Skip to content

Superbet kladionica – Recenzija i analiza

SuperBet kladionica

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 20.000 RSD

Superbet kladionica je nova licencirana online kladionica u Srbiji koja je impresionirala mnoge kladioničare. Ova online kladionica dugo godina posluje u Evropi i donosi razne inovativne funkcije našim igračima. Naš tim iskusnih eksperata za online kladjenje analizirao je sve aspekte ove online kladionice i Superbet zasluženo dobija ocenu 8.70 od 10.

Prednosti:

 • Sigurna i licencirana kladionica
 • 20.000 dinara bonus dobrodošlice na prvu uplatu
 • Perfektna mobilna aplikacija za Android i iOS uredjaje
 • Superprednost opcija
 • Velik izbor novih tipova i kombinacija
 • Razna takmičenja igrača

Nedostaci:

 • Mali broj metoda za uplatu depozita na nalog

Detaljna analiza i ocene

Sigurnost i licenca:

Bonusi i promocije:

Mobilna aplikacija:

Opcije plaćanja:

Kvote i tipovi:

Korisnička podrška:

Uživo kladjenje:

Funkcionalnost i dizajn:

10/10

8/10

10/10

7/10

8/10

8/10

9/10

9/10

Superbet kladionica sigurna i legalna u Srbiji

Superbet je poznata online kladionica koja je nova u Srbiji. Ova online kladionica u Srbiji posluje od Marta meseca 2023-e godine, iako licencu za rad na teritoriji Republike Srbije imaju još od 2021 godine. Vlasnik Superbet kladionice je naš čovek koji je sa ovom kladionicom započeo u Rumuniji i odatle se probio na evropsko tržište. S obzirom na reputaciju koju ova online kladionica ima, možemo čvrsto da stanemo iza sigurnosti i legalnosti Superbet kladionice.

Superbet Srbija je u vlasništvu kompanije Act 4 Bet d.o.o. Beograd i posluju u Srbiji u skladu s Odobrenjem broj: 424-01-00197/2020-02 od 24. februara 2021. godine, izdatim od strane Ministarstva finansija Republike Srbije. S obzirom da se radi o potpuno legalnoj online kladionici koja pored licence za rad u našoj zemlji poseduje još nekoliko jakih licenci drugih država, možemo zaključiti da su softver i tehnologija koju koriste prošli striktne kontrole sigurnosti.

Superbet licenca kompanije

Superbet je primenio sve neophodne najsavremenije sigurnosne i tehničke mere i procedure kako bi vam omogućio sigurno i pouzdano klađenje. Takođe poseduju bezbednosne kontrole koje su dizajnirane da održavaju adekvatan nivo poverljivosti, integriteta i dostupnosti podataka. Informacije koje se prenose i primaju preko Superbet sajta i Superbet aplikacija su šifrovane pomoću tehnologije Secure Socket Laier (SSL) i u pitanju su najsigurniji protokoli koje možete pronaći u online kladionicama.

Da se radi o renomiranom brendu potvrđuje nam i činjenica da je nedavno potpisan ugovor sa Nikolom Jokićem, da bude zaštitno lice Superbet kladionice i njihov ambasador. Ova činjenica nam dovoljno govori o namerama ove online kladionice i da ozbiljno planiraju da se do kraja sledeće godine nađu u top 3 online kladionice u Sbiji. Nakon naše analize SuperBet kladionice i ove recenzije, mi smo ubeđeni da mogu i više od toga.

Superbet bonus – Ponuda za nove i postojeće igrače u Srbiji

Bonusi su ključni faktor koji privlači igrače online kladionica u Srbiji, a Superbet kladionica nudi niz primamljivih bonusa. U ovoj recenziji istražićemo ključne elemente bonusa u Superbet kladionici kako bismo vam pružili detaljan pregled ovih ponuda. Pogledajte da li se ispltiti otvoriti nalog u Superbet kladionici i zgrabiti freebet bonus.

Superbet se ističe raznolikošću bonusa koje nudi kako novim igračima, tako i lojalnim igračima. Neke od bonusa koje Superbet kladionica nudi ćete sresti po prvi put i bićete prijatno iznenadjeni. Na prvom mestu, postoji Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače koji donosi dodatna sredstava na vaš račun odmah nakon registracije i prve uplate.

Superbet bonus

Prva stvar koju ćete primetiti kada posetite Superbet website je impresivan bonus za nove igrače. Na primer, ako uplatite 3.000 dinara, automatski ćete dobiti dodatnih 3.000 dinara na svoj račun. Da biste pretvorili ovaj bonus u stvarni novac, potrebno je da ga uložite 10 puta, što je prilično razumno u poređenju s drugim online kladionicama u Srbiji. Uslovi za klađenje su ključni aspekt svakog bonusa, i Superbet se ističe fer i jasnim uslovima.

Hajde da pogledamo listu Superbet bonusa koji očekuju igrače u Srbiji.

🎁 Naziv bonusa🪙 Tip bonusa💸 Iznos bonusa💁 Namena✅ Uslov🚀 Rollover
100% na prvi depozitBonus dobrodošlicedo 20.000 RSDNovi igračiPrvi depozit10x
Freebet 1500 RSDFreebet bonus1500 RSDNovi igračiTiket na 1000 RSDNema
Freebet 500 RSDFreebet bonus500 RSDSvi igračiInstaliranje aplikacijeNema
Super izazovFreebet nagradado 500.000 RSDSvi igračiRegistracija nalogaNema
Extra bonusCashbackNeograničenSvi igračiJedan promašen parNema

Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače

Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače vam donosi 100% više razloga za sreću! Nakon registracije i prvog depozita od najmanje 500 RSD, očekuje vas bonus dobrodošlice koji vam donosi čak do 20.000 RSD bonusa. Ovaj bonus dobrodošlice je namenjen isključivo novim registrovanim igračima na superbet.rs i može se koristiti za sportsko klađenje.

Uslovi za ovaj bonus uopšte nisu rigorozni. Na primer, da biste povukli 3.000 RSD sportskog bonusa, morate obrnuti iznos od 3.000 RSD x 10, što iznosi 30.000 RSD. Ukoliko izvršite uplatu u iznosu većem od maksimalnog bonusa, ostvarujete pravo na maksimalan iznos bonusa. Bonus dobrodošlice se aktivira na tvom nalogu odmah nakon uplate prvog depozita, dakle nije potrebno dodatno otključavati bonus. Nakon što ste se odlučili da preuzmete bonus dobrodošlice, imate pravo na ovaj bonus ukoliko izvršite uplatu depozita u roku od 14 dana nakon registracije naloga.

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara

Super Freebet bonus u iznosu od 1500 dinara

Superbet kladionica donosi Super Free bet bonus za sportsko kladjenje! Svaki dan možete izabrati sportski događaj, odigrati tiket vredan najmanje 1.000 RSD, i Superbet će dodati dodatnih 1.500 RSD freebet bonusa na vaš nalog. Promocija važi do 30.09.2023. godine. Za dobijanje ovog bonusa, sledite četiri jednostavna koraka:

 • Odigrajte barem jednu utakmicu iz ponude Superbeta
 • Napravite tiket(e) vredan 1.000 RSD ili više u jednom danu
 • Odaberite kvotu od 1.6 ili veću za svaku utakmicu na tiketu
 • Preuzmite 1.500 RSD Free bet nakon poslednje odigrane utakmice sa tiketa

500 dinara Freebet bonus za preuzimanje Superbet aplikacije

Superbet kladionica vam poklanja 500 RSD Freebet bonusa ukoliko preuzmete i instalirate Superbet aplikaciju. Nebitno da li ste nov ili postojeći igrač, svaki kladioničar koji prvi put instalira aplikaciju ima pravo na ovaj Free bet bonus. Jedino što je potrebno jeste da ste do sada imali uplatnu na nalog u vrednosti od minimum 500 RSD. Bonus će ti biti dodeljen u roku od maksimalno 48h.

Nakon što ispunite sve potrebne uslove za dobijanje bonusa, primetićete da se na vašem ekranu automatski pojavljuje obaveštenje u vidu pop-up prozora koje vas obaveštava da vam je bonus uspešno dodeljen.

Superizazov – Takmičenje za sve kladioničare

Superizazov je takmičenje koje se sastoji od različitih rundi, a najbolje od svega je što se možete besplatno pridružiti bilo kojoj od njih. Svaka runda je povezana s određenim sportskim događajem. Tvoj cilj je dati tačne odgovore na što više pitanja pre početka tog događaja.

Ako tačno odgovoriš na 3, 4 ili svih 5 pitanja, osvajaš pravo na nagradu u obliku besplatnih opklada odnosno Freebetova. Dobijene freebetove možeš iskoristiti 14 dana od dana dodele na bilo koji trenutno dostupan sportski događaj. Što se tiče iznosa koji možeš osvojiti, ukupni nagradni fond od 400.000 RSD se raspoređuje među igračima na sljedeći način:

 • 200.000 RSD – podeliće se između igrača koji su dali tačne odgovore na svih 5 pitanja.
 • 100.000 RSD – podeliće se između igrača koji su dali tačne odgovore na 4 pitanja.
 • 100.000 RSD – podeliće se između igrača koji su dali tačne odgovore na 3 pitanja.

Pitanja koja se nalaze u ovom takmičenju su sva vezana za jeda sportski dogadjaj. Na primer, ukoliko je u pitanju neka fudbalska utakmica, pitanja koja možete očekivati su: Ko će pobediti na ovoj utakmici? Da li će na utakmici oba tima postići gol? Da li će biti ukupno više od 11 kornera i slično.

Super Prednost – Samo u Superbet kladionici

Superbet kladionica izlazi u susret kladioničarima sa opcijom super prednost. Na ovaj način, vam omogućava da se zaštitite od preokreta na samoj utakmici. Ukoliko se radi o fudbalskoj utakmici, ukoliko ste se kladili na da će vaš tim pobediti i oni povedu sa 2-0 to automatski znači da vam ovaj par prolazi. Kada tim na koji ste se kladili povede sa dva gola razlike prolazi vam par. Zvuči stvarno zanimljivo pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da je 2-0 najgori rezultat.

Extra bonus – Bonus do 350% na broj parova

Superbet kladionica je mislila i na igrače koji obožavaju da igraju dugačke tikete i jure maksimalu. Dopuni svoj tiket s dodatnim utakmicama i posmatrajj kako tvoj potencijalni dobitak raste – može narasti čak i do 350%! Pravilo je jednostavno: što više događaja dodate na tiket, to će vam isplata biti veća. Kada dodate 5 utakmica, vaš potencijalni dobitak će se povećati za 5%. Ukoliko odigrate 10 utakmica, vaša isplata se povećava za 25%. Za 15 utakmica, dobit ćete čak 50% više zarade. I tako dalje, sve do neverojatnih 350%!

Superbet aplikacija za online klađenje – iOS i Android

Iako relativno nova na tržištu, Superbet aplikacija za klađenje je brzo pridobila pažnju igrača svojom mobilnom aplikacijom koja je intuitivna i jednostavna za korišćenje. Ono što je bitno napomenuti jeste da su u Superbet kladionici dostupne i Superbet iOS aplikacija i Superbet Android aplikacija za kladjenje. Pored toga što vam je omogućeno da koristite aplikaciju bez obzira koji mobilni uredjaj posedujete, veoma bitno je napomenuti da ova online kladionica ima razdvojene aplikacije za kladjenje i aplikacije za kazino igre. Dakle, radi se o dve različite aplikacije koje su povezane sa vašim Superbet nalogom i nije potrebno prebacivati sredstva sa jedne na drugu aplikaciju.

Superbet aplikacija za kladjenje

Jedna od ključnih karakteristika Superbet mobilne aplikacije za kladjenje jeste njena brzina i stabilnost. Sve opcije i funkcionalnosti koje se nalaze na vašem online nalogu, nalaze se i na aplikaciji na vašem nalogu. Korisnici mobilne aplikacije Superbeta takođe mogu iskoristiti sve atraktivne promocije i bonuse koje nudi ova online kladionica.

Sama instalacija Superbet aplikacije za kladjenje je veoma jednostavna. Sve [to je potrebno da uradite jeste da klikom na link odete na sajt kladionice, registrujete se i instalirate aplikaciju. Kada ste se registrovali, možete preuzeti aplikaciju sa Google Play-a (Android aplikacija), Play Store-a (iOS aplikacija) ili AppGallery (za Huawei uredjaje). Ono što je najzanimljivije jeste činjenica da te očekuje 500 RSD FREEBET BONUS ZA PREUZIMANJE APLIKACIJE bilo da si nov igrač ili već imaš kreiran nalog.

Superbet

Superbet aplikacija

8.70/10

Bonus za igrače koji preuzmu aplikaciju 500 RSD freebet

Metode uplata depozita na online nalog u Srbiji

S obzirom da se radi o novoj online kladionici u Srbiji, još uvek nisu omogućene sve metode uplate i isplate depozita koje možete pronaći u ostalim online kladionicama u Srbiji. Svakako da je to jedan veoma bitan nedostatak, ali svakako su pokrivene osnovne metode uplate depozita: uplata preko bankovnog računa ili putem uplatnice, uplata depozita platnom karticom (Visa kartica, Mastercard, Maestro i Dina kartice), kao i u PaySpot objektima za platni promet.

Isplata dobitaka omogućena je trenutno samo na bankovni račun, međutim ono što raduje sve kladioničare jeste činjenica da vam novac leže na račun u roku od 24 časa. Jo[ jedna stvar koju je bitno spomenuti kada je u pitanju isplata dobitaka, jeste da ne postoje nikakvi dodatni tro[kovi za obradu transakcija i prenos nov;anih sredstava.

Svakako da načini uplate i isplate nisu jača strana Superbet kladionice, ali se iskreno nadamo da će ovaj gigant medju kladionicama uskoro parirati mnogim online kladionicama u Srbiji. Za sada, što se tiče ovog segmenta analize, ne možemo dati ocenu veću od 7.

Superbet kvote za kladioničare u Srbiji

Superbet kladionica je brzo stekla popularnost među igračima zahvaljujući svojim konkurentnim kvotama i širokom spektru sportskih događaja koje pokrivaju. U ovoj recenziji, detaljno ćemo analizirati aspekte Superbet kvota kako biste stekli dublje razumevanje njihove ponude.

Superbet nudi kvote u decimalnom formatu, što je standard kod online kladionica u Srbiji. Kvote se prikazuju jasno i pregledno na platformi, omogućavajući igračima brz pristup informacijama o verovatnoćama i potencijalnim isplatama. Ove kvote su dostupne za širok spektar sportskih događaja, uključujući fudbal, košarku, tenis, hokej i mnoge druge discipline. Ovde je potrebno napomenuti da kada su u pitanju marketi koji su obuhvaćeni ponudom Superbet kvota, ova online kladionica se nalazi u top 3 kladionice u Srbiji ako se posmatraju samo kvote. Pored toga, postoji i sekcija Superkvote gde možete pronaći jače kvote na popularne mečeve.

Naša analiza pokazuje da su Superbet kvote često među najkonkurentnijima, posebno za popularne fudbalske utakmice Premier lige. Ovo je od suštinskog značaja za jake igrače koji vole da igraju singlove, jer na taj način najviše osete prednost kada se klade na dobru kvotu. Na primer, primetili smo da je kvota na GG (oba tima daju gol) na nekoliko utakmica koje smo posmatrali kod njih bila 1.90 dok je u Mozzartu za istu utakmicu kvota bila 1.70.

Iz naše analize kvota, primetili smo da Superbet obično nudi kvote koje su bliske stvarnim verovatnoćama događaja. To sugeriše da ova kladionica ima relativno nisku marginu, što je pozitivno za igrače u Srbiji jer im omogućava bolje isplate u slučaju dobitnih tiketa.

Ova online kladionica nudi različite tipove opklada, uključujući hendikepe, tačan rezultat, broj golova i mnoge druge kombinacije. Na primer, u ovoj kladionici ćete pronaći kombinacije kao što su kladjenje na broj golova, broj kornera i žutih kartona u okviru jedne kombinacije i kvote su poprilično visoke. U ostalim online kladionicama u Srbiji uglavnom možete pronaći samo dve opcije u okviru kombinacija.

Korisnička podrška i pomoć oko kladjenja

Korisnička podrška u Superbet kladionici je na veoma zavidnom nivou i prenosimo vam utiske nakon naše analize i testiranja. Naime, kontaktirali smo agente korisničke podrške Superbet-a na sve omogućene načine i imamo veoma pozitivno iskustvo da podelimo sa vama.

Superbet korisnicka podrska

Superbet kladionicu moguće je kontaktirati na nekoliko načina:

 • Live chat koji je dostupan non stop
 • Mail adresa gde ćete takodje veoma brzo dobiti odgovor
 • Viber broj na koji vrlo lako možete stupiti u kontakt sa operaterom
 • FAQ lista pitanja na koje možete pronaći veoma opsežne i jasne odgovore

Naš tim stručnjaka je prilikom analize i testiranja kontaktirao korisničku podršku na sve moguće načine i prijatno smo iznenadjeni. Agenti korisničke podrške su se veoma brzo odazivali i uvek su nam veoma brzo davali jasne odgovore. Pored toga što su pokazali stručnost prilikom rešavanja naših problema, pokazali su i veliku dozu ljubaznosti i sve pohvale za tim korisničke podrške. Jedina mana ove online kladionice jeste nedostatak broja telefona gde uživo možete postaviti vaše pitanje agentu korisničke podrške. Zbog toga, od našeg tima ne može viša ocena od 8.

SuperBet uživo klađenje i live streaming utakmica

Uzivo klađenje je postalo neizostavan deo online sportskog klađenja u Srbiji. Superbet kladionica nudi izuzetno uzbudljivu i dinamičnu platformu za igrače koji žele pratiti sportske događaje u stvarnom vremenu i kladiti se uživo u Superbetu. U ovoj recenziji, istražićemo ključne aspekte uživo klađenja na Superbet platformi kako bismo vam pružili detaljan uvid.

Za veliki broj utakmica koji je u ponudi Superbet uzivo kladjenja omogućen je live prenos utakmica tako da možete uživo pratiti utakmice na koje se kladite. Pored toga što je omogućen live stream visoke rezolucije, na ovoj platformi za live kladjenje možete pronaći grafički prikaz korisnih statističkih podataka. Sve ove informacije mogu vam pomoći prilikom odabira tipova na koje ćete se kladiti.

Superbet uzivo kladjenje

Superbet uzivo kladjenje pomera granice kod ljubitelja live kladjenja. Naime, pored mnoštva korisnih informacija u toku kladjenja, grafičkih prikaza i kvalitetnog live streaminga uočili smo jednu veoma interesantnu i zanimljivu funkcionalnost. Radi se o čet opciji medju igračima koji prate isti meč kao i vi. Dakle, možete medjusobno komentarisati utakmicu i čuti mišljenje ostalih kladioničara kao da stvarno zajedno gledate utakmicu u kladionici. Da li vam je potrebno nešto više od ovoga?!

Funkcionalnosti i nove funkcije na tržištu naše zemlje

Superbet kladionica je na tržište u Srbiji donela nekoliko novih funkcionalnosti koje čine online kladjenje još boljim i raznovrsnijim. Iako je Superbet je relativno nova kladionica na našem području, već na početku pokazuje ozbiljan potencijal za postizanje visokog rejtinga među popularnim online kladionicama u Srbiji. Njihova atraktivna platforma i privlačan dizajn čine prvi utisak veoma pozitivnim. Naši iskusni eksperti analizirali su i razmotrili sve aspekte koje jedna online kladionica treba da poseduje kako bi imala savršenu platformu za online kladjenje.

Superbet home page

Dakle, krenimo redom. Šta je to što vas očekuje u Superbetu, a što ne možete sresti u drugim online kladionicama.

Prva izuzetno zapažena odlika ove kladionice jeste nemerljivo bolji korisnički interfejs Superbet websajta u odnosu na ostale domaće kladionice. Dizajn je veoma atraktivan i intuitivan, što olakšava snalaženje na sajtu ili aplikaciji. Jednostavno osećaj je da se nalazite na profesionalnoj online kladionici, a taj utisak u Srbiji mogu da ostave samo top 3 kladionice, kao što su Mozzart, MaxBet ili Meridian. Bez obzira da li ste nov ili iskusan kladioničar, ovakav korisnički interfejs i opcije za online klađenje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Još jedna veoma interesantna stvar kod ove kladionice jeste da nakon što registrujete nalog i ulogujete se, uranjate u veoma interesantan svet Superbet kladionice. Naime, možete videti tikete ostalih igrača ukoliko oni to žele da podele, možete pratiti igrače i igrati njihove tikete vrlo jednostavno – dovoljan je samo jedan klik da ponovite nečiji tiket. Funkcioniše kao društvena mreža kladioničara i ovo nas je posebno oduševilo kod ove kladionice. Ne sumnjamo da će ostale online kladionice jednostavno prepisati ovu funkcionalnost od Superbet-a.

Superbet registracija naloga

Pored standardnih opcija kao što su Cash Out i Bet Builder, Superbet kladionica je za svoje igrače pripremila razne funkcionalnosti koje se po prvi put pojavljuju na tržištu u Srbiji. Upravo te funkcionalnosti su ono što izdvaja ovu online kladionicu od konkurencije i što će impresionirati mnoge kladioničare širom naše zemlje. Naravno da postoji i veliki broj vas koji će ostati odani svojim kladionicama, ali verujte nam, ovo je online kladionica koju vredi isprobati.

Konačno mišljenje naših stručnjaka o Superbet kladionici

Sajt i aplikacija Superbeta su pregledni i veoma dobro prilagodjeni potrebama kladioničara, što će sigurno privući i najzahtevnije igrače. Uz jasno objašnjene uslova bonusa i verifikacije naloga, Superbet kladionica je olakšao sam proces registracije naloga. Sve u svemu, Superbet se čini kao ozbiljan konkurent među online kladionicama i vredi je isprobati.

Superbet kvote su izuzetno dobre u odnosu na ostale online kladionice u Srbiji i nalaze se medju top 5 kladionica. Kada je u pitanju uživo kladjenje, možda imaju i najbolju platformu za uživo kladjenje, ne samo u Srbiji, nego i u Evropi. Ponuda tipova i kombinacija za kladjenje uz bet builder opciju izgleda fenomenalno. Jedina veća mana ove kladionice jesu opcije za uplatui isplatu, ali to jednostavno malo ograničava i zakon naše zemlje.

Nekoliko stvari nas je posebno oduševilo kod Superbet kladionice, a to je činjenica da oni vode računa o svojim igračima. Mnogo funkcionalnosti koje pokazuju da žele da naprave okruženje da se igrači osećaju prijatno i tendencija ka umrežavanju ostalih igrača. Na neki način su napravili društvenu mrežu za kladjenje i uspešni su u tome da dovedu ovaj projekat do savršenstva. Skidamo im kapu zbog toga i preporučujemo vam da vidite o čemu se radi.

Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus dobrodoslice za nove igrače do 20.000 dinara

Ostale online kladionice u Srbiji koje vrede da se otvori nalog

Naš tim koji se bavi analizom online kladionica u Srbiji i koji veoma dobro poznaje sve funkcionalnosti online kladjenja ostao je impresioniran nakon analize Superbet kladionice. Svakako da nas očekuje porast kada su nove online kladionice u Srbiji u pitanju, medjutim ne sumnjamo da će Superbet biti u top 3 kladionice. S obzirom da smo proces analize kladionica u Srbiji podigli na visok nivo, možete pogledati ostale recenzije online kladionica koje je naš tim sastavio za kladioničare u Srbiji.

Meridian je opšte poznata online kladionica u Srbiji koja veoma često u svojoj ponudi ima freebet bonuse bez potrebe za depozitom. Pored sjajne ponude bonusa za nove igrače, ono što izdvaja ovu kladionicu jeste brzina isplate na tekući račun. Kvote su konkurentne, aplikacija solidna i brza, tako da vredi isprobati ovu online kladionicu. Ukoliko želite možete pogledati naše iskustvo i detaljno mišljenje o Meridian kladionici.

BetWinner Srbija je još jedna nova online kladionica na tržištu naše zemlje. Kao i Superbet, i ova online kladionica donosi mnoge inovativne opcije i na tržište Srbije dolazi sa već proverenom platformom za kladjenje. Kako bi se probili na tržištu, kreirali su specijalan promo kod SRBIJA, koji kada unesete prilikom registracije možete očekivati veće bonuse.

Admiral kladionica je takođe nova online kladionica, ali možemo slobodno reći da još uvek zaostaju za konkurencijom. Iako imaju u ponudi freebet bonus za nove igrače, ono što nedostaje ovoj online kladionici jeste da malo više osluškuje potrebe igrača i prilagodi svoju platformu tržištu u Srbiji.

Često postavljana pitanja

Kako da registrujem Superbet nalog?

Registracija naloga u Superbet kladionici je veoma jednostavna i u svega nekoliko koraka možete registrovati nalog. Potrebno je samo da popunite kratku kontakt formu i vaš Superbet nalog je registrovan. Sam proces registracije naloga ne traje duže od 2 minuta.

Koliko je komplikovana verifikacija naloga u Superbet kladionici?

Verifikacija Superbet naloga je jednostavan i poželjan proces odmah nakon registracije. Nakon uspešne verifikacije stičete pravo na učestvovanje u takmičenjima u kojima možete osvojiti freebet bonus. Sve što je potrebno da uradite jeste da pošaljete dokument sa slikom i adresom, kako bi KYC proces bio ispoštovan. Na ovaj način potvrdjujete vaš identitet i dokazujete da imate više od 18 godina. Pored toga, verifikacijom adrese pokazujete da ste stanovnik Republike Srbije sa prebivalištem u našoj zemlji što je veoma bitno kod online kladionica koje legalno posluju na teritoriji Republike Srbije.

Da li je Superbet kladionica legalna u Srbiji?

Da. Superbet je u potpunosti legalna online kladionica u Srbiji koja je licencu za online kladjenje stekla 2021 godine.

Da li Superbet ima mobilnu aplikaciju za kladjenje?

Naravno. Ova u ovoj online kladionici je igračima u Srbiji omogućena i iOS Superbet aplikaciju i Android Superbet aplikacija. Bilo koji mobilni telefon da koristite, budite sigurni da vam je na raspolaganju pouzdana i brza aplikacija za online kladjenje.

Da li Superbet ima bonus dobrodošlice za nove igrače u Srbiji?

Naravno. Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače iznosi 100% od iznosa prve uplate do 20.000 dinara. Medjutim, novim igračima su omogućeni i drugi freebet bonusi, tako da vas upravo jedan takav očekuje i kada preuzmete aplikaciju za kladjenje.

Kako da kontaktiram Superbet korisničku podršku?

Korisničku podršku možete kontaktirati na neki od standardnih načina koji ima svaka online kladionica u Srbiji. Na raspolaganju vam je mail adresa, live chat, kao i viber broj telefona za chat. Testirali smo svaki od ovih načina i impresionirani smo ljubaznošću i stručnošću agenata korisničke podrške.

Šta je super izazov?

Super izazov je takmičenje gde možete osvojiti freebet bonus bez da je potrebno da se kladite i odigate tiket. Sve što je potrebno jeste da odgovorite na 5 pitanja koje je kladionica pripremila za vas a koji se odnose na ishod neke utakmice. Ukoliko imate 3, 4 ili 5 tačnih odgovora očekuje vas freebet bonus za kladjenje.