu.

Meridian bonus dobrodošlice

Za isplatu dobitka ostvarenog od bonusa dobrodošlice, igrač mora izvršiti minimalni depozit od 1000 dinara nakon prve uplate depozita elektronskim putem, koji uključuje sve načine uplate osim uplate na kladionici i terminalima. Kvota po paru za tikete mora biti najmanje 1.35.

Nakon freebet bonusa za registraciju naloga u okviru bonusa dobrodošlice igrač ima pravo na depozit bonus.

Meridian slot bonus

Meridian kladionica nudi privlačnu promociju slot bonusa igračima koji se registruju na sajtu meridianbet.rs i deponuju sredstva na svoj nalog počevši od 21.06.2023. Svi učesnici u promociji ostvaruju pravo na 100% slot bonusa na depozit, pri čemu minimalni depozit za učešće iznosi 500 dinara, a maksimalni 120,000 dinara. Da bi aktivirali promociju i dobili bonus, igrači treba da isprate određene korake. Nakon depozita, igrači trebaju da ulože ukupan iznos koji je 2x veći od uplaćenog prvog depozita, a bonus se uplaćuje istog ili narednog dana do 10h, zavisno od uslova.

Bonus sredstva se moraju uložiti 100 puta na igrama iz kategorije slotovi kako bi se prešla na keš račun igrača. Igrači mogu pratiti svoj napredak u ostvarivanju obrtnog uslova u okviru opcije “MOJ NALOG” ili putem “Linije napretka” na slot strani. Ponuda važi samo za jednog korisnika, IP adresu i domaćinstvo. Pravila promocije podležu promenama i Meridian zadržava pravo da prekine promociju u svakom trenutku.

Super utorak bonus u Meridian kladionici

Super Utorak je specijalna promocija u Meridian kladionici koja donosi fantastične bonuse za igrače iz Srbije. Svaki utork u 13h, igrači mogu proveriti svoj nalog i videti da li su dobili bonus. Ovo je klasičan primer bonusa za lojalnost i namenjen je igračima koji već imaju nalog u Meridian kladionici.

Da bi iskoristili ovaj bonus, potrebno je napraviti tiket sa minimum 1 parom i minimalnom kvotom od 1.25 po paru. Maksimalna isplata po tiketu iznosi 30.000 dinara, a bonus traje 3 dana od trenutka dodele. Ova promocija pruža dodatne šanse za igrače da ostvare fantastične dobitke na svojim tiketima.

Super utorak bonus u Meridian kladionici

Bonus na broj parova

Bonus na broj parova je uobičajena pojava u većini kladionica u Srbiji, ali Meridian kladionica se ističe izuzetno visokim bonusom koji može ići do neverovatnih 2000%. Visina bonusa zavisi od broja odigranih parova na tiketu, što znači da što više parova igrač odigra, to je bonus veći. Minimalni koeficijent događaja koji se vrednuje je 1.35, a sistemski tiketi ne ulaze u ovu promociju.

Meridian bonus na broj parova

Freebet bonus za korišćenje odredjenih načina uplate depozita

Meridian kladionica je jedna od retkih online kladionica koja veoma često stimuliše svoje igrače da isprobaju nove načine uplate na nalog. U prevodu, možete pronaći fantastičan bonus ukoliko se odlučite da pozovete agenta kladionice i na taj način izvršite uplatu na nalog, ili ukoliko koristite neki od načina uplate koji je definisan promocijom. Bonus koji možete ostvariti na ovaj način se obično kreće od 30% do 50% u odnosu na iznos uplate.

Meridian aplikacija za online klađenje sa mobilnog telefona

Meridian aplikacija za kladjenje se ističe kvalitetnim i pouzdanim servisima koji opslužuju aplikaciju za mobilno klađenje. To omogućava igračima da uživaju u klađenju na putu i bilo gde se nalazili bez bilo kakvih bagova i kasnjenja u procesima koji se odvijaju u pozadini aplikacije. Postoje i Android i iOS Meridian aplikacije za kladjenje, a obe verzije su detaljno testirane i pouzdane za korišćenje.

Prva opcija je mobilna verzija stranice, koja je identična desktop verziji, prilagođena manjim ekranima. Ova verzija omogućava obavljanje svih radnji kao na desktopu, uključujući klađenje, uzimanje bonusa i kontaktiranje korisničke podrške. Funkcioniše besprekorno, ali ukoliko se odlučite za ovu opciju znajte da brzina odziva mnogo zavisi od kvaliteta vašeg interneta na mobilnom uredjaju.

Druga opcija je Meridianbet aplikacija, koju korisnici mogu preuzeti sa oficijalne stranice. Ova mobilna aplikacija radi nezavisno od browsera i instalira se direktno na mobilne telefone. Testiranje ove aplikacije pokazalo je da se ponaša vrlo stabilno, a sve dostupne opcije su impresivne. Ova aplikacija je dostupna za Android i iOS platforme.

Jedan od ključnih faktora koji igrači u Srbiji cene kod Meridian aplikacija je prilagodljivost i personalizacija. Korisnici mogu podešavati aplikaciju prema svom ukusu. Aplikacija takođe omogućava sve funkcionalnosti koje postoje na desktop verziji, uključujući uplate, isplate, igranje uživo, ali i uživo praćenje mečeva.

MeridianBet aplikacija je brza, jednostavna i praktična, a igrači neće naići na kašnjenje stranice. Nakon činjenica koje su pribavili prilikom detaljnih testiranja Meridian aplikacije, ovaj segment kladionice dobija visoku ocenu 9 od mogućih 10. S obzirom da možemo slobodno reći da su naši kriterijumi veoma visoki, ova ocena je veoma visoka i dobar je pokazatelj kvaliteta Meridian kladionice.

Uplate depozita na nalog i opcije isplate dobitaka

Mogućnosti za uplatu na Meridian nalog uključuju kreditne i debitne kartice (VISA, MasterCard i Maestro), e-wallet Skrill, iPay i mCash servise za transfer novca, kao i opštu uplatnicu u pošti ili banci. Takođe, korisnici mogu izvršiti uplatu lično u poslovnicama sportske kladionice MeridianBet. Pored ovih standarndnih metoda uplata koje su prisutne u većini online kladionica, vaš nalog možete dopuniti i na raznim maloprodajnim objektima sa kojima Meridian kladionica ima saradnju. Omogućena je uplata na nalog preko A Vaučera i V Cash Vaučera. Uz mobilnu aplikaciju banke, opcija “IPS SKENIRAJ” omogućava brzo i jednostavno plaćanje putem skeniranja IPS QR koda u sigurnom okruženju vaše banke. Ova opcija je još jedan plus u brzini i jednostavnosti plaćanja kod Meridianbet kladionice. Sve ove metode su brze i bez naknada, a novac se odmah po uplati nalazi na Meridian nalogu za kladjenje.

Meridian uplata na nalog

Što se tiče načina za isplatu dobitka, izbor je nešto sužen što je generalno problem kod svih legalnih online kladionica u Srbiji. Igrači mogu zatražiti isplatu na isplatnom mestu u lokalnoj kladionici, putem uplate na tekući račun ili na Skrill nalog. Ovo je nešto manje impresivno u poređenju sa načinima uplate na nalog, ali i dalje pruža solidan izbor igračima u Srbiji. Meridianbet.rs prihvata uplate putem elektronskog novčanika Skrill, što je poseban plus, jer su ostale metode prilično uobičajene za regionalne online kladionice.

Kada je u pitanju sigurnost novčanih transakcija i bezbednost vašeg novca koji deponujete na nalog, budite sigurni da je Meridian kladionica jedna od vodećih kladionica u Srbiji po pitanju internet sigurnosti.

Brzina isplate sa naloga je segment koji nas je posebno oduševio kod Meridian kladionice. Zapravo, novac koji smo zatražili da bude isplaćen na naš tekući račun se realizovao nakon samo 17 minuta. Ovo je definitivno online kladionica koja je izvršila najbržu isplatu na tekući račun sa naloga prilikom naših testiranja online kladionica u Srbiji.

Kao regionalni brend fokusiran na tržište Srbije, Meridianbet kladionica može i dalje napredovati u pogledu metoda za uplate i isplate sa naloga. Trend u svetu uključuje i kripto valute kao opciju plaćanja. Na žalost naše kompanije se za sada još uvek nisu odvažile da ovu opciju uključe u svoje poslovanje.

Meridian kvote za online kladjenje

Sa aspekta kvota i ponude za klađenje Meridian kladionica pruža dobre kvote koje se kreću u zlatnoj sredini u poređenju sa drugim svetskim online kladionicama. U poredjenju sa online kladionicama u Srbiji možemo zaključiti da su Meridian kvote medju pet najboljih online kladionice u Srbiji. Iako su kvote malo niže za manje popularne sportove kao što su MMA, odbojka i vaterpolo, opšti dojam je da se dobro nose sa konkurencijom u globalnim okvirima. Međutim, jedan deo kladioničara ima primedbe na često pomeranje margina na košarkaške mečeve, što može otežati klađenje na određene igrače. Pomeranje margina iz minute u minut takođe može predstavljati izazov za igrače koji preferiraju uživo klađenje.

Meridian kvote

Pregled margini Meridian Bet kladionice ukazuje na izuzetno dobar nivo, sa marginom u visini od oko 5%. Ovo je izuzetno povoljno i spada u standardnu praksu u svetskoj industriji sportskog klađenja. Ono što posebno izdvaja Meridian kladionicu od konkurencije je širok izbor sportova i liga koji su uključeni u ponudu za klađenje. Bili su među prvima koji su uveli veliki broj sportova i liga u svoju ponudu, a takođe su prepoznali potrebu za raznovrsnim tržištima za klađenje. Danas igrači na meridianbet.rs mogu pronaći više od 1.000 opklada na jednoj utakmici u top ligama. Ovo se može meriti sa najboljim svetskim kladionicama kao što su William Hill i Bet365.

Ponuda za klađenje u fudbalu, košarci i tenisu, koji su najpopularniji sportovi za klađenje, pruža očekivano najbolje mogućnosti za kladioničare u Srbiji. Ova online kladionica pruža zanimljive mogućnosti klađenja na eSports, uključujući igre poput League of Legends, DOTA 2 i CS: GO. Ovo predstavlja impresivnu ponudu koja privlači širok spektar igrača koji su ljubitelji ovog sve popularnijeg sporta za kladjenje.

Uzimajući u obzir sve navedene činjenice, Meridian zaslužuje visoku ocenu 9 od strane našeg stručnog tima. Sve pohvale što su još jednom pokazali da svoj profit ne stavljaju ispred brige o svojim igračima. Trude se da omoguće najkonkurentnije kvote na tržištu u Srbiji isve pohvale za tim koji radi risk management.

Korisnički servis i podrška

Korisnička podrška je ključni segment svake kvalitetne sportske kladionice, a Meridian kladionica se izdvaja po visokom nivou usluge koju pruža svojim igračima u Srbiji. Sa nekoliko načina kontakta, igrači imaju mogućnost da brzo i efikasno rešavaju sve svoje nedoumice i probleme.

Jedan od načina kontaktiranja korisničke podrške je putem e-maila na adresu [email protected]. Ovo je praktičan način za duže upite ili pitanja koja nisu hitna, jer korisnici mogu detaljno objasniti svoje zahteve u pisanoj formi.

Meridian kladionica nudi i besplatnu telefonsku liniju za kontakt korisničke podrške. Korisnici mogu pozvati podršku putem telefona kako bi dobili odgovore na brži i konkretniji način. Osim toga, igrači imaju mogućnost kontaktiranja putem Viber, WhatsApp i Telegram servisa. Ovo je praktična opcija za one igrače u Srbiji koji preferiraju komunikaciju putem ovih popularnih aplikacija.

Spisak svih načina da kontaktirate Meridian korisničku podršku:

U okviru naše analize Meridian kladionice, naš tim je pripremio set pitanja koji je postavio prilikom kontaktiranja kladionice na svaki od ponuđenih načina. Možemo zaključiti da je odgovor putem svakog od ponuđenih načina bio izuzetno brz, međutim stručnost i ljubaznost korisničke podrške su malo izostali prilikom korišćenja nekih kanala za kontakt. Iz tog razloga, Meridian kladionica od našeg tima dobija ocenu 7 za kvalitet korisničke podrške. Nadamo se da će vrlo brzo uočiti ove nedostatke i potruditi se da unaprede i ovaj segment svog poslovanja.

Meridian uživo kladjenje i live streaming utakmica

Meridian uživo klađenje je vrhunski napravljena sekcija na platformi koja se ističe u odnosu na konkurenciju u Srbiji. Sve popularne lige, sportovi i igre su dostupni u uživo klađenju, a postoji i dodatna statistika koja pruža kladioničarima bolju mogućnost praćenja njihovih tiketa. Uživo klađenje je sve traženiji segment klađenja u Srbiji, a Meridianbet se uspešno prilagođava tom trendu.

Uživo klađenje na Meridian kladionici pruža intuitivnu i preglednu online platformu. Sa tri glavna dela na ekranu, igrači mogu lako pristupiti ponudi sportova i mečeva, pratiti svoj bet slip i fokusirati se na utakmicu koju prate uživo. Igračima je takođe omogućeno da gledaju uživo prenose određenih susreta, što predstavlja dodatni plus u ponudi.

MeridianBet uživo kladjenje

Tokom korišćenja platforme za uživo klađenje, nije primećeno značajnih problema. Jedan potencijalni nedostatak koji se može istaći je spora reakcija platforme na promene kvota uživo. Ovo može dovesti do situacija u kojima igrači ne mogu da odigraju svoj željeni tiket zbog promena koje se dešavaju u realnom vremenu. Međutim, uprkos ovom nedostatku, Meridian kladionica i dalje prednjači u odnosu na regionalne kladionice, nudeći visokokvalitetnu sekciju za uživo klađenje.

Još jedna od veoma dobrih funkcionalnosti u Meridian kladionici a koju ne možete pronaći u ostalim online kladonicama jeste opcija “Ekstra minut uživo”. Naime, ukoliko se uživo kladite u odredjenom minutu imaćete mogućnost da se kladite na bolje kvote. Ova ponuda boljih kvota se odnosi na uživo kladjenje u 20, 40, 60 i 80-om minutu utakmice kada je u pitanju fudbalska utakmica.

Funkcionalnost i dizajn Meridian kladionice

Web sajt Meridian kladionice je veoma prijatan za oko iako obiluje mnostvom funkcija koje su vam na raspolaganju. Njegova boja se sastoji od savršene kombinacije crvene boje sa primesama crne i bele boje. Pored toga, sajt je jedan od najjednostavnijih za navigaciju. Svi sportski dogadjaji za klađenje su lako dostupni. Svaka stavka u meniju vam omogućava veoma jasan prikay svih funkcionalnosti koje su objedinjene tom stavkom. U kartici “Promocije” pronaći ćete poseban link do stranice koja je namenjena isključivo aktuelnim bonusima i promocijama.

Na dnu veb sajta pronaći ćete različite partnere koji su povezani sa Meridian kladionicom, kontakt za podršku korisnicima i linkove ka njihovim stranicama na društvenim mrežama. Nakon detaljne analize svih funkcionalnosti za online kladjenje u MeridianBet kladionici jasno se može zaključiti da se radi o kompaniji koja na prvo mesto stavlja svoje korisnike. Kroz ceo naš proces analiziranja Meridian kladionice non stop smo nailazili na funkcionalnosti koje su specijalno dizajnirane da vam “olakšaju” život. Sam proces registracije naloga je veoma lak i jednostavan. Postoje čak i opcije koje vam olakšavaju brz unos podataka.

Meridian registracija naloga

Jedna od veoma korisnih i popularnih funkcionalnosti koje se mogu pronaći u Meridian online kladionici jeste Turbo Cash opcija. Ova funkcionalnost vam omogućava isplatu tiketa u bilo kom trenutku. Uglavnom nema potrebe da branite tikete kada čekate jedan par, Meridian će vam dati veoma dobru ponudu za Cash out preko Turbo Cash opcije.

Meridian kladionica – kratak rezime i naše mišljenje

MeridianBet kladionica je licencirana i pouzdana kladionica koja već dugo godina online posluje na tržištu Republike Srbije. Tokom svog poslovanja, uočili su sve potrebe kladioničara u Srbiji i trude se da svoje poslovanje fokusiraju da pruže svojim igračima maksimalan užitak kladjenja. Naš tim je obavio detaljnu analizu ove kladionice i možemo reći da smo poprilično impresionirani kvalitetom funkcionalnosti i brojem opcija koje su na raspolaganju igračima u Srbiji.

Svakako su neke od prednosti Meridian kladionice njihova ponuda bonusa za registraciju naloga za nove igrače, ali isto tako možemo reći da su uslovi bonusa izuzetno oštri i da je otključavanje dobijenih iznosa poprilično otežano. Pored fenomenalnih freebet bonusa bez depozita, isplata dobitaka na tekući račun se realizuje veoma brzo i to je za svaku pohvalu. MeridianBet kvote su u rangu sa ostalim vodećim online kladionicama u Srbiji, a kod specifičnih liga smo uočili da Meridian ima najbolje kvote. Uživo kladjenje funkcioniše besprekorno, a mobilne aplikacije su izuzetno pouzdane.

Jednom rečju, ukoliko se odlučite da otvorite nalog u Meridian kladionici svakako nećete pogrešiti, a imaćete priliku da iskoristite freebet bonus za registraciju naloga i probate sve funkcionalnosti bez da trošite sopstveni novac. Nakon ocenjivanja svakog bitnog segmenta za online kladjenje u Meridianu, konačna ocena koju MeridianBet kladionica dobija nakon našeg procesa testiranja je izuzetno visokih 8.92!

Ostale pouzdane online kladionice u Srbiji koje preporučujemo

Naš tim eksperata za online kladjenje se potrudio da vam predstavi što više detalja o Meridian kladionici. Ukoliko vam se svidja način na koji ocenjujemo online kladionice u Srbiji pogledajte i recenzije ostalih online kladionica.

MaxBet kladionica je jedna od najpopularnijih i najpriznatijih online kladionica u Srbiji. Sa velikim brojem objekata širom zemlje, MaxBet je dobro poznat među igračima. Međutim, osim dobrog marketinga, važno je i proveriti kvalitet platforme za klađenje. Pogledajte našu recenziju MaxBet kladionice kako biste dobili sve relevantne informacije.

Mozzart kladionica takođe uživa visoku reputaciju među igračima u Srbiji zbog konkurentnih kvota, kvalitetnih usluga i prepoznatljivog brenda u Srbiji. Njihova mobilna aplikacija funkcioniše besprekorno, a kvote su veoma konkurentne. Još jedna funkcionalnost koja nije česta pojava u ostalim kladionicama je bet builder opcija. Pročitajte naše analizu Mozzart kladionice i sami procenite vrednost otvaranja naloga u ovoj online kladionici.

Admiral kladionica je jedan od novijih učesnika na tržištu online kladionica u Srbiji, ali svojom kvalitetnom ponudom privlači igrače. Nude mnoge novitete i posebne bonuse za igrače u Srbiji. Posetite stranicu Admiral kladionice kako biste saznali više o ovoj online kladionici i šta sve možete očekivati od njih.

Često postavljana pitanja

Po čemu se Meridian kladionica razlikuje od ostalih online kladionica u Srbiji?

Meridian kladionica je prepoznatljiva po učestalim bonusima za registraciju i neverovatnim freebet bonusom bez depozita za nove igrače. Pored sjajnog freebet bonusa za nove igrače, imaju i Android i iOS aplikaciju za klađenje, a isplata sa naloga na tekući račun je izuzetno brza.

Kako da registrujem nalog u Meridian kladionici?

Registracija na MeridianBet kladionici je jednostavna. Potrebno je posetiti njihovu zvaničnu stranicu, kliknuti na opciju “Registracija” i popuniti neophodne informacije. Nakon toga, pratite upute za verifikaciju naloga.

Da li Meridian kladionica ima bonus bez depozita za nove igrače?

Da. Meridian kladionica je jedna od retkih online kladionica koja nudi novim igračima freebet bonus bez depozita ukoliko registruju nalog. Iznos freebet bonusa varira u zavisnosti od aktuelne promocije, ali uglavnom možete očekivati freebet bonus u iznosu od 500 do 2000 dinara. Za dobijanje bonusa za registraciju, nakon što se registrujete potrebno je da verifikujete vaš nalog.

Kako da verifikujem nalog u MeridianBet kladionici?

Da biste verifikovali svoj internet nalog za klađenje na MeridianBet kladionici potrebno je da kod sebe imate ličnu kartu ili pasoš. Nalog možete verifikovati na dva načina: tako što ćete live slikati traženi dokument u procesu verifikacije, ili tako što pošaljete mail sa traženim dokumentima na adekvatnu mail adresu koja je naznačena u procesu verifikacije.

Da li Meridian kladionica ima mobilnu aplikaciju za kladjenje?

Da. Meridian Bet kladionica ima mobilnu aplikaciju za kladjenje i za Android i za iPhone telefone. Aplikacija se preuzima i instalira veoma jednostavno i brzo i sve funkcionalnosti koje se mogu pronaći na internet nalogu dostupne su i na mobilnoj aplikaciji.

Kako da kontaktiram korisničku podršku Meridian kladionice?

Postoji mnogo načina na koji možete stupiti u kontakt sa agentima korisničke podrške. Svakako je najbrži način putem telefona ili live chat opcije koja je dostupna na sajtu kladionice. Ukoliko priroda vašeg problema nije hitna a zahteva dodatna objašnjenja, najbolja opcija vam je da pošaljete mail. Na taj način ćete dobiti detaljan odgovor na pitanje koje vas muči.

Kako da izvršim uplatu na MeridianBet nalog?

Postoji mnogo načina za uplatu depozita na Meridian nalog. Svakako je najbrži i najsigurniji način korišćenje platnih kartica. Pored ovog načina dostupne su vam i sledeće opcije za uplatu: Skrill, uplatnica, tekući račun, A Vaučer, VCash, pozivanjem agenta kladionice, ali i mnogi drugi maloprodajni objekti koji imaju ostvarenu saradnju sa ovom kladionicom.