Skip to content

EURO 2024 – Online kladjenje, najbolje kladionice i saveti

Ukoliko ste ljubitelj online kladjenja na fudbal, onda svakako sa uzbudjenjem iščekujete početak EURO 2024 u Nemačkoj. Očekuje nas pregršt sjajnih utakmica da uživamo dobrom fudbalu, a online kladionice su se potrudile da kvote budu izuzetno primamljive. Svakako da je ovo sjajna prilika za sve kladioničare, a činjenica je da će se kladionice takmičiti koja će imati bolji Freebet za EURO 2024.

Svako veliko takmičenje u fudbalu je sjajna prilika za sve kladioničare. Bilo da ste ljubitelj kladjenja na singl utakmice ili sistemske tikete, ovo je prilika kada se na fudbal klade čak i osobe koje se ne klade često.

Kako da se kladite na evropsko prvenstvo u fudbalu sa FREEBET bonusom?

U daljem tekstu saznaćete sve što vas interesuje o online kladjenju na EURO 2024. Koja online kladionica je najbolja da se kladite na evropsko prvenstvo. Koja ima najbolju ponudu bonusa za nove igrače. Gde da gledate uživo utakmice? Strategije o kladjenju u grupnoj fazi. Kako da prepoznate favorite kada su kvote podjednake, i još mnogo drugih korisnih saveta.

FREEBET bonusi za kladjenje na EURO 2024

Svakako da je svima nama od najvećeg značaja koji bonus možemo iskoristiti da se kladimo na Evropsko prvenstvo. Upravo iz tog razloga, prvo vam predstavljamo ponudu online kladionica u Srbiji za EURO 2024 u fudbalu, a tek nakon toga ćemo više govoriti o raznim strategijama koje možete koristiti za kladjenje. Imajte na umu da je lista kladionica koja sledi trenutna ponuda Freebet bonusa, i da ćemo mi ovu listu ažurirati čim dodje do nekih promena. Kako nam se bliži evropsko prvenstvo očekujemo da će se i ponuda bonusa povećavati.

Pogledajte najbolje kladionice za kladjenje na EURO sa Freebet bonusom:

Superbet

Superbet

8.70/10

FREEBET 1500 dinara za kladjenje na EURO 2024

Primobet kladionica logo

Primobet

8.70/10

Razni FREEBET bonusi u toku nedelje

Maxbet

MaxBet

8.97/10

Poklon tiket od 1000 dinara bez uslova

MeridianBet

Meridian

8.92/10

Freebet bonus bez depozita za novoregistrovane igrače

Očekujemo da će se online kladionice u Srbiji utrkivati koja ima bolji bonus kada evropsko prvenstvo počne, tako da proverite ponudu bonusa pre nego što odlučite da se kladite. Freebets.rs tim redovno ažurira podatke o online kladionicama na svim svojim stranicama, ali ukoliko vas interesuje kladjenje na evropsko prvenstvo onda je dovoljno da proverite ovu stranicu.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024 – Format takmičenja i raspored

Da biste mogli uspešno da se kladite na neko takmičenje potrebno je da dobro razumete format takmičenja kako biste znali ambicije timova pre početka utakmice. S obzirom da se od ove godine pravila malo razlikuju i da je sam format takmičenja drugačiji, ukratko ćemo vam objasniti šta se promenilo u odnosu na prethodna takmičenja.

Kao i svaki put do sada, igrale su se kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i 24 reprezentacije su se kvalifikovale za takmičenje. Ove 24 reprezentacije su rasporedjene u 6 grupa. Nemačka se automatski kvalifikovala kao domaćin, dok su se u periodu kvalifikacija kvalifikovalo još 20 reprezentacija. Poslednje 3 reprezentacije koje su zauzele svoje mesto u takmičenju su to obezbedile nakon baraža.

EURO 2024

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje 14.06.2024. na Alianz Areni u Minhenu i trajaće do 14.07.2024. kada je na programu EURO 2024 finale u Berlinu. Ukupno će biti odigrana 51 utakmica, a nakon grupne faze takmičenja u nokaut fazu će se plasirati 16 timova. Utakmice će se igrati širom Nemačke, na 10 različitih stadiona. Finale će se igrati na olimpijskom stadionu u Berlinu, dok su Minhen i Dortmund rezervisani za polufinalne utakmice.

Do sada, na prethodnim evropskim prvenstvima takmičilo se 16 reprezentacija koje su bile rasporedjene u 4 grupe. Ovo je prvi put da je UEFA rešila da proširi broj reprezentacija i na taj način se povećao i broj utakmica koje ćemo moći da gledamo. Ovo znači da će se 4 najbolje drugoplasirane ekipe iz grupne faze kvalifikovati za prolazak dalje.

Upravo iz ovog razloga kladjenje na utakmice evropskog prvenstva će biti dosta zanimljivije. Ranije su se reprezentacije borile samo za prva dva mesta u grupi, tako da nismo imali mnogo dobre kvote u trećim utakmicama grupne faze. Sada je situacija malo drugačija, i ono treće kolo grupne faze će biti i više nego interesantno za kladjenje.

EURO 2024 – Grupna faza takmičenja

Kao što smo već spomenuli 24 reprezentacije su rasporedjene u 6 grupa i očekuje nas ukupno 36 utakmica u grupnoj fazi takmičenja. Poslednje utakmice grupne faze takmičenja završavaju se 26.06.2024. kada će se i poslednje reprezentacije plasirati u nokaut fazu takmičenja.

Grupe su različitih težina, ali svakako da je i procena težine grupe individualna stvar. Možda nekim reprezentacijama više odgovaraju neke druge selekcije, ali svakako da možemo reći da se domaćin Nemačka nalazi u jednoj od relativno najlakših grupa prvenstva. Pored toga što svi očekuju od Nemačke da prodje grupnu fazu, u ovoj grupi će biti prava borba za drugo mesto.

Grupa B i grupa D su po imenima možda i najteže grupe na ovom evropskom prvenstvu, ali to ne znači da ćemo tim grupama pronaći najbolje utakmice za kladjenje. Upravo smatramo da će naša grupa biti ta na kojoj ćemo moći da se kladimo na najbolje kvote.

Što se tiče kladjenja na ostale reprezentacije, svakako očekujemo izuzetno dobre kvote na utakmice Turske, kao i na utakmice koje se igraju u grupi E.

Prva utakmica koja nas očekuje u grupnoj fazi takmičenja jeste 14.06.2024. kada se na Alianz Areni sastaju Nemačka i Škotska. Svakako da svi očekuju pobedu Nemačke, ali ono što mi očekujemo jeste pobeda Nemačke sa više od 2 gola razlike i bez primljenog gola. Postoji mnogo varijacija koje možete odigrati na ovakvim utakmicama. Na primer Nemačka dobija i jedno i drugo poluvreme bez primljenog gola. Savetujemo vam da odaberete online kladionicu koja ima bet bilder opciju i da sa uživanjem pratite ovo evropsko prvenstvo.

EURO 2024 Grupe

Ukoliko su ekipe izjednačene na tabeli postoji niz pravila koje utiču na to koja ekipa će biti bolje rangirana. Na osnovu sledećih kriterijuma se odredjuje ko ima bolji plasman u grupi, počevši od kriterijuma koji se prvi posmatra. Ukoliko su izjednačene i u prvom kriterijumu, posmatra se prvi sledeći kriterijum.

  • Ukoliko timovi imaju isti broj poena, nakon toga se posmatra gol razlika. Bolje je plasirana ekipa koja ima bolju gol razliku.
  • Ukoliko reprezentacije imaju i istu gol razliku tada se posmatra medjusobni duel izmedju dve ekipe.
  • Ukoliko su timovi medjusobno odigrali nerešeno, tada se posmatra koja ekipa je postigla više golova.
  • Ukoliko su i nakon svih ovih dodatnih kriterijuma ekipe izjednačene na tabeli, tada se primenjuje oduzimanje bodova na osnovu dobijenih kartona. Za svaki žuti karton oduzima se jedan bod, dok se za crveni karton oduzimaju 3 boda. Bolje će biti plasirana ekipa koja je igrala fer plej.
  • Ukoliko i nakon prethodnog kriterijuma obe ekipe imaju isti broj bodova, tada se pristupa izvodjenju penala. Ovome se pristupa jedino ukoliko se razmatraju 2 ekipe. Ukoliko se razmatra više ekipa, u tom slučaju se posmatra način na koji su se kvalifikovale na Evropsko prvenstvo, tj bolje je plasirana ekipa koja je ostvarila bolji rezultat u kvalifikacijama.

U Grupnoj fazi takmičenja, mnoge online kladionice su vam omogućile razne tipove na koje se možete kladiti u okviru samih grupa. Možete se kladiti na to koja ekipa će imati najviše žutih kartona u grupi, koja ekipa će postići najviše golova u grupi, koja ekipa će primiti najmanje golova. Postoje razne interesantne kombinacije za kladjenje u grupama, medjutim svakako je najpopularnije kladjenje na pobednika grupe. Pogledajte tabelu sa kvotama koja ekipa ima najviše šanse da bude pobednik grupe i kvote koje možete pronaći u našim online kladionicama.

GrupaFavoritSuperBetPrimoBetMeridianMozzart
Grupa ANemačka1.371.401.401.40
Grupa BŠpanija1.701.771.771.85
Grupa CEngleska1.371.391.391.40
Grupa DFrancuska1.551.551.551.55
Grupa EBelgija1.351.371.371.40
Grupa FPortugal1.401.431.431.45
Kvote za pobednike u grupama su ažurirane 19.05.2024.

Na osnovu ove uporedne analize i poredjenja kvota na pobednika grupe na evropskom prvenstvu, dolazimo do zaključka da su naše najbolje online kladionice poprilično izjednačene kada su kvote u pitanju. Kako se bliži početak takmičenja, verujemo da nas očekuju i neke promocije u vidu pojačanih kvota za evropsko prvenstvo.

Favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva

Veoma je teško prognozirati pobednika evropskog prvenstva, mada uvek pre početka turnira postoje favoriti koji imaju najveće šanse da osvoje EURO. Na osnovu kladionica postoji nekoliko reprezentacija koje se izdvajaju i imaju najviše šansi da osvoje EURO. To su Engleska i Francuska. Uglavnom su ove dve reprezentacije izjednačene po kvotama, mada postoji nekoliko online kladionica koje više šansi daju Engleskoj.

Odmah nakon ove dve reprezentacije, sledi domaćin evropskog prvenstva Nemačka, a iza nje su Španija i Portugal. Pogledajte ko ima najviše šansi da osvoji evropsko prvenstvo u fudbalu ove godine.

ReprezentacijaSuperbet kvotePrimobet kvoteMeridian kvote
Engleska4.504.004.00
Francuska4.504.884.90
Nemačka7.006.416.40
Španija8.508.938.95
Portugal10.008.928.90
Belgija15.0016.8516.90
Italija17.0015.3315.30
Holandija17.0016.9216.90
Kvote na pobednika EURO 2024 ažurirane su 19.05.2024.

Prethodni pobednici evropskih prvenstava

Kladjenje po mnogima ne spada u igre na sreću, a pored raznih faktora koji utiču na ishod mečeva, statistika je često veoma bitna i vrlo često se dešava da se možemo osloniti na statističke podatke kada su u pitanju prognoze pobednika. Kod velikih takmičenja koja su ovako vremenski ograničena, povreda najboljeg igrača može drastično da utiče na plasman te reprezentacije.

Ukoliko želite da bacite pogled na to ko su bili finalisti prethodnih evropskih šampionata, kao i ko je osvajao titulu najbolje ekipe u Evropi, pogledajte tabelu ispod:

GodinaDomaćinPobednikFinalistaRezultat
2020Više domaćinaItalijaEngleska1-1 (3-2 penali)
2016FrancuskaPortugalFrancuska1-0 (produžeci)
2012Poljska/UkrajinaŠpanijaItalija4-0
2008Austrija/ŠvajcarskaŠpanijaNemačka1-0
2004PortugalGrčkaPortugal1-0
Poslednjih 5 evropskih prvenstava i pobednici u finalu

Evropsko prvenstvo se organizuje još od 1960-e godine kada su na turniru učestvovale samo 4 ekipe. Od tada su mnoge evropske reprezentacije ponele titulu najbolje reprezentacije, a najviše puta do sada su to učinile reprezentacije Nemačke i Španije. S tim, da moramo spomenuti da je Nemačka igrala više finala od Španije. Pogledajte najtrofejnije reprezentacije koje se nalaze na našoj listi za osvajanje EURO 2024, a primetićete da medju njima nema Engleske koja nije osvajala Evropsko prvenstvo do sada. Možda je došao i taj trenutak.

TimPobednik evropskog prvenstvaDrugo mestoPoslednja EURO titula
Nemačka331996
Španija312012
Italija222020
Francuska212000
Portugal112016
Holandija101988

Primetićete da su pobednici evropskih prvenstava uglavnom imali igrače koji su nakon toga ostali zapamćeni kao fudbalske ikone i verovatno su oni bili i najzasluzniji za osvajanje titule. Svakako moramo spomenuti Cristiana Ronalda, Marka Van Bastena, Zinedina Zidana i drugih. Ukoliko posmatramo današnje reprezentacije čini se da Francuska upravo ima jednu takvu zvezdu (Kilijan Mbape) dok se to ne može reći za reprezentacije Engleske i Nemačke.

Koji bonusi su korisni za kladjenje na EURO 2024

Postoje razli;iti tipovi bonusa koje kladionice imaju u ponudi za evropsko prvenstvo. Medjutim, nisu svi tipovi bonusa podjednako dobri ukoliko volite da se kladite na EURO utakmice. Ono što je najbitnije da razumete jeste činjenica da individualnim potrebama igrača odgovaraju drugačiji tipovi bonusa.

Bonusi dobrodošlice za EURO utakmice

Na primer, ukoliko želite da se kladite na Srbiju sa nekim bonusom i znate da vi niste osoba koja će nastaviti da se kladi na ostale utakmice, već ćete to uraditi samo jednom i to na singl, onda je najbolji bonus za vas bonus dobrodošlice. Znači vama je u interesu da pronadjete jednu od kladionica koja ima dobar bonus za nove igrače, otvorite nalog u toj kladionici i kladite se na tu utakmicu sa sredstvima koje ste dobili kao poklon iz paketa bonusa dobrodošlice.

Bonus bez depozita koji možete koristiti za kladjenje na evropsko prvenstvo

Veoma sličnom tipu igrača kao u prethodnom primeru odgovara i ukoliko neka kladionica ima u ponudi bonus bez depozita. Svakako da je ovo tip bonusa koji je omiljen medju igračima u Srbiji. Sve što je potrebno da uradite jeste da otvorite nalog u onoj kladionici koja u ponudi ima bonus bez depozita za registraciju naloga. Kod ovog tipa bonusa uglavnom jedini uslov koji postoji jeste da verifikujete vaš nalog i završite KYC proceduru koja podrazumeva uploadovanje nekog dokumenta za identifikaciju.

Česti bonusi na depozit

Za igrače koji su strasni kladioničari i znaju da će se često kladiti na utakmice evropskog prvenstva, za njih je najbolje da odaberu kladionicu koja često u ponudi ima bonus na depozit. U ovoj situaciji osigurali ste da imate dodatan novac za kladjenje kada izvršite uplatu na vaš nalog. Dakle, ukoliko često budete uplaćivali depozit u toku evropskog šampionata svakako ćete dodatno uvećati iznos sa kojim se možete kladiti.

Cashback bonusi

Još jedan od tipova bonusa koji odgovara igračima koji se često klade. Ovo je tip bonusa gde vam u zavisnosti od toga koliko ste izgubili novca u prethodnom periodu, kladionica vraća odredjen iznos novca. Neke kladionice ovaj tip bonusa svrstavaju kao bonus lojalnosti jer je u direktnoj vezi sa intenzitetom kladjenja, dok je kod nekih kladionica vrlo transparentno koliko iznosi cashback bonus. Svakako da se jedna od novih online kladionica izdvaja kada su u pitanju cashback bonusi, a to je Primobet kladionica.

Kako naš tim bira najbolje kladionice za evropsko prvenstvo

Prilikom odabira online kladionica za EURO utakmice u obzir uzimamo sve bitne aspekte koji utiču na kvalitet kladjenja. Evropsko prvenstvo je takmičenje koje je vremenski ograničeno i neki faktori su više važni nego kada je u pitanju odabir online kladionice za duži vremenski period. Dakle, specijalna ponuda bonusa za evropsko prvenstvo i mogućnost da uživo gledate utakmice evropskog prvenstva će svakako bitno da utiču na rangiranje online kladionica na ovoj stranici.

Pogledajte koji su to najbitniji kriterijumi koje naši eksperti uvažavaju prilikom rangiranja online kladionica za EURO 2024:

Potrebno je da online kladionica ima licencu Republike Srbije

Svakako da nam je sigurnost i pouydanost jedan od najbitnijih faktora prilikom rangiranja. Medjutim, kada je u pitanju Srbija, vi možete pronaći veoma velik broj online kladionica koje će prihvatiti igrače iz Srbije. Problem se javlja kada želite da podignete vaš dobitak. Svaka online kladionica koja nema licencu za rad u našoj zemlji može se pozivati da ne postoji način da vam isplati novac jer po zakonu naše zemlje metode plaćanja koje oni imaju ne mogu se koristiti za naše državljane. Iz tog razloga veoma je bitno da odaberete samo legalne online kladionice. Na našem portalu možete pronaći isključivo online kladionice koje prihvataju igrače iz Srbije i ne postoje bilo kakvi problemi da vam isplate potencijalne dobitke.

Veoma je važno da postoje bonusi za kladjenje na evropsko prvenstvo

Kao što smo već spomenuli, evropsko prvenstvo je takmičenje koje traje samo mesec dana i odigrava se na svake 4 godine. Iz tog razloga, ponuda specijalnih bonusa koji se nude igračima za kladjenje na EURO je veoma bitan faktor koji utiče na rejting online kladionica. Takodje, možete u svakom trenutku pogledati i koja je ukupna ocena po svim kriterijuma koje mi uzimamo u obzir prilikom rangiranja i analiziranja.

Uživo kladjenje na EURO 2024 i live streaming utakmica

U današnje vreme ljudi svoje živote provode na mobilnim telefonima. Upravo zbog toga veoma je bitno da je live stream utakmica evropskog prvenstva omogućen na mobilnim aplikacijama. Takodje, prilikom praćenja utakmica potrebno je da se možete kladiti uživo na te utakmice. Skoro svaka online kladionica ima sekciju kladjenje uživo, medjutim, ono što naši eksperti uzimaju u obzir prilikom ocenjivanja jeste to na koliko se dogadjaja možete kladiti, izbor različitih tipova i kombinacija, ali i jedan od najbitnijih faktora svakako jeste da li su dobre kvote. Potrebno je da kvote budu konkurentne ostalim online kladionicama da bi se dobila visoka ocena od strane našeg tima eksperata.

Superbet bonusi za EURO 2024
Superbet

Superbet kladionica

8.70/10

Bonus za nove igrače do 20.000 dinara u freebetovima

Primobet bonusi za evropsko prvenstvo
Primobet kladionica logo

Primobet kladionica

8.70/10

Česti freebet bonusi u cashback promocijama

MaxBet bonusi za kladjenje na EURO 2024
Maxbet

Maxbet kladionica

8.97/10

Besplatan tiket 1000 RSD za kladjenje na EURO 2024

Mozzart kvote za evropsko prvenstvo
Mozzart

Mozzart kladionica

8.80/10

Visoke kvote za kladjenje na EURO

Meridian bonus za nove igrace
MeridianBet

Meridian kladionica

8.92/10

Novi igrači se mogu kladiti na evropsko prvenstvo sa FREEBET-om bez uslova

Na šta da obratite pažnju prilikom kladjenja na EURO 2024

Kladjenje na EURO 2024 može biti uzbudljivo i izazovno, ali je važno obratiti pažnju na nekoliko ključnih faktora. Veoma je bitno da shvatite svoj stil igre i ne pravite iste greške kao i ostali igrači koji se klade na sličan način kao i vi. Svakako je najvažnije da igrate odgovorno i strogo se pridržavate pravila koja vaše kladjenje drže u domenu zabave. Ukoliko predjete tu granicu, kladjenje vam neće biti zanimljivo. Pokušajte da gledate utakmice sa uživanjem i da se kladite čisto iz zabave kako bi vam uživanje u dobrom fudbalu bilo još lepše.

Evo nekoliko saveta od naših eksperata koji vam mogu pomoći prilikom kladjenja na evropsko prvenstvo:

Dobro anaizirajte timove i igrače: Pre nego što postavite opkladu, važno je da temeljno analizirate timove i igrače koji učestvuju u takmičenju. Pratite forme timova u kvalifikacijama i prijateljskim utakmicama pre početka evropskog prvenstva. Ovo je jedinstvena prilika za mlade igrače da se dokažu timovima i skautima i svakako da je svaki igrač jako motivisan. Analizirajte kako su igrači medjusobno funkcionisali u prethodnim utakmicama, jer ovo nisu timovi koji igraju često zajedno kao kada je u pitanju klupski fudbal. Obratite pažnju na povrede ključnih igrača, suspenzije i formu pojedinaca. Na primer, ako neki od ključnih igrača ekipe nije u formi ili je povređen, to može značajno uticati na performanse tima.

Proučite taktiku i stil igre timova koji se sastaju: Različiti timovi imaju različite taktičke pristupe i stilove igre. Razumevanje kako se određeni timovi nose sa različitim taktikama može vam pomoći da bolje predvidite ishode utakmica. Na primer, tim koji se oslanja na snažnu odbranu može biti uspešniji protiv napadački orijentisanih ekipa. Takodje, uzmite kao primer našu reprezentaciju koja bi baš ove godine mogla da iznenadi i svi smo skoro pa sigurni da definitivno prolazimo grupu. Našim napadačima odgovoraju timovi sa kojima se susrećemo, Vlahović i Mitrović su u sjajnoj formi i ukoliko budemo igrali snažnu odbranu možemo osvojiti minimum 5 bodova iz ove grupe.

Statistika i istorijski podaci: Korišćenje statistike može biti veoma korisno prilikom klađenja. Analizirajte prethodne rezultate utakmica između timova, broj golova, procenat uspešnosti, kao i druge relevantne podatke.

Psihološki i emocionalni faktori: Setite se kako je naša reprezentacija prošla na svetskom prvenstvu i kako su svi bili dekoncentrisani čemu su u mnogome pomogli razni medijski natpisi i nezrelost pojedinaca. Emocionalno stanje i motivacija igrača i timova mogu igrati veliku ulogu u ishodu utakmica. Na primer, tim koji je pod velikim pritiskom ili koji ima unutrašnje konflikte može igrati ispod svojih mogućnosti. S druge strane, timovi koji su motivisani velikim uspehom ili imaju snažan timski duh mogu igrati iznad očekivanja.

Eksterni faktori: Eksterni faktori, kao što su vremenski uslovi, teren na kojem se igra, sudijska ekipa i slično, takođe mogu uticati na ishod utakmice. Na primer, loši vremenski uslovi mogu favorizovati defanzivne timove, dok bi sudijska pristrasnost mogla imati uticaja na ključne odluke tokom utakmice.

Klađenje na EURO 2024 zahteva pažljivo razmatranje mnogih faktora. Informisanost i analiza su ključni za donošenje pametnih odluka. Pored osnovne analize timova i igrača, obratite pažnju na taktike, statistiku, psihološke aspekte i eksterne faktore. Nemojte žuriti da se kladite ukoliko niste sigurni. Po nekad je možda bolje sačekati da utakmica počne, da procenite situaciju na terenu i onda se kladite uživo. Ne može se kvota mnogo promeniti u prvih 10ak minuta utakmice, osim naravno ako neko ne da gol.

UŽIVAJTE U DOBROM FUDBALU I ŽELIMO VAM PUNO DOBITNIH TIKETA!

Često postavljana pitanja o kladionicama za EURO

Koja je najbolja kladionica za evropsko prvenstvo?

Nekoliko online kladionica se izdvaja iz ponude kada je EURO 2024 u pitanju. Različiti kriterijumi igraju bitnu ulogu prilikom odabira najbolje kladonice, ali recimo da je najbitnije da je u pitanju pouzdana online kladionica, sa dobrim FREEBET bonusom za EURO 2024 i da možete uživo gledati utakmice. Trenutno, naš predlog jeste da najviše kriterijuma zadovoljava Superbet kladionica.

Da li postoje freebet bonusi za EURO 2024 utakmice?

Postoji veoma dobra ponuda freebetova za ovo takmičenje. Mnoge online kladionice imaju freebet bonus za kladjenje na evropsko prvenstvo, a naši eksperti su vam pripremili skraćenu listu sa ponudom kladionica koju možete pogledati i razmotriti koja je najbolja za vas.

Da li mogu da se kladim uživo na utakmice evropskog prvenstva?

Uživo kladjenje je u današnje vreme skoro normalna opcija u svim online kladionicama. Ono što treba da imate na umu prilikom odabira kladionice za uživo kladjenje jeste to da vam je veoma bitno da su kvote dobre i da postoji opcija za kombinaciju opklada, tj da možete koristiti bet bilder opciju za kladjenje na evropsko prvenstvo.

Ko je favorit da osvoji EURO 2024 po kladionicama?

Prema kladionicama top 5 favorita za osvajanje evropskog prvenstva su:
1. Engleska – Superbet kvota 4.50
2. Francuska – Meridian kvota 4.90
3. Nemačka – Superbet kvota 7.00
4. Španija – Meridian kvota 8.95
5. Portugal – Superbet kvota 10.00

Kako da se kladim na EURO?

Ukoliko želite da se kladite na EURO 2024 online, potrebno je da otvorite nalog u online kladionici, da verifikujete vaš nalog i nakon toga uplatite depozit kojim želite da se kladite. Svakako da vas očekuje i bonus za kladjenje, uglavnom su u ponudi freebet bonusi. Uživajte, očekuje nas 51 utakmica na koju se možemo kladiti.