Skip to content

Online uplate u sportske kladionice u Srbiji

Dobrodošli na stranicu posvećenu opcijama plaćanja u online kladionicama u Srbiji! Kao što znate, online kladionice sve su popularnije među ljubiteljima sportskog klađenja u Srbiji, a jedan od ključnih faktora koji utiču na njihov izbor jeste mogućnost za brze i sigurne uplate na nalog. Zato smo se odlučili da vam predstavimo detaljan pregled najčešćih opcija plaćanja koje možete koristiti u online kladionicama u Srbiji.

Na ovoj stranici ćemo vas upoznati sa svim važnim detaljima o najpopularnijim metodama plaćanja, kao što su kreditne kartice, e-wallets, bankovni transferi, prepaid kartice i još mnogo toga. Takođe ćemo vas uputiti u prednosti i mane svake od ovih metoda, kao i u to koje kladionice podržavaju određene opcije plaćanja.

Naš cilj je da vam pružimo sve relevantne informacije o opcijama plaćanja u online kladionicama u Srbiji, kako biste mogli da donesete najbolju odluku o tome koji način plaćanja je najbolji za vas.

Sportske kladionice u Srbiji sa najviše opcija plaćanja

U Srbiji postoji veliki broj online kladionica koje nude različite opcije plaćanja. Međutim, postoje neke online kladionice u Srbiji koje su posebno poznate po svojim brojnim metodama uplate na nalog.

Maxbet kladionica

MaxBet

8.97/10

10 dana freebet bonus nakon prve uplate

Meridian kladionica

Meridian

8.92/10

Freebet bonus dobrodošlice za nove igrače

Mozzart kladionica

Mozzart

8.80/10

Bonus za nove igrače do 100.000 RSD

King kladionica

King

8.80/10

Freebet bonus do 45.000 RSD za nove igrače

Na primer, kladionica Meridianbet nudi preko 20 različitih metoda plaćanja i uplata na nalog, uključujući popularne opcije poput kreditnih kartica, e-wallets kao što je Skrill, bankovne transfere i mnoge druge opcije uplata.

Slično tome, kladionica MaxBet takođe pruža veliki izbor metoda plaćanja, uključujući mobilna plaćanja, instant uplate putem PaySafeCard-a i mCash opcije i različite vrste e-wallets-a. Kladionica Mozzart je takođe poznata po svojim brojnim opcijama uplata na Mozzart aplikaciju, uključujući popularne metode kao što su platne kartice Visa i Mastercard, zatim bankovne transfere i druge manje poznate opcije. U svakom slučaju, izbor kladionice sa najviše opcija za uplatu na nalog zavisiće od vaših individualnih preferencija i potreba.

Koje su najčešće opcije uplata na online kladionice u Srbiji

U Srbiji, online kladionice obično nude niz različitih opcija plaćanja koje su dostupne korisnicima. Među najčešćim opcijama plaćanja koje su dostupne u online kladionicama u Srbiji su:

 • Platne kartice: Većina online kladionica prihvata platne kartice za uplatu na nalog, uključujući Visa, Mastercard, Maestro i Dina karticu. Uplate na nalog korišćenjem platnih kartica su svakako najbrža i jedna od najpouzdanijih metoda uplata.
 • E-wallets: E-wallets ili digitalni novčanici su takođe popularan način plaćanja u online kladionicama u Srbiji. Popularni e-wallets provajderi u Srbiji su iPay, mCash, Skrill i drugi.
 • Bankovne transakcije: Igrači mogu da izvrše uplate putem bankovnog transfera iz svojih bankovnih računa u kladionički račun. Sam proces uplate je poprilično jednostavan, ali ove transakcije nisu trenutne, tako da morate sačekati da novac legne na vaš nalog.
 • Prepaid kartice: Prepaid kartice kao što je Paysafecard, kupuje se na prodajnim mestima i mogu se koristiti za online plaćanja. Slična metoda plaćanja predstavlja A vaučer, jedino što ne kupujete vaučer već na maloprodajnom objektu diktirate broj vašeg personalnog vaučera koji je povezan sa vašim korisničkim nalogom.
 • Mobilne uplate: Opcija plaćanja putem mobilnih telefona i SMS-a takođe je dostupna u nekim online kladionicama.
 • Fizičke lokacije i objekti: Veliki broj domaćih kladionica potrudio se da igrači koji nemaju platne kartice svakako mogu uplatiti novac na nalog. To mogu učiti u velikom broju maloprodajnih objekata širom zemlje, bilo da se radi o menjačnicama, kioscima ili benzinskim pumpama. Svakako online kladionice koje imaju svoje objekte u Srbiji vrlo rado će vam uplatiti novac na vaš nalog. Međutim jedini problem se javlja kada pojedina online kladionica nema objekat u vašem gradu ili selu, ili pak ne radi u trenutku kada ste vi želeli da se kladite.
 • Kriptovalute: Neki online operatori podržavaju kriptovalute kao način plaćanja, kao što su Bitcoin, Ethereum i drugi. Uglavnom se radi o stranim kladionicama koje odobravaju igrače iz Srbije, ali još uvek nemaju dozvolu za online rad na teritoriji naše zemlje.

Ove opcije plaćanja su obično brze i sigurne i omogućavaju igračima da lako uplaćuju i podižu novac na svojim nalozima u online kladionicama. Međutim, svaka kladionica ima svoje specifične opcije plaćanja, pa se preporučuje da proverite dostupne opcije plaćanja za svaku pojedinačnu kladionicu.

Odabir kladionice na osnovu metode plaćanja

Odabir kladionice na osnovu dostupnih opcija za uplatu i isplatu je svakako individualna stvar. Uglavnom svi igrači imaju platne kartice i to je najjednostavnija opcija uplate na nalog, međutim postoje i mnoge druge metode uplata koje su veoma popularne u Srbiji. Prilikom obavljanja novčanih transakcija na internetu, trebalo bi da imate u vidu određene faktore koji mogu uticati na vašu odluku da koristite određenu metodu plaćanja online. Kriterijum novčanih transakcija u online kladionicama u Srbiji naš tim shvata prilično ozbiljno u procesu analize online kladionica.

Prilikom odabira kladionice na osnovu metode plaćanja, igrači bi trebali uzeti u obzir nekoliko faktora:

Dostupnost: Igrači bi trebali da odaberu online kladionicu koja nudi opcije plaćanja koje su dostupne u Srbiji. Na primer, neke kladionice možda ne podržavaju određene kreditne kartice u Srbiji.

Brzina: Brzina procesuiranja uplata i isplata je važna za igrače koji žele da brzo dobiju pristup svom novcu. Igrači bi trebalo da potraže sportsku kladionicu koja ima brz proces uplate i isplate. Međutim, ukoliko se odlučite da uplatu na nalog izvršite u pošti preko uplatnice, svakako ovaj vid transakcija ne može biti trenutan.

Sigurnost: Igrači bi trebalo da odaberu kladionicu koja koristi sigurne i pouzdane metode plaćanja kako bi se osigurali da su njihove finansijske informacije sigurne.

Naknade: Obavezno bi trebalo proveriti da li kladionica naplaćuje naknade za uplate i isplate. Neke kladionice mogu naplaćivati visoke naknade za neke opcije plaćanja. Kod online kladionica u Srbiji, dodatne naknade i troškovi za procesuiranje uplata na nalog obično ne postoje, a ukoliko postoje neke naknade isključivo su vezane za opciju plaćanja.

Bonusi i promocije: Neke kladionice nude bonuse ili promocije za određene opcije plaćanja. Igrači bi trebalo istražiti različite opcije plaćanja i videti da li neke kladionice nude bonuse za uplatu preko određene metode plaćanja. Na primer, ukoliko neka online kladionica uvede novu opciju plaćanja, vrlo verovatno je da će strategija kompanije biti da stimuliše uplate na ovaj način u vidu određenih bonusa ukoliko koristite tu opciju za uplatu.

Na primer, Meridian kladionica ima aktuelnu promociju za uplate na određenim lokacijama. Za uplatu depozita putem Tenfore i Eki transfers menjačnica ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 50% na prvi dnevni depozit. Da biste mogli da izvršite uplatu na nalog, prethodno je potrebno otvoriti nalog u Meridian kladionici.

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

50% bonusa na prvu dnevnu uplatu na Tenfore i Eki menjačnicama

Uzimajući u obzir sve ove faktore, igrači mogu odabrati kladionicu koja najbolje odgovara njihovim potrebama i preferencama u pogledu opcija plaćanja.

Koja je najpouzdanija metoda plaćanja u online kladionicama u Srbiji

Postoji nekoliko pouzdanih metoda plaćanja u online kladionicama u Srbiji, a najbolji izbor zavisi o preferencijama i potrebama svakog igrača. Međutim, neke od najpouzdanijih metoda plaćanja u online kladionicama u Srbiji uključuju korišćenje kreditnih ili debitnih kartica, kao što su Visa i Mastercard, mCash opcija, kao i korišćenje PaySafeCard vaučera. Ove metode su vrlo popularne među igračima u Srbiji, jer su brze, sigurne i jednostavne za upotrebu.

Važno je napomenuti da svaka metoda uplate na nalog ima svoje prednosti i nedostatke. Na primer, dok su kreditne i debitne kartice jednostavne za korišćenje, one mogu doći sa određenim naknadama, a neki igrači se ne osećaju udobno deljenjem svojih finansijskih podataka sa online kladionicama. S druge strane, e-novčanici nude brze i sigurne transakcije, ali neki igrači se ne osećaju ugodno koristeći ih zbog troškova transakcije ili drugih razloga.

Konačno, najpouzdanija metoda plaćanja u online kladionicama u Srbiji je ona koja najbolje odgovara potrebama i preferencijama svakog igrača. Preporučuje se da igrači istraže različite opcije plaćanja, uporede njihove prednosti i nedostatke, i donesu informisane odluke u skladu sa svojim potrebama i finansijskim situacijama. Svakako se u Srbiji izdvajaju tri kladionice koje imaju najviše opcija za uplatu na nalog, a to su Mozzart, Maxbet i Meridian kladionice.

Maxbet

Maxbet kladionica

8.97/10

Veliki izbor uplata na MaxBet nalog

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Jedna od retkih kladionica u Srbiji sa Skrill uplatama

Mozzart

Mozzart kladionica

8.80/10

Brze i pouzdane uplate na Mozzart nalog

Vreme obrade, naknade i limiti uplata za online klađenje u Srbiji

Kada je u pitanju online klađenje u Srbiji, vreme obrade i limiti uplata igraju važnu ulogu u iskustvu igrača. Ovi faktori utiču na brzinu i efikasnost transakcija, kao i na iznos sredstava koji igrači mogu da uplate na svoje naloge.

Vreme obrade uplata u online kladionicama u Srbiji može varirati u zavisnosti od metode plaćanja koju igrači koriste. Na primer, platne kartice obično nude brze transakcije, a sredstva se obično pojavljuju na računu igrača odmah nakon što su uplaćena. Sa druge strane, e-novčanici poput Skrilla i Netellera obično imaju kraće vreme obrade, a sredstva se obično pojavljuju na računu igrača u roku od nekoliko minuta. Uplate na nalog vaučerima su takodje jedna od efikasnih i brzih metoda uplata, dok se uplate putem uplatnica u Pošti najsporije realizuju.

Kada je u pitanju limit uplata, većina online kladionica u Srbiji ima minimum i maksimum uplata koji igrači mogu da naprave. Ovi limiti se obično razlikuju u zavisnosti od metode plaćanja i kategorije igara koje igrači žele da igraju. Na primer, neke kladionice imaju minimalni limit uplate od 100 dinara za sportsko klađenje, dok su u nekim kladionicama minimalne uplate na nalog 500 dinara. Definitivno se MaxBet kladionica izdvaja sa minimalnom uplatom od 20 dinara, ali i u ovoj kladionici nije moguće izvršiti uplatu od 20 dinara korišćenjem svake metode plaćanja.

Osim toga, neke online kladionice u Srbiji imaju i maksimalne limite uplata koji igrači mogu da naprave. Ovi limiti se obično razlikuju u zavisnosti od kategorije igara i mogu biti vrlo visoki, što omogućava igračima da uplate velike sume novca na svoje naloge.

Vreme obrade uplata u kladionicama i limiti uplata su važni faktori koji igraju ključnu ulogu u online klađenju u Srbiji. Igrači bi trebali da obrate pažnju na ove faktore prilikom odabira online kladionice i metode plaćanja, kako bi bili sigurni da će imati dobro iskustvo klađenja i da će upravljati svojim novcem na najbolji mogući način.

Da li online kladionice u Srbiji imaju specifične bonuse za odredjene metode uplata

Da, definitivno, neke online kladionice u Srbiji nude specifične bonuse za određene metode uplate. Ovi bonusi kladionica se obično nude kako bi se podstakli igrači da koriste određene metode plaćanja i kako bi se povećala njihova lojalnost prema kladionici.

Na primer, neke kladionice u Srbiji mogu ponuditi bonus u iznosu od 10% do čak 50% na uplate koje su napravljene putem određene metode plaćanja. U nekim online kladionicama možete dobiti 10% uplate na nalog pozivanjem agenta kladionice, ili do 50% bonusa prilikom uplate na određenim maloprodajnim objektima. Ovi bonusi se obično nude kako bi se igrači podstakli da koriste ovaj način plaćanja, koji je brz i efikasan.

Pored toga, neke kladionice u Srbiji mogu ponuditi i bonuse za prvo plaćanje putem određene metode plaćanja. Na primer, igrači koji naprave uplatu putem kreditne ili debitne kartice mogu dobiti bonus u iznosu od 100% na svoju prvu uplatu.

Važno je napomenuti da bonusi za određene metode plaćanja mogu biti dostupni samo u određenom periodu i da se mogu menjati u skladu sa promenama u politici kladionice. Igrači bi trebali da pročitaju uslove i odredbe bonusa pre nego što se prijave za bilo koji bonus koji se nudi za određenu metodu plaćanja u online kladionicama u Srbiji.

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

10% na uplatu pozivanjem Meridian agenta

Online uplata na aplikaciju za klađenje

Uplata na aplikacije za klađenje postaje sve popularnija među igračima. Ova opcija omogućava igračima da se klade na svoje omiljene sportske događaje i igre na sreću, koristeći svoj mobilni telefon ili tablet. Aplikacije za klađenje omogućavaju igračima da uplate novac na svoj nalog unutar aplikacije, što je brzo i jednostavno. Većina aplikacija za klađenje podržava različite načine plaćanja, kao što su kreditne i debitne kartice, e-novčanici, bankovne transferi i druge online plaćanje metode.

Kada se novac uplati na račun unutar aplikacije, igrači mogu započeti sa klađenjem. Ova opcija omogućava igračima da brzo i lako pristupe sportskim događajima i igrama na sreću, bez potrebe da posete fizičku kladionicu. Osim toga, aplikacije za klađenje obično nude različite bonuse i promocije koje se mogu koristiti samo kada se uplati novac putem aplikacije.

Kako izvršiti online uplatu na aplikaciju kladionice u Srbiji

Online uplate na aplikaciju sportske kladionice u Srbiji može biti vrlo jednostavno, a evo nekoliko koraka koji će vam pomoći da to učinite:

 1. Odaberite sportsku kladionicu koju želite koristiti i proverite jesu li podržane online uplate. Ukoliko se odlučite za online kladionicu koju vam mi predlažemo na ovoj stranici, budite sigurni da možete izvršiti online uplatu na nalog korišćenjem aplikacije.
 2. Preuzmite aplikaciju kladionice i kreirajte vaš korisnički nalog. Ukoliko ste kreirali nalog na sajtu kladionice, potrebno je samo da preuzmete aplikaciju, instalirate je i zatim se ulogujete na vaš nalog.
 3. Odaberite opciju “Uplata” ili “Depozit” koja se nalazi u vašem korisničkom panelu. Zatim odaberite svoju željenu metodu plaćanja. Na raspolaganju su vam različite opcije, poput kreditnih i debitnih kartica, e-novčanika, mCash opcija, vaučeri, kao i bankovni transferi.
 4. Unesite iznos koji želite uplatiti i sledite instrukcije za uplatu. U zavisnosti od metode uplate koju ste odabrali razlikuju se i instrukcije i koraci koje je potrebno slediti.
 5. Nakon uspešno izvršene uplate, novac bi trebalo biti vidljiv na vašem korisničkom računu unutar nekoliko minuta, zavisno o odabranoj metodi plaćanja. Sada ste spremni za klađenje i možete odabrati svoje omiljene sportske događaje i kladiti se.

Vrlo je važno pratiti instrukcije i uveriti se da su svi podaci koje ste uneli ispravni kako bi se izbegle greške i nepotrebni problemi. Takođe je važno proveriti da li je sportska kladionica sigurna i pouzdana, kako bi se osigurala sigurnost vaših finansijskih transakcija i podataka.

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Najpouzdanija aplikacija za klađenje sa brzim uplatama

Nove opcije uplata na nalog kladionica u Srbiji

Online kladionice u Srbiji prate tehnološke trendove i trude se da svojim igračima obezbede što više različitih opcija za uplate i isplate. Međutim, s obzirom da neke popularne metode online plaćanja u svetu nisu još uvek zakonski regulisane u Srbiji, veoma je teško uvrstiti te opcije plaćanja u domaćim kladionicama. Jedan tipičan primer popularne metode plaćanja koja nije dozvoljena u domaćim kladionicama jeste PayPal.

Prema podacima Narodne banke Srbije, broj online transakcija u Srbiji se svake godine drastično povećava. Ukoliko uporedimo statističke podatke možemo primetiti da se broj online transakcija u Srbiji uvećao za 59.58%. Online kladionice svakako moraju da prate trendove i uvode nove opcije za plaćanje, jer prema podacima pojedinih kladionica možemo doći do zaključka da je u ovoj godini broj igrača koji koriste online klađenje uvećan za 70%.

U nastavku teksta predstavićemo vam samo neke od najnovijih opcija za uplatu na nalog u kladionicama u Srbiji

Šta je mcash uplata na sportske kladionice u Srbiji (Uplate putem SMS-a)

Mcash je jedna od popularnih opcija za uplatu na sportske kladionice u Srbiji. Radi se o digitalnom novčaniku koju omogućuje Monri Payments, jedna od vodećih kompanija za online plaćanja u regionu.

Mcash omogućava korisnicima da bezbedno i jednostavno vrše uplate na sportske kladionice, bez potrebe za otkrivanjem ličnih podataka ili brojeva kartica. Kada korisnik želi da uplati novac, potrebno je da izabere Mcash kao opciju plaćanja i unese svoj broj mobilnog telefona. Nakon toga, korisnik će dobiti SMS poruku sa brojem autorizacije, koji treba uneti na kladioničarskom sajtu ili aplikaciji za potvrdu transakcije.

Mcash uplata na sportske kladionice u Srbiji je popularna zbog svoje brzine i jednostavnosti, kao i zbog toga što ne zahteva dodatne naknade ili provizije. Ova metoda plaćanja omogućava korisnicima da vrše uplate u realnom vremenu, što znači da mogu brzo i lako da uplate novac na svoj nalog i započnu sa klađenjem.

Igrači koji žele da koriste Mcash kao opciju plaćanja treba da imaju aktivan broj mobilnog telefona i dovoljno sredstava na svom Mcash nalogu. Takođe, važno je napomenuti da su limiti uplata za Mcash obično niži u poređenju sa drugim opcijama plaćanja, pa igrači treba da obrate pažnju na ove faktore prilikom odabira ove opcije plaćanja.

MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Minimalna uplata koristeći mCash opciju je 100 RSD

Šta je to A vaučer i koje kladionice dozvoljavaju uplate ovom metodom

A vaučer predstavlja online servis koji vam omogućava da izvršite potpuno anonimno uplatu na nalog u kladionici. Sve što je potrebno da uradite jeste da na vašem nalogu u kladionici odete na opciju uplate, odaberete A voucher, i zatim personalizovani kod koji se tamo nalazi izdiktirate radniku na lokacijama koje imaju saradnju sa A voucher kompanijom.

U Srbiji postoji jako veliki broj lokacija gde možete uplatiti novac na nalog u online kladionici koristeći A vaučer, a nisu još uvek sve domaće kladionice uvrstile ovu opciju plaćanja u svoju ponudu. U trenutku kreiranja ovog teksta, kladionice koje dozvoljavaju uplate putem A vouchera su Mozzart, Meridian, efbet i AdmiralBet.

Efbet

efbet kladionica

8.37/10

Otvori efbet nalog i koristi A vaučer za uplate

Često postavljana pitanja (FAQ)

Koje kladionice imaju najbolje opcije placanja u Srbiji?

Najbolje opcije plaćanja svakako imaju najveće online kladionice u Srbiji iz razloga što pokrivaju veliki broj metoda plaćanja. Ukoliko bi treblo da izdvojimo neke online kladionice onda bi to svakako bile Mozzart, MaxBet i Meridian kladionica.

Jesu li plaćanja u online kladionicama sigurna?

Online plaćanja na nalog u kladionici su potpuno sigurna i bezbedna ukoliko uplaćujete na kladionice koje legalno posluju na teritoriji Republike Srbije.

Koji je najsigurniji način plaćanja u kladionicama u Srbiji?

Svakako najsigurniji način plaćanja, a ujedno i najbrži, jesu platne kartice. Bilo da koristite Visa, Master ili Maestro karticu za uplatu, sredstva na nalogu će vam biti raspoloživa odmah nakon uplate. S obzirom da pojedini igrači ne žele da dele svoje lične podatke sa online kladionicama, oni pouzdano i sigurno mogu uplatiti novac na nalog putem vaučera koje mogu kupiti na velikom broju maloprodajnih objekata.

Da li kladionice u Srbiji podržavaju PayPal?

Domaće kladionice u Srbiji ne mogu PayPal opciju uplata da uvrste u svoju ponudu iz razloga što zakonska regulativa ne dozvoljava promet u stranoj valuti, a PayPal nema opciju za promenu valute u RSD. Međutim, mnoštvo stranih kladionica odobrava PayPal uplate, ali vas ne savetujemo da otvarate naloge u stranim kladionicama koje nemaju dozvolu za rad na teritoriji Republike Srbije iz razloga što problem može nastati prilikom podizanja dobitka.

Gde mogu uplatiti koristeći Skrill?

Skrill uplate na kladionice su veoma popularne u Srbiji, ali ne postoji mnogo kladionica koje odobravaju Skrill uplate. Jedna od retkih kladionica gde možete koristiti Skrill za uplatu na nalog jester MeridianBet kladionica, ali je bitno napomenuti da novčani dobitak nastao nakon uplate putem Skrilla, takođe morate podići koristeći Skrill.